Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer Viper Ultimate

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Möss & pekdon (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.45)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Köpte för 1190kr. Galet nöjd hittills! Skön i handen, tysta knappar och bra mjukvara, samt fin RGB på dockan haha. Uppdaterar om något skulle förändras.

  EDIT: Använt nu i 3 månader och finns inget att klaga på, batteriet varar något kort så hade önskat längre batteritid men är förmodligen svårt om man vill få en så här pass lätt mus. Mjukvaran är lite strulig men kvalitén på musen är inget att klaga på som vissa skriver.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Sedan jag började köra trådlös spelmus så har det varit Logitech för hela slanten. Jag har gjort resan nedan och varit mer eller mindre nöjd hela tiden, fram till den sista, Logitech G Pro X Superlight.

  -Logitech G502 Lightspeed
  -Logitech G900 Chaos Spectrum
  -Logitech G903 Lightspeed
  -Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse
  -Logitech G Pro X Superlight

  Helt plötsligt kändes det inte som att den senaste från Logitech passade min hand alls. Inbillning? Kanske, men jag trivdes helt enkelt inte med den.

  En snabb googling gav Razer Viper Ultimate som tänkbart alternativ. Körde till Elgiganten och köpte en.

  Underbar. Ligger perfekt i min hand, knappar och hjul är precis som jag vill ha dem, medföljande laddare är helt ok och mjukvaran känns stabil. Den känns helt enkelt "rätt".
 • Dålig
  3 mån sedan
  håll er ifrån razer om ni letar efter kvalitet, vipern dog efter en månad
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Allting osar kvalitet; musen, dockstationen med tillhörande sladd. Formen är rätt smal och inte så hög. Ergonomin är anpassad för att även passa vänsterhänta. Väldigt lätt mus, särskilt för en trådlös.

  Mjukvaran är väldigt användarvänlig och inställningar för det mesta finns. Skrollen går inte att justera till steglöst läge, om man nu vill ha det.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Tamefan den bästa på marknaden just nu. Skön som fan o bra batteritid. Dockstationen är en riktigt cool touch. Får man in de i rutinen att lägga på musen varje gång man ska gå iväg från datorn en längre stund kommer man aldrig någonsin behöva tänka på batteriet. Ligger sällan under 80%
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Riktigt bra råtta, otroligt precis med lång batteritid (utan RGB).
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Mycket nöjd med mitt köp. Ångar det inget alls. Är lätt att ladda både i sin dock och med sladden. Batteriet vara väldigt länge.

  Det enda jag har att säga negativt om den är att den är kanske lite väl liten men man vänjer sig. Jag hade en deathadder innan. Sen skulle den kanske kunna vara något billigare.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag har bara ägt musen en kort period så jag kommer uppdatera betyget om något ändras.

  Jag gick från en Logitech G703 till denna och det första jag uppmärksammade var vikten. Den är väldigt lätt i vikten, vilket är en smaksak (och vanesak i mitt fall). En annan smaksak är väl hur passformen är anpassad. Själv har jag inget riktigt bestämt sätt att hålla i musen, såvida det är med hela handen eller ett så kallat "claw grip", men Claw verkar definitivt vara det rekommenderade viset för passformen av musen men det beror säkert också på hur pass stora händer man har.

  Med det sagt, älskar det mesta med den hittills, även de saker som jag är något ovan vid (vikten som nämnt ovan). Musklicken känns lite mindre "robusta" jämfört med G703:an men inget som påverkar betyget i mitt tycke - stört nöjd med känslan oavsett. Som en liten varning där emot så läste jag att det fanns vissa fall där personer fått möss med en "gnisslande" musknapp som berodde på en felkonstruktion på tidigare batchar av musen men jag vet ej om dessa befinner sig inom Europa. Min har inget som helst tecken av det. Razer har sagt att de har åtgärdat problemet och alla möss som säljs framöver inte har det problemet, men givetvis kan det finnas exemplar fortfarande på marknaden i skrivande stund. Hade inte sagt att det bör vara ett orosmoln.

  Angående laddaren så kan det hända att man får peta till den när man först placerar den men det känns inte som en felkonstruktion men snarare att man helt enkelt inte placerat musen rätt och måste helt enkelt bara rätta till den. Det är ett så minimalt "problem" att jag knappt tänker på det när jag placerar musen på laddning.

  Angående mjukvaran till musen, jag vet inte om jag missat något men det vore skönt om man kunde ställa in RGB-belysningen att indikera musens batteritid. Jag har hittills inte hittat något sätt att styra det förrutom när musen faktiskt är på laddning.

  Allt som allt, utmärkt mus. Responsiv, härligt glid, skönt grepp, skön textur, imponerande batteritid, lätt vikt, men hög prislapp. Passa på om den sjunker i pris!
 • Perfekt
  1 år sedan
  snäppet bättre än g pro wireless
 • Mycket bra
  1 år sedan
  + Bekväm, skön i handen
  + Bra klick
  + Bra glid
  * Batteriet räcker länge, bara komma ihåg att sätta den på laddning någon gång du lämnar datorn under veckan så är det lugnt

  - Att sätta musen på Dockan är väldigt mediokert. Ofta måste jag peta till den lite för att jag inte prickade helt rätt och den lossnar väldigt lätt om man stöter till den.