Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Pro A26

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Pro Surroundhögtalare (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Mycket bra och kompetent högtalare! Har sedan tidigare flertalet högtalare från Audio PROs Addon serie från minstingen C3 till C10 och kör multiroom med en i varje rum huset. Dessa högtalare kompletterar dom andra fint och som man har läst förr i tidigare recensioner så är detta en fin uppgradering av deras grymt bra högtalare t14 kan inte annat än rekommendera!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  24 dagar sedan
  En liten men ganska stor högtalare tack vare djupet. Så den tar plats på en tv-bänk.

  ARC funkar perfekt med möjligheten att justera ljudet på tvn, likaså av/på via original fjärren. Glöm inte att ändra till PCM i tvn då detta är det enda som stödjs. Mycket bra ljud i filmer och vanlig tv, talet är centrerat med en punch i basen när så bjuds!

  Musik så. Jag har en Audio Technica LP120 med blåtand och ljudet är mycket bra med stabil koppling. Även strömningstjänster låter bra. Jag har haft en ljudlimpa tidigare men den var på sin höjd godtagbar att lyssa på musik genom. Oerhörd skillnad nu.
  Köp den inte för att ersätta en ljudlimpa för film, köp den för att få bra ljud ur tvn och grymt ljud för musik!

  Smidigt med fjärrkontrollens knappar med genvägar 1-5 för olika musiktjänster(radiokanaler, spellistor på spotify osv). Uppskattas av Frugan, ett tryck så är radion igång.

  Själva Fjärrkontrollen är av yppersta kvalitet. Dock ska det sägas att den är väldigt riktningskänslig, man måste peka fjärren mot vänster högtalare.

  Det behövs absolut inte någon subwoofer, om man nu inte hatar sina grannar :)

  Rekommenderas å det varmaste.