Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon Onyx Studio 6

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har kollat runt i flera år efter sladdlös bluetooth-högtalare och fastnade till slut för den här. Har den bara hemma och flyttar runt den i olika rum och har den även i garaget så ljudet var viktigare än storleken.

  Ljudet är fantastiskt och jag är ändå van med att lyssna på mina Dali-golvhögtalare i vardagsrummet. Registret är brett och naturligt. Den kommer ner lägre i frekvens än mina stora golvhögtalare när jag kör frekvenstest vilket känns smått otroligt. Det riktigt skallrar i porslinet. Passar mig bra som gillar bastung musik. Eftersom effekten är begränsad så blir det dock inget riktigt tryck i baspuncharna men det dova basmullret duger mer än väl (beror mkt på placering också).

  Basen känns dock matt om man maxar ljudet. 5 snäpp under maxvolym känns perfekt om man vill ha skaplig ljudnivå och samtidigt riktigt bra ljud.

  Ibland vill jag kunna justera diskanten och då funkar det kanon med valfri equalizer i telefonen.

  Har man den ipluggad så är den alltid redo för att bli uppkopplad men kör man på batteri stänger den av sig efter ett tag om den inte används och man får då trycka igång den igen.

  Sen att sista versionen (6 istället för 5) dessutom är vattentät känns bra. Har redan burit den fram och tillbaka mellan huset och garaget i spöregn och det känns bra att slippa oroa sig. Lär tåla damm bättre också när den är vattentät tänker jag.

  Kvalitets-känslan är över förväntan, den är tung när man håller i den och man håller i ett aluminiumhandtag. Tyget är kraftigt med knapparna integrerade i tyget.

  Batteritiden är enligt spec. men dom hade utan problem kunnat pula i dubbla storleken för längre speltid men det är inget som stör mig.

  Summa summarum så når den upp till alla förväntningar eller lite till så jag kan inte ge annat än 5 stjärnor.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag köpte den på rea och tänkte " jaha den är väl helt okej". Har 2 mindre UE Wonderboom också som är bra men inte till hårdrock. Har även en Sonos 3 och Heos 1 att jämföra med.

  Nu sitter jag här med en Sonos m.fl. med dåligt ljud helt plötsligt.

  Herregud vad den är bra. Basen är helt sjuk! Har 10" och 12" sub hemma men denna är inte sämre. Hur i hela friden? Denna är gjord av magi och Ferry dust. Det är orimligt. Alltså hur?

  Jag blir sällan imponerad av ljud men jag har tappat talförmågan. Visst är den lite skarp i början men det tar sig när den spelas in. Viktigt att placera i hörn också för bästa ljud.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Chockerande bra ljud ur en sådan förhållandevis liten högtalare och nu till ett rimligt pris. Bluetooth funkar 100% bra med ipad/iphone, säkert med android också. Ihopparning krävs en gång därefter finns högtalaren alltid tillgänglig att välja i ios.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Superljud och en otrolig bas!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Extremt bra