Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Pro A36

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Pro Golvhögtalare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Ansluter mig till ”de som inte förstår hypen” kring dessa högtalare. Köpte dem för 6000, och de har förvisso många fina moderniteter som Spotify Connect, AirPlay 2 och Hdmi arc.

  Jag skulle kalla mig själv för en väldigt van lyssnare och musik-konnässör, jag äger musikutrustning, hörlurar och högtalare både för studio- och hemmabruk. I detta fall ville jag ha en bra allround-anläggning, lämplig för både musik (primärt streamat), film och spel. Jag ögnade till en början åt dyrare anläggningar, men insåg att allt under ~30000 skulle bli en kompromiss för mig, och la således band på mig själv och nöjde mig med en lite billigare variant att ha tills jag har råd med vad jag vill ha egentligen.

  Valet föll på A36:orna, då jag fick dem tillbett hyggligt pris (6000). Första lyssningen blev dock inte en särskilt positiv överraskning. Inte heller en direkt negativ sådan. Jag hade egentligen inte väntat mig så mycket, men nog trodde jag att de skulle vara lite bättre än vad de är, allt. Sammantaget så är ljudet väldigt lyssn-vänligt, inte för vassa toppar, ingen bullrig och okontrollerad bas. Men på andra hållet så är ljudbilden heller inte särskilt detaljerad, och basen är inte heller särskilt tight. Jag skulle säga att de låter bra, men inte särskilt entusiasmerande. I normala fall när jag köper nya ljudprylar så vill jag lyssna igenom alla mina favoritlåtar igen, i dessa har jag inte riktigt känt något sug efter det. De är helt enkelt lite tråkiga.

  För 6000 är de väl ändå okej, och jag vet inte om det går att få bättre för de pengarna, givet den funktionalitet som finns. Om du däremot har mer pengar att spendera så är mitt tips att göra det och köpa en riktig anläggning, med t.ex. en Bluesound powernode och ett par golvare från B&W eller liknande. Vi pratar dock det tredubbla priset då.

  Om du bara vill ha ett bra ljud till din TV är nog en soundbar bättre, då A36 inte lirar så bra med dialoger (i och med bristande återgivning av mellanregister).

  Med det sagt så gör dessa både TV och musik ganska bra, till ett förhållandevis lågt pris.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Det relativt höga priset drar ner betyget för en högtalare som hade behövt tillgång till EQ. Lägre mellanfrekvenser/övre låga frekvenser skulle behöva få sig en skjuts. Resultatet nu är att dialoger vid TV-tittande blir lite svåra att höra, samt att musik känns lite platt. De dubbla woofers:arna har möjlighet att kräma på så att det räcker och blir över, men de hoppar igång först vid allt för låga frekvenser.

  Förhoppningsvis går det att lösa genom att Audio Pro ger oss en EQ i appen. I värsta fall är högtalarna konstruerade såhär direkt i hårdvaran.

  Potentialen finns där, men jag hade önskat mer. Mina KRK Rokit 5 låter bättre och kostar bara 40% så mycket som dessa.

  Därtill är det riktigt trist att de valt att använda IR för den medföljande fjärrkontrollen (som behöver användas då man snabbt vill skifta mellan TV och Spotify, då högtalarna inte riktigt lyckas fixa detta själv). IR känns ruskigt förlegat år 2020.

  Men i övrigt fungerar de riktigt bra, och gör sig snyggt bredvid TV-möbeln i liknande vit pianolack. :)
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Bra funktionalitet med WiFi, Bluetooth och HDMI Arc. Kan styra TV-ljud med fjärren och appen. Appen har flera tjänster som Spotify, Tidal, Tunein radio mm.

  Utan att vara någon audiofil, måste jag säga att ljudet är klart och fylligt. Kan koppla till en subbas, men det känns onödigt.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  +
  Ljudet
  Fylligt ljud
  Basen
  Sätta på/av enheten via appen
  Går att ändra på bas/diskant via appen

  -
  Snygg fjärrkontroll men knapparna har dålig respons
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Audio pro fortsätter att leverera i sin multirumsserie.
  A36 är en suverän liten allroundgolvare som kan spela allt typ av musik med fin utsträckning över hela frekvensregistret och rätt uppställda försvinner högtalaren i ljudbilden.
  Härtill en alldeles utmärkt högtalare till TVn med sit lilla fotavtryck som gör att den är oerhört lättplacerad.
  Utöver det den funktionella appen med alla dess uppkopplingsmöjligheter gör detta till ett riktigt kapabelt litet ljudpaket för pengarna.