Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canton Smart Soundbar 10

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canton Hembiosystem (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Canton har alltid imponerat mig med sina fantastiskt snygga högtalare och dess engagerande ljud!
  Med Smart Soundbar 10 siktar Canton högt och träffar alla mål!

  Detta är en gediget snygg och välbyggd skapelse som genast lockar blickar. I svart färg smälter den in galant på tv-bänken! Touchfunktion ovanpå för att runda av lyxen!

  Inuti sitter denna 2.1.2 kanaliga limpa finns 8 st högklassiga membran med hela 300W förstärkareffekt! Virtuellt Surroundljud samt Dolby Atmos och DTS-HD avkodning. Soundbaren erbjuder on-screen display med högtalarkalibrering av manuel natur vilket starkt uppskattas! Chromecast & Spotify Connect erbjuds likaså.

  Med fysisk UHD film i spelaren/musik via stream eller Netflix bjuder Canton på det mäktigaste ljudet jag hört ur en soundbar! Den må vara smal men fasiken vilken brutal dynamik. Detaljnivån i ljudet är otrolig. Basen är förvånadsvärt stark medan filmdialogen sitter som näven i handsken.
  Men det som imponerar mest är Cantons virtuella surround som är det bästa jag hört sedan Yamaha YSP-5600. Det må inte komma ljud bakifrån soffan, men ”Movie” läget serverar en sådan mäktig atmosfär med stor bred. Med Dolby Atmos blir det ännu häftigare med precist ljud i höjden.
  ”Mission Impossible: Rogue Nation” har en demoscen när Ethan Hunt och Benji flyr en motorcykelkonvoj i en vrålande BMW M3! Adrenalinet pumpar under scenen då Canton öser på med sitt cinematiska ljud.
  Musik i ”Stereo-Mode” via streamingtjänsten Tidal låter tajt och riktigt nära ett par dugliga stativhögtalare!

  Den saftiga prislappen infriade mina förväntningar! Rekommenderas starkt!