Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cylinda TS 2190 ECO (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cylinda Torkskåp (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Finns det inte värre företag än Cylinda när det gäller garanti och åtgärd. Torkskåpet gick sönder efter 18 månader. Den stängdes av hela tiden, och detta hände t.o.m. inom garanti, men som egen företagare(inom elektronik där jag tar hand om en hel del garantiärende) hade inte hunnit att felanmäla det innan. Vi trodde att det var två års garanti, så vi ringde och bad de titta på torkskåpet. De kom och bytte nästan hela elektronik delen plus allt annat som magnetbandet runt dörren. bara stommen blev kvar. Sedan visade sig att vi har bara ett års garanti, och skulle betala 5500kr för reparationen när ett nytt kostade 5000kr. Jag ifågesatte hela processen och frågade varför de bytte delar som inte behövdes, men fick ingen vettig svar, och de skyllde på att montering skall skötas av fackman. Det tyckte inte Elgiganten som hade sålt skåpet, eftersom vi hade ersatt en trasig Elektrolux. T.o.m. två skruvar som håller det på plats var på samma plats. . Ringde killen från serviceföretaget som hade varit hos oss, och han tyckte inte heller det behövdes en fackman för installationen och att det var rätt monterat. Han berättade att den som vi hade hade felkonstruktion och de byter normal en massa i förebyggande syfte samt att de har ändrat designen på det. Kontaktade Cylindas(Finns det verkligen sämre företag på att ta hand om sina kunder på detta sätt?) men de ville inte ändra sig. När jag skickade ljudinspelningen från samtalet med servicemannen till Cylinda och Elgiganten, då sänktes det till halva priset på 5500kr. Jag orkade inte lägga mer tid på det och betalade 2750kr, och tänkte aldrig mer Cylinda och jag är gammal nog för att ha haft med de flesta företag inom elektronik och hushåll att göra. Undvik Cylinda för de känns som banditer, och jag har bevisen i form av e-post konversation och ljudinspelningen kvar.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Torkskåpet blåser på bra men hade förväntat mig lite mer.
  Bytte ut ett gammalt torkskåp som gick sönder och kanske var förväntningarna för höga på det nya, men hade velat haft det gamla kvar.

  Några saker som skiljer sig från vårt gamla skåp:

  - Pinnarna som man hänger på är för grunda. Vårt förra skåp hade längre pinnar. Pinnarna på detta skåp går inte hela vägen tillbaka in i skåpet. Antagligen är det för att tillåta luftflöde.
  Effekten av det blir tyvärr att vi måste korva ihop våra kläder så allt behöver strykas efteråt. Vårt förra skåp fick t.ex. t-shirts Och andra plagg helt plats på en pinne så de kunde hängtorka och slippa strykning. Om det kommer vara ett praktiskt problem beror förstås på vilka storlekar man har på kläderna. Men pinnarna är grunda.

  - Det låter högre, eller egentligen inte högre men med högre frekvens. Det innebär att trots att vi har torkskåpet i ett annat rum så skär ljudet genom dörren/väggen på ett annat sätt. Det är inte superhögt men tillräckligt högt för att jag skulle gå in och stänga av den när jag hade det på medan jag var hemma (trots stängd dörr mot tvättrummet).
  Det är fläkten som låter så det spelar ingen roll vilken styrka man ställer aggregatet på.

  I övrigt så gör den jobbet bra med att få kläderna torra.