Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Pro A36

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Pro Golvhögtalare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 9 dagar sedan
  Låter ok, saknar lite bas men det krävs en sub för att få ut ”mer tryck”.

  Däremot är jag inte nöjd med uppspelning via wifi. Det tar ganska lång tid att starta en låt, eller att byta låt. Har även sonos och det går dubbelt så snabbt. Förvisso har sonos haft wififunktion längre och har säkerligen kommit längre med optimering.

  Har högtalarna inkopplade med optisk kabel till tvn och det verkar uppstå konflikter när man vill ändra källa. Man måste som det verkar manuellt i appen välja wifi, optisk, arc etc. Hade gärna önskat att högtalarna automatiskt kände av inkommande signal.

  Sen känns appen väldigt opolerad jämfört mot sonos appen. Dessutom verkar appen ha dragit 20% batteri i bakgrunden (ios/iphone) vilket är helt oacceptabelt. Men det kanske blir bättre.

  Har öppet köp och kommer att begrunda om att behålla sonos (investera i fler) eller behålla dessa a36.

  Uppdatering efter ca 2 veckor.
  Högtalarna har fått ny mjukvara. Uppkoppling mot wifi har förbättrats och är lite snabbare, men fortfarande långsammare än bluetooth när man tex byter låt.

  Uppdatering 6/5
  Fjärrkontrollen har slutat fungera. Eller rättare sagt att högtalarna inte tar emot signalen. I appen finns en uppdatering till högtalarna men den går inte att installera. Har gjort en factory reset men det verkar inte hjälpa. Ljudet är bra men mjukvaran till dessa är allt annat än bra.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Multiroom funkar inte med TV. Om jag sätter dessa i en multiroom-grupp så kommer de stänga av sig var 20e minut när jag kollar på TV via ARC eftersom de andra enheterna i gruppen går i standby.
  Jag kontaktade Audio Pros support och fick det här svaret:

  "Tack för ditt mail.
  Det är ingen bugg utan det är så,
  Om inte högtalarna får någon signal på 20min så går de i standby, och om de då är i grupp så stannar gruppen.
  Så lösningen på ditt problem är att koppla isär gruppen."

  Vad är poängen med att köpa multiroom-högtalare till TVn om de inte funkar med multiroom?
 • Dålig
  3 mån sedan
  Ingen after sales service / t20 2-3 år gamla slutat fungera / ingen hjälp att räkna med från Audio PRO För produkter i denna prisklass inte Gott Nog
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Hållit på med hifi länge och kör med en rigg för ca 100-150 000. Trött på alla maskiner och alla knappar. Med audio PRO har man en fjärr och även förinställda knappar så man behöver inte ens ta fram mobilen när man ska sätta igång musik. Sen gjorde juh whathifi en recension på dessa där dom skrev att mellanregistret är svagt och det verkar som att alla nickedockor tjatar vidare om det. Men det är inte så enligt mig, röster funkar bra. Köpte till sw-10 subben men kan säga att dessa högtalare klarar sig utan sub mer än väl. Subben gör bara dom sista 5% i botten tex spec till film. Haft Audio PRO förr och det är ett välkänt namn inom även seriös hifi. Deras multiroom serier ligger alltid i toppen på tester så det är ett säkert kort. ( kör med dali mentor 8, nad m3) men kommer byta till detta för det är så nye så stor skillnad trott allt hur det kan vara så med detta priset det fattar jag inte alls. Köp på öppet köp och testa själv och lyssna inte på allt trams om dåligt mellanregister. Om man skulle klaga eller sakna nått så är det = att fjärrkontrollen måste riktas mot högtalaren och knapprna måste man trycka hårt på.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Ansluter mig till ”de som inte förstår hypen” kring dessa högtalare. Köpte dem för 6000, och de har förvisso många fina moderniteter som Spotify Connect, AirPlay 2 och Hdmi arc.

  Jag skulle kalla mig själv för en väldigt van lyssnare och musik-konnässör, jag äger musikutrustning, hörlurar och högtalare både för studio- och hemmabruk. I detta fall ville jag ha en bra allround-anläggning, lämplig för både musik (primärt streamat), film och spel. Jag ögnade till en början åt dyrare anläggningar, men insåg att allt under ~30000 skulle bli en kompromiss för mig, och la således band på mig själv och nöjde mig med en lite billigare variant att ha tills jag har råd med vad jag vill ha egentligen.

  Valet föll på A36:orna, då jag fick dem tillbett hyggligt pris (6000). Första lyssningen blev dock inte en särskilt positiv överraskning. Inte heller en direkt negativ sådan. Jag hade egentligen inte väntat mig så mycket, men nog trodde jag att de skulle vara lite bättre än vad de är, allt. Sammantaget så är ljudet väldigt lyssn-vänligt, inte för vassa toppar, ingen bullrig och okontrollerad bas. Men på andra hållet så är ljudbilden heller inte särskilt detaljerad, och basen är inte heller särskilt tight. Jag skulle säga att de låter bra, men inte särskilt entusiasmerande. I normala fall när jag köper nya ljudprylar så vill jag lyssna igenom alla mina favoritlåtar igen, i dessa har jag inte riktigt känt något sug efter det. De är helt enkelt lite tråkiga.

  För 6000 är de väl ändå okej, och jag vet inte om det går att få bättre för de pengarna, givet den funktionalitet som finns. Om du däremot har mer pengar att spendera så är mitt tips att göra det och köpa en riktig anläggning, med t.ex. en Bluesound powernode och ett par golvare från B&W eller liknande. Vi pratar dock det tredubbla priset då.

  Om du bara vill ha ett bra ljud till din TV är nog en soundbar bättre, då A36 inte lirar så bra med dialoger (i och med bristande återgivning av mellanregister).

  Med det sagt så gör dessa både TV och musik ganska bra, till ett förhållandevis lågt pris.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Det relativt höga priset drar ner betyget för en högtalare som hade behövt tillgång till EQ. Lägre mellanfrekvenser/övre låga frekvenser skulle behöva få sig en skjuts. Resultatet nu är att dialoger vid TV-tittande blir lite svåra att höra, samt att musik känns lite platt. De dubbla woofers:arna har möjlighet att kräma på så att det räcker och blir över, men de hoppar igång först vid allt för låga frekvenser.

  Förhoppningsvis går det att lösa genom att Audio Pro ger oss en EQ i appen. I värsta fall är högtalarna konstruerade såhär direkt i hårdvaran.

  Potentialen finns där, men jag hade önskat mer. Mina KRK Rokit 5 låter bättre och kostar bara 40% så mycket som dessa.

  Därtill är det riktigt trist att de valt att använda IR för den medföljande fjärrkontrollen (som behöver användas då man snabbt vill skifta mellan TV och Spotify, då högtalarna inte riktigt lyckas fixa detta själv). IR känns ruskigt förlegat år 2020.

  Men i övrigt fungerar de riktigt bra, och gör sig snyggt bredvid TV-möbeln i liknande vit pianolack. :)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra funktionalitet med WiFi, Bluetooth och HDMI Arc. Kan styra TV-ljud med fjärren och appen. Appen har flera tjänster som Spotify, Tidal, Tunein radio mm.

  Utan att vara någon audiofil, måste jag säga att ljudet är klart och fylligt. Kan koppla till en subbas, men det känns onödigt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  +
  Ljudet
  Fylligt ljud
  Basen
  Sätta på/av enheten via appen
  Går att ändra på bas/diskant via appen

  -
  Snygg fjärrkontroll men knapparna har dålig respons
 • Perfekt
  1 år sedan
  Audio pro fortsätter att leverera i sin multirumsserie.
  A36 är en suverän liten allroundgolvare som kan spela allt typ av musik med fin utsträckning över hela frekvensregistret och rätt uppställda försvinner högtalaren i ljudbilden.
  Härtill en alldeles utmärkt högtalare till TVn med sit lilla fotavtryck som gör att den är oerhört lättplacerad.
  Utöver det den funktionella appen med alla dess uppkopplingsmöjligheter gör detta till ett riktigt kapabelt litet ljudpaket för pengarna.