Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sudio Fem

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sudio Hörlurar (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  15 tim sedan
  Jag har Sudio FEM och tycker dem är super bra. Jag tycker att dem sitter bra i örat och ljudet är väldigt bra. De ramlar inte ur örat när du tränar och de är lätta att ändra storlek på. Jag har små öron men tycker att den minsta storleken passar bra.

  Jag rekommenderar denna produkt och är väldigt nöjd.
 • Mycket bra
  2 dagar sedan
  En super bekväm och lätt använda hörlurar. Designen är läcker och har smidiga klickfunktionen. Bekväma och sitter nästan perfekt i mina öron. Ger ett härligt soft ljud i örat och passar mig perfekt. Jag skulle rekommendera dessa absolut
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Super bra! Älskar designen och klickfunktionen.
  Fantastisk ljud i dessa minimalistiska hörlurar. Känslan va först att de va stora, men absolut inte. Sitter ordentligt på örat och känns knappt att man har de på.
  Kan verkligen rekommendera dessa!
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Jag skulle vilja recensera Sudio's grymma FEM kollektion på tårdlösa in-ears.
  Där är ett fantsitskt ljud i dessa minimaliska lurar och en grym bas. Du får en känsla av konsertstämning direkt i lurarna. Ett grymt ljud som skapar en sorround-känsla.
  Älskar att ha dessa lurar ipluggade under mina träningspass och powerwalks.

  Stark rekommendation för den som vill hitta ett par prisvärda lurar och som älskar grymt ljud med bra bas!
 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  Recension på sudio 5
  Väldigt bra ljud och passform. Älskar att man kan byta storlek på dem så att de passar till allas öron. Snygg förpackning och känns som riktigt bra kvalitè.
 • Mycket bra
  4 dagar sedan
  Sudio 5 are great headphones and with some more user control I would be prepared to give them 5 stars. In this video I show them in detail: https://youtu.be/MmDlaKswHPU

  Here is what I think:

  The Box
  Compact, space efficient and the best part is that the main instructions fit on a paper sized slightly smaller than a credit card.

  The charging case
  It's compact and the headphones attach very easy in the magnetic holders. It's however not much to hold while opening it, a less slippery bottom side would have made the trick.

  Pairing
  This process was quicker than expected, I didn't need to do anything more than clicking on the device in the phone bluetooth list.

  Comfort
  When inserted sloppy they sit in place but done right it really feel air tight. I'm describing how to do it best in the video review that I linked to..

  Sound
  Compaired to my big over ear headphones there are differences but mostly for the lowest frequencies and without compairing directly from one to the other I would not complain.
  It's a high quality sound.

  Noise cancelling
  I don't like that this feature can't be tuned by the user as well as it can't be shut off when needed. But the functionality is very good.

  Battery
  Long lasting, would be strange to not be able to have time enough to charge them.

  Best use cases
  Sport activities or situations when you would like some better flexibility compared to over ear headphones.
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Bra ljud, sitter kvar även när man rör på sig mer aktivt. Trycker inte på örat även om man har mössa på sig. Enda jag saknar som jag upptäckt hittills är att jag hade velat ha en längre laddkabel, och det har ju inte med själva lurarna att göra.
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Älskar dessa! Väldigt bra ljud och sitter skönt i örat.
 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Bra ljud. Smidigt fodral. Lättsamma att para ihop och använda dom.
 • Mycket bra
  7 dagar sedan
  Använt mina någon vecka nu och jag måste säga att jag gillar verkligen dessa hörlurar. Bra ljud, snabb att koppla ihop med telefonen. Snygga!
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Efter att ha tvätta mina AirPods gav jag dessa en chans, och jag är väldigt positivt överraskad! Passar även mig med små öron! Snygg design och bra ljud :)
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Hörlurarna har perfekt passform i öronen och dom väger lite. Laddningen fungerar smidigt i den tillhörande boxen. Ljudet i dom är väldigt bra och hörlurarna är perfekta att använda b la i bilen och man slipper sladdar och kan har händerna fria.
 • Mycket bra
  8 dagar sedan
  sjukt snygga och bra design. sitter även kanon i öronen och ramlar inte ut under löpning. ljudet är inget att klaga på. jag är helnöjd
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Perfekt för träning! Stannar i öronen och sjukt bra ljud
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Bra ljud för en sån liten produkt.
  Brusreduceringen duger och batteritiden är grym!
  Skulle dock vilja kunna koppla mig till 2 apparater samtidigt vilket inte verkar gå
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Supernöjd ⭐️ Riktigt bra ljud, passformen är 👌🏻 trots mina små öron. Lätta att connecta och skönt att slippa trasslet med sladdar!
  Lite trixigt höja/sänka volymen.
  Rekommenderas varmt!
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Sköna lurar Betyg 4+

  Jag har främst använt mina Sudio fem vid löpning, men också vid samtal i telefon. De sitter bra i örat, men jag har insett att på mig personligen, måste jag hitta ett specifikt läge för att det ska klockrent när jag springer. Risken finns annars att de sitter "för perfekt" och stänger för mycket av ljudet runt om kring ute.

  De funkar bra vid samtal och jag upplever att räckvidden är bra när jag lagt undan telefonen inomhus.
  Batteristatusen gick ner till 60% efter 1,5 timmars löpning med musik och ett telefonsamtal på 45 minuter. Helt ok kapacitet kan jag tycka.

  Det som drar ner på betyget från en klockren 5:a till 4+ är att jag ännu inte gjort mig bekväm med touchknapparna som styr själva lurarna.
  Det har hänt att jag lyckats stänga av ljudet bara genom att jag ska flytta dem lite. Här vore det kanon med feedback på knapptrycken. (Ett klickljud kanske?)

  Men!
  Med lite vana så kommer det nog bli bra! Ett bra köp i alla fall som jag kan rekommendera och själva burken de ligger och laddas i är ju svinsnygg!
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Nu har jag provat mina sudio fem under några veckors tid och har verkligen försökt hitta något negativt men nej. Dom sitter bra trots tung träning och även när man sprungit! Tack vare många storlekar att välja på kan man få dom passa hur bra som helst. Bra ljud och stänger ute annat ljud bra med, och batteritiden är med bra. Det enda minuset är att dom "glömde" varandra men det var lätt löst med en guide på sudios hemsida.
 • Ganska bra
  9 dagar sedan
  Har haft studio fem black I en vecka nu och jag tycker egentligen inte att de lever upp till "studio" nivå som utlovats, ljudet var helt okej men att prata med dem var inte bra då ljudet flexade och väldigt mycket brus hördes i mottagarens sida. Helt okej lurar men finns bättre alternativ men de var ändå helt okej!
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Toppen hörlurar, BRA ljud, sitter skönt och är snygga!
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Med dessa i öronen så blir det helt tyst, de stänger ute alla andra ljud. Toppen när man tränar och vill gå in i bubblan :) Bra ljud när man pratar i telefonen. Det enda jag kan anmärka på är att de har en tendens släppa något från örat och stå ut lite grann.
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Jag har haft dessa några veckor nu och är supernöjd! De sitter skönt i öronen, har bra ljud & fungerar super att träna med & prata i telefonen vilket är viktigt för mig som alltid är på språng. Det ända som kan vara lite svårt är att byta låt eller höja musiken med toutch funktionen på snäckan då den inte alltid uppfattar hur många tryck jag hör - men annars klockren! Snygga med & numera har jag alltid dessa i öronen
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Jag har haft lurarna ett par veckor och provat dem i isvak, löpning, gymmet och i gymnastikhallen! Efter att provat ut rätt storlek så sitter dem oväntat bra genom alla nämnda aktiviteter! Jag är väldigt imponerad att dem satt under mina backflip-burpees :D
  Ljudet är det inget fel på, jag hade önskat en app med equalizer för att kunna göra det mer personligt. Jag hör absolut ingenting annat än musik när jag har dem på. Riktigt bra ljudreducering utifrån.
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Jag har använt Sudio Fem i ett par veckor. De är lätta att använda, har bra ljud, bra batteritid och stänger ute det mesta av omgivande ljud. Det känns lite för stora för mina öron, vilket gör det svårt att få dem att sitta perfekt.
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Jag har nu använt dessa hörlurar i en vecka och de gör verkligen sitt jobb!
  + Ljudet, Brusreducering, Kopplar direkt när man stoppar in de, sitter perfekt i örat (ramlar inte av), lätt att byta låt, grym batteritid, snygga.
  - Man kan inte släppa in ljud via brusreduceringen när man ska prata med folk, då måste man ta ut hörlurarna.
 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Väldigt nöjd med mina svarta Sudio Fem.
  Allt oönskat ljud tas bort och jag kan fokusera på bra musik! Sitter väldigt skönt i örat.
 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Snygga och sköna hörlurar! Tappar inte dem under träningen och har väldigt bra brusreducering! Kan starkt rekommendera dem!
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Riktigt bra ljud, stänger även av alla ljud utifrån så är perfekta på jobbet när man vill fokusera!
  Bra batteritid och snyggt och smidigt case att förvara hörlurarna i!
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Sjukt bra ljud! Smidiga och otroligt snygga också! Får fem stjärnor av mig
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Riktigt grymma! Snygga, bekväma och bra ljud!
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Sudio Fem är ett par snygga, bekväma och lättanvända hörlurar som fungerar fint till Poddar och Ljudböcker såväl hemma som på tåget då de stänger ute oväsen på ett bra sätt.
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Sudio FEM får lätt plats i fickan, och dom har varit en fin överaskning som mina första trådlösa earbuds. 20 timmars sammanlagd batteri tid är tillräckligt bra för att inte behöva bry sig, om man bara kommer ihåg att behålla dom i laddningsasken när man inte använder dom.
 • Mycket bra
  13 dagar sedan
  Har fått möjligheten att testa dessa lurar från Sudio gratis och jag hade inga direkt förväntningar då det är mitt första par trådlösa in ear hörlurar jag provar.

  Nu har jag haft lurarna över en vecka och jag måste en säga att jag är väldigt imponerad av ljudet och kvaliteten i dessa hörlurar.

  Väldigt snygg och smidig laddbox som passar bra i fickan. Lurarna stänger ute ljud runtomkring väldigt bra, mycket bra ljud när man lyssnar på musik eller poddar, Mycket bra batteritid på ca 20 timmar, Väldigt enkel att koppla till telefonen samt att man kan ladda en lur i taget.

  Sämre ljud på mikrofonen när man pratar i telefon, Har tappat anslutning någon enstaka gång.

  Jag har använt dom när jag cyklat på trainern inomhus och kört fysträningar. Dom sitter väldigt bra och stör mig inget under träningen eller tenderar till att ramla ur. Utan dom sitter väldigt bra och är bekväma att använda.

  Tutch funktion gör det enkelt att pausa eller byta låt samt svara i samtal, Kan även höja och sänka ljudet men det händer ibland att man startar google assistent istället. Kommer krävas en del övning för att bemästra den tekniken till fullo.

  Jag kan rekommendera andra att köpa dessa hörlurar då dom är sköna och sitter väldigt bra. Samt att det är ett väldigt bra ljud i dom och lång batteritid

  Mitt betyg blir 4/5

  // Ronny
 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Har haft mina hörlurar i en vecka nu och är väldigt nöjd. Bra ljud, sitter bra i örat och är lätt att koppla upp mot telefonen.
 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Snygga, lätta och enkla att använda. Sitter skönt i öra och gör inte ont som andra hörlurar kan göra. Jättenöjd!
 • Mycket bra
  13 dagar sedan
  Bra ljud och batteritid! Sitter bra i öronen och funkar bra på gymmet! 💪🏽
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Riktigt bra hörlurar men grymt ljud kvalité! Supersnygga och sköna att använda, håller sig på plats hela träningen
 • Mycket bra
  14 dagar sedan
  Riktigt bra ljud och snygg design. Perfekta att använda på joggingrundan!
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Första gången jag tränar med helt trådlösa hörlurar. I börjar var jag rädd att de skulle ramla ur, vilket de inte gör! De tål svett vilket gör att de klarar av tuffa träningspass. Bra ljud, lång speltid per laddning och stilren design. Jag är grymt nöjd!
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Har nu haft mina hörlurar ett tag och gillar dem starkt. Sitter grymt skönt i örat och att dem är brus reducerande Älskar jag då jag är ljudkänslig. Batteriet håller hur länge som helst! Kommer i ett snyggt och stilrent etui som de även laddas i. När man ska använda dem så plockar man bara ut dem så är man redo. Min nya favorit som får följa med på alla promenader med hunden nuförtiden.
 • Mycket bra
  15 dagar sedan
  Bre ljud och passform, batteriet håller hur länge som helst
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Mycket bra ljud och sitter perfekt i örat under träning och promenader. grymma
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Den var jättebra
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Bekväm, skön och användbar
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Bra ljud effektiva bekväma
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Har nu testat mina Sudio Fem i ett par veckor. Bra ljud.. och de håller jättelänge utan att ladda. Sitter skönt i örat har haft problem med andra in ear hörlurar och bara orkat ha dem inne en kortare stund. Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Riktigt bra och prisvärda hörlurar. Snygg design och enkla att använda. Bra ljud och kvalitet.
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Älskar dessa , de sitter säkert även under ett tungt träningspass , lätta att installera , suveränt ljud , och så den fina designen , gillar även att de är svett och vattentåliga
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Mina nya sudio fem hörlurar kom idag och jag blev positiv överraskad över ljudet. De sitter även väldigt bra i öronen och efter man haft på de ett tag känns de knappt att man har på nått. Designen på de är även väldigt bra och jag gillar hur lätt de är att ha med sig i fickan. Jag skulle rekommendera ett par sudio fem om man vill ha bra trådlösa hörlurar för ett bra pris.
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  Håller borta ljud utifrån och stannar kvar bra i öronen. Ljuder är inget att klaga på.
  Därav grymma till gymmet.