Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sudio Fem

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sudio Hörlurar (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Asså säg vad man vill om att det känns som många trollrecensioner. Men jag älskar dessa lurar. I början tyckte jag basen var lite för mjäkig men efter 2-3 veckor användande tycker jag mer den är balanserad som resten av ljudet. (Men detta kanske inte är lurarna för basknarkarn.)

  Köpte dessa på rean för 999 kr och det är dom garanterat värda.

  Plus är ljudet, bra batteri, usb-c.

  Det som drar ner betyget är att det inte finns någon app för inställningar av eq etc. Lampan för batteriet är missvisande och visar att det är mindre batteri i dosan än vad det egentligen är. Ingen trådlös laddning heller. Kan man klara sig utan detta är det ett givet val.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Ljudet vid musiklyssning är okej och dem sitter hyffsat till vardags men löper man tuffare intervaller så åker dem ur direkt. Byter man till medföljande silikonpluttar så går hörlurarna inte ned i fodralet - dessutom får jag lite ont i örat efter ett tag.

  Touchkontrollen är under all kritik. Funktionerna fungerar var tredje försök - om man har tur. Så navigera och styra musiklyssning får man göra med mobilen.

  När det gäller ljud vid samtal utomhus så är det bara att glömma. Inomhus går det bättre men även då får man kommentarer om att "prata i micken".
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Rak frekvensgång, bra passform, bra batteritid, smidigt och stabilt laddetui. Bra räckvidd på Bluetooth med iPhone 6S och en gammal iPad. 10-12 meter och få genom 2 lättbetongväggar. Tappar Bluetooth med en äldre Sony Xperia men det beror nog på telefonen. Mycket nöjd med dessa för under 1 000 SEK på Dustin. Precis som många andra skriver så är mikrofonen inte den bästa och telefonsamtal blir därefter men har inte haft någon som funkat bra heller när mikrofonen blir placerade uppe vid öronen. Seriösa headset har naturligtvis mikrofonbom ned till munnen men det har ju naturligtvis inte in-ear lurar. Använder mina uteslutande för lyssning.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Beställde dessa häromveckan och jag är väldigt nöjd hittills.

  Riktigt bra ljud, passformen var det inga problem med i mina öron. Medföljer även 4 andra storlekar på öronpropparna så det känns som man borde hitta något som passar.
  Dom sitter även bra vid dom tillfällen jag har rört mig såsom cykel och promenader. Vet ej hur dom är att jogga/löpning men det känns inte som det sitter löst på något sätt.

  Kopplingen till telefonen fungerar också klockrent, kopplar upp sig väldigt snabbt så fort du tar ur dom ur laddningsasken.

  Enda minus jag jag vill ge är att micen inte är av högsta kvalité så det kanske inte kristallklart ljud när du pratar, annars mycket bra hörlurar. Rekommenderar!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Jag har nu haft mina Sudio Black fem hörlurar i 2 veckor. Jag är mycket nöjd med dem. Bra passform och snygg design
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Efter att ha haft hörlurarna i två veckor är jag väldigt nöjd. Jag är van vid att ha "vanliga" hörlurar, d.v.s. INTE in-ear, och var lite skeptisk till hur det skulle vara att byta variant, men efter bara en halv dag hade jag vant mig. Laddningsetuiet är jättesmidigt och funkar faktiskt över förväntan bra. Batteriet i hörlurarna är också över förväntan. Har haft dem i en hel vecka på jobbet och bara behövt laddat etuiet en enda gång.

  De sitter bra i örat och är väldigt lätta, och den matta ytan gör dem väldigt snygga, men det gör också att fingeravtryck och andra fläckar syns väldigt enkelt. Det har också lossnat lite färg på undersidan av ena mikrofonen. Det, samt den fettkänsliga ytan drar ner batteriet till 4 av 5. (Kan dock tänka mig att fläckar syns mindre om man väljer vita istället för svarta)
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Toppen lurar! Lätta, sitter bra och funkar kanon när man springer.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Väldigt nöjd! Cleana, enkla, bra ljud och funkar utmärkt när man tränar!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Nu har jag testat Sudio fem i en vecka och är jätte nöjd. Bra ljud som stänger ute annat ljud tack vare passformen som man kan ändra med de olika propparna som följer med. Sudio fem är lätta så det känns knappt att man har på sig dom. Batteritiden är bra och väldigt smidigt att kunna ladda dom i den tillhörande boxen.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jag har Sudio FEM och tycker dem är super bra. Jag tycker att dem sitter bra i örat och ljudet är väldigt bra. De ramlar inte ur örat när du tränar och de är lätta att ändra storlek på. Jag har små öron men tycker att den minsta storleken passar bra.

  Jag rekommenderar denna produkt och är väldigt nöjd.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Super bra! Älskar designen och klickfunktionen.
  Fantastisk ljud i dessa minimalistiska hörlurar. Känslan va först att de va stora, men absolut inte. Sitter ordentligt på örat och känns knappt att man har de på.
  Kan verkligen rekommendera dessa!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jag skulle vilja recensera Sudio's grymma FEM kollektion på tårdlösa in-ears.
  Där är ett fantsitskt ljud i dessa minimaliska lurar och en grym bas. Du får en känsla av konsertstämning direkt i lurarna. Ett grymt ljud som skapar en sorround-känsla.
  Älskar att ha dessa lurar ipluggade under mina träningspass och powerwalks.

  Stark rekommendation för den som vill hitta ett par prisvärda lurar och som älskar grymt ljud med bra bas!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bra ljud, sitter kvar även när man rör på sig mer aktivt. Trycker inte på örat även om man har mössa på sig. Enda jag saknar som jag upptäckt hittills är att jag hade velat ha en längre laddkabel, och det har ju inte med själva lurarna att göra.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Älskar dessa! Väldigt bra ljud och sitter skönt i örat.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Bra ljud. Smidigt fodral. Lättsamma att para ihop och använda dom.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Efter att ha tvätta mina AirPods gav jag dessa en chans, och jag är väldigt positivt överraskad! Passar även mig med små öron! Snygg design och bra ljud :)
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Hörlurarna har perfekt passform i öronen och dom väger lite. Laddningen fungerar smidigt i den tillhörande boxen. Ljudet i dom är väldigt bra och hörlurarna är perfekta att använda b la i bilen och man slipper sladdar och kan har händerna fria.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  sjukt snygga och bra design. sitter även kanon i öronen och ramlar inte ut under löpning. ljudet är inget att klaga på. jag är helnöjd
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Perfekt för träning! Stannar i öronen och sjukt bra ljud
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Supernöjd ⭐️ Riktigt bra ljud, passformen är 👌🏻 trots mina små öron. Lätta att connecta och skönt att slippa trasslet med sladdar!
  Lite trixigt höja/sänka volymen.
  Rekommenderas varmt!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Sköna lurar Betyg 4+

  Jag har främst använt mina Sudio fem vid löpning, men också vid samtal i telefon. De sitter bra i örat, men jag har insett att på mig personligen, måste jag hitta ett specifikt läge för att det ska klockrent när jag springer. Risken finns annars att de sitter "för perfekt" och stänger för mycket av ljudet runt om kring ute.

  De funkar bra vid samtal och jag upplever att räckvidden är bra när jag lagt undan telefonen inomhus.
  Batteristatusen gick ner till 60% efter 1,5 timmars löpning med musik och ett telefonsamtal på 45 minuter. Helt ok kapacitet kan jag tycka.

  Det som drar ner på betyget från en klockren 5:a till 4+ är att jag ännu inte gjort mig bekväm med touchknapparna som styr själva lurarna.
  Det har hänt att jag lyckats stänga av ljudet bara genom att jag ska flytta dem lite. Här vore det kanon med feedback på knapptrycken. (Ett klickljud kanske?)

  Men!
  Med lite vana så kommer det nog bli bra! Ett bra köp i alla fall som jag kan rekommendera och själva burken de ligger och laddas i är ju svinsnygg!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Nu har jag provat mina sudio fem under några veckors tid och har verkligen försökt hitta något negativt men nej. Dom sitter bra trots tung träning och även när man sprungit! Tack vare många storlekar att välja på kan man få dom passa hur bra som helst. Bra ljud och stänger ute annat ljud bra med, och batteritiden är med bra. Det enda minuset är att dom "glömde" varandra men det var lätt löst med en guide på sudios hemsida.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Har haft studio fem black I en vecka nu och jag tycker egentligen inte att de lever upp till "studio" nivå som utlovats, ljudet var helt okej men att prata med dem var inte bra då ljudet flexade och väldigt mycket brus hördes i mottagarens sida. Helt okej lurar men finns bättre alternativ men de var ändå helt okej!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Toppen hörlurar, BRA ljud, sitter skönt och är snygga!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Med dessa i öronen så blir det helt tyst, de stänger ute alla andra ljud. Toppen när man tränar och vill gå in i bubblan :) Bra ljud när man pratar i telefonen. Det enda jag kan anmärka på är att de har en tendens släppa något från örat och stå ut lite grann.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Jag har haft dessa några veckor nu och är supernöjd! De sitter skönt i öronen, har bra ljud & fungerar super att träna med & prata i telefonen vilket är viktigt för mig som alltid är på språng. Det ända som kan vara lite svårt är att byta låt eller höja musiken med toutch funktionen på snäckan då den inte alltid uppfattar hur många tryck jag hör - men annars klockren! Snygga med & numera har jag alltid dessa i öronen
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jag har haft lurarna ett par veckor och provat dem i isvak, löpning, gymmet och i gymnastikhallen! Efter att provat ut rätt storlek så sitter dem oväntat bra genom alla nämnda aktiviteter! Jag är väldigt imponerad att dem satt under mina backflip-burpees :D
  Ljudet är det inget fel på, jag hade önskat en app med equalizer för att kunna göra det mer personligt. Jag hör absolut ingenting annat än musik när jag har dem på. Riktigt bra ljudreducering utifrån.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Jag har använt Sudio Fem i ett par veckor. De är lätta att använda, har bra ljud, bra batteritid och stänger ute det mesta av omgivande ljud. Det känns lite för stora för mina öron, vilket gör det svårt att få dem att sitta perfekt.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jag har nu använt dessa hörlurar i en vecka och de gör verkligen sitt jobb!
  + Ljudet, Brusreducering, Kopplar direkt när man stoppar in de, sitter perfekt i örat (ramlar inte av), lätt att byta låt, grym batteritid, snygga.
  - Man kan inte släppa in ljud via brusreduceringen när man ska prata med folk, då måste man ta ut hörlurarna.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Väldigt nöjd med mina svarta Sudio Fem.
  Allt oönskat ljud tas bort och jag kan fokusera på bra musik! Sitter väldigt skönt i örat.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Snygga och sköna hörlurar! Tappar inte dem under träningen och har väldigt bra brusreducering! Kan starkt rekommendera dem!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Riktigt bra ljud, stänger även av alla ljud utifrån så är perfekta på jobbet när man vill fokusera!
  Bra batteritid och snyggt och smidigt case att förvara hörlurarna i!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Sjukt bra ljud! Smidiga och otroligt snygga också! Får fem stjärnor av mig
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Riktigt grymma! Snygga, bekväma och bra ljud!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Sudio Fem är ett par snygga, bekväma och lättanvända hörlurar som fungerar fint till Poddar och Ljudböcker såväl hemma som på tåget då de stänger ute oväsen på ett bra sätt.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Sudio FEM får lätt plats i fickan, och dom har varit en fin överaskning som mina första trådlösa earbuds. 20 timmars sammanlagd batteri tid är tillräckligt bra för att inte behöva bry sig, om man bara kommer ihåg att behålla dom i laddningsasken när man inte använder dom.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Har fått möjligheten att testa dessa lurar från Sudio gratis och jag hade inga direkt förväntningar då det är mitt första par trådlösa in ear hörlurar jag provar.

  Nu har jag haft lurarna över en vecka och jag måste en säga att jag är väldigt imponerad av ljudet och kvaliteten i dessa hörlurar.

  Väldigt snygg och smidig laddbox som passar bra i fickan. Lurarna stänger ute ljud runtomkring väldigt bra, mycket bra ljud när man lyssnar på musik eller poddar, Mycket bra batteritid på ca 20 timmar, Väldigt enkel att koppla till telefonen samt att man kan ladda en lur i taget.

  Sämre ljud på mikrofonen när man pratar i telefon, Har tappat anslutning någon enstaka gång.

  Jag har använt dom när jag cyklat på trainern inomhus och kört fysträningar. Dom sitter väldigt bra och stör mig inget under träningen eller tenderar till att ramla ur. Utan dom sitter väldigt bra och är bekväma att använda.

  Tutch funktion gör det enkelt att pausa eller byta låt samt svara i samtal, Kan även höja och sänka ljudet men det händer ibland att man startar google assistent istället. Kommer krävas en del övning för att bemästra den tekniken till fullo.

  Jag kan rekommendera andra att köpa dessa hörlurar då dom är sköna och sitter väldigt bra. Samt att det är ett väldigt bra ljud i dom och lång batteritid

  Mitt betyg blir 4/5

  // Ronny
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Har haft mina hörlurar i en vecka nu och är väldigt nöjd. Bra ljud, sitter bra i örat och är lätt att koppla upp mot telefonen.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Snygga, lätta och enkla att använda. Sitter skönt i öra och gör inte ont som andra hörlurar kan göra. Jättenöjd!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Bra ljud och batteritid! Sitter bra i öronen och funkar bra på gymmet! 💪🏽
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Riktigt bra hörlurar men grymt ljud kvalité! Supersnygga och sköna att använda, håller sig på plats hela träningen
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Riktigt bra ljud och snygg design. Perfekta att använda på joggingrundan!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Första gången jag tränar med helt trådlösa hörlurar. I börjar var jag rädd att de skulle ramla ur, vilket de inte gör! De tål svett vilket gör att de klarar av tuffa träningspass. Bra ljud, lång speltid per laddning och stilren design. Jag är grymt nöjd!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Har nu haft mina hörlurar ett tag och gillar dem starkt. Sitter grymt skönt i örat och att dem är brus reducerande Älskar jag då jag är ljudkänslig. Batteriet håller hur länge som helst! Kommer i ett snyggt och stilrent etui som de även laddas i. När man ska använda dem så plockar man bara ut dem så är man redo. Min nya favorit som får följa med på alla promenader med hunden nuförtiden.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Bre ljud och passform, batteriet håller hur länge som helst
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Mycket bra ljud och sitter perfekt i örat under träning och promenader. grymma
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Den var jättebra
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bekväm, skön och användbar
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bra ljud effektiva bekväma
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Har nu testat mina Sudio Fem i ett par veckor. Bra ljud.. och de håller jättelänge utan att ladda. Sitter skönt i örat har haft problem med andra in ear hörlurar och bara orkat ha dem inne en kortare stund. Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Riktigt bra och prisvärda hörlurar. Snygg design och enkla att använda. Bra ljud och kvalitet.