Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Link Portable

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (42)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Tappar både nät och BT efter ~10 minuter. "Laddstationen" funkar bara då och då.
  Mitt sämsta köp någonsin.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Köpte till båda barnen som present och både dem och jag är nöjda. I resten av huset har vi Sonos med något bättre ljud. Betalade ca 1000kr och för det priset är det 5 stjärnor.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Bra högtalare, bör köpas på rea, ej för fullt pris. Köpte den för 990 kr och är nöjd. Riktigt skönt med dockningsstation, bara flytta runt i hemmet sen ställa tillbaks den på stationen när man går och lägger sig.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Lite krånglig att ställa in, klagade en del på att den inte får access till WiFi vid konfiguration i Google Home-appen. Men när jag ställde in via Inställningar på iPhone så gick det galant att lägga till och då valsade den igenom i Google Home också.
  Tillräckligt ljud för mindre rum men anser att Google Home (ej Mini, Max eller Hub) har lite bättre ljud.
  Men! Att få en portabel/batteridriven högtalare med Airplay2 och Google Assistant för strax över 1000kr är ovanligt. Och för den summan är ljudet kanon!
 • Dålig
  10 mån sedan
  Jag är uppriktigt förvånad över denna produkt. Jag måste fått ett måndags-ex. Till att börja med ljudet är väldigt burkigt, jag var inne på att köpa en till Google home Nest (en sådan där liten högtalare för typ 400) men pga att jag vill ha bättre ljud så köpte jag denna. Jag skaffa en Nest också för att jämföra ljudet och de är skräp jämfört med Nest. Ingen equalizer, efter massa googlingar så har det funnits i Google home appen men inte längre och det finns inget sätt att öka bas eller diskant hårdvarumässigt.

  Sen tappar den anslutning till wifit någon gång om dagen och behöver då en omstart. Det är inte fel på mitt wifi då? Nej, ingen annan produkt i hemmet eller ens i närheten beter sig likadant. Den står ca 2.5 meter från routern.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt OK ljud. Bättre än Google home, som ändå är på väg in i sin nästa generation. Håller igång ganska länge på batteri. Men ibland dör den ganska fort.

  Assistenten är långsammare på att reagera än google home. Ofta plingar de till nån sekund före JBL.

  Den är också dålig på att roama i mitt Unifi WiFi nät... håller sig gärna kvar på en Accesspunkt med dålig mottagning.

  Snålt att inte skicka med någon strömkälla. Man förväntas använda sin egen USB laddare. Dockan som följer med är däremot mycket smidig.

  Den har också fungerat bra som blåtandshögtalare på stranden.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Ok. Inte mer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra ljud för peng/storlek; extremt smidig laddning -> mkt portabel