Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Twinkly Strings RGB 400L (32m)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Twinkly Ljusslingor (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  24 dagar sedan
  Köpte 2 st på rea. Räckte inte med 1 för att få bra effekt. Finns mkt kul effekter och finns även möjlighet att göra egna och ladda ner färdiga.
  Har 2 st slingor i en gran som är syncade som 1 slinga. Det funkar sådär. Har ställt in i appen när den ska tändas och släckas oftast när den tänds så är dom inte syncade med varandra och man får släcka och tända dom i appen för att dom ska syncas. Är ganska ofta timern inte funkar och släcker slingan heller.
  Den ena slingan tappar wifi rätt ofta så man får dra ur strömmen till den för den ska koppla upp. Vet inte om det beror på att dom är syncade med varandra eller inte, kanske funkar bättre om man inte har flera slingor ihopkopplade som 1.
  För priset slingorna kostar så känns det som dom borde funka bättre med mindre strul, men kommer uppdateringar till både slinga och app regelbundet så hoppas på en lösning snart.
  Trots lite strul skulle jag endå rekommendera slingan.
  Tänk dock på att lamporna behöver sitta väldigt tätt för att man ska få en häftig effekt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bästa ljusslingan man kan köpa och riktigt kul och anpassningsbar.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Köp inte. Bara strul med att koppla upp det på wifi. Funka perfekt förra året nu går det inte alls efter åtskilliga resets och försök.