Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer Viper Ultimate

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Möss & pekdon (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt bra råtta, otroligt precis med lång batteritid (utan RGB).
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köpte för 1190kr. Galet nöjd hittills! Skön i handen, tysta knappar och bra mjukvara, samt fin RGB på dockan haha. Uppdaterar om något skulle förändras.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Mycket nöjd med mitt köp. Ångar det inget alls. Är lätt att ladda både i sin dock och med sladden. Batteriet vara väldigt länge.

  Det enda jag har att säga negativt om den är att den är kanske lite väl liten men man vänjer sig. Jag hade en deathadder innan. Sen skulle den kanske kunna vara något billigare.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jag har bara ägt musen en kort period så jag kommer uppdatera betyget om något ändras.

  Jag gick från en Logitech G703 till denna och det första jag uppmärksammade var vikten. Den är väldigt lätt i vikten, vilket är en smaksak (och vanesak i mitt fall). En annan smaksak är väl hur passformen är anpassad. Själv har jag inget riktigt bestämt sätt att hålla i musen, såvida det är med hela handen eller ett så kallat "claw grip", men Claw verkar definitivt vara det rekommenderade viset för passformen av musen men det beror säkert också på hur pass stora händer man har.

  Med det sagt, älskar det mesta med den hittills, även de saker som jag är något ovan vid (vikten som nämnt ovan). Musklicken känns lite mindre "robusta" jämfört med G703:an men inget som påverkar betyget i mitt tycke - stört nöjd med känslan oavsett. Som en liten varning där emot så läste jag att det fanns vissa fall där personer fått möss med en "gnisslande" musknapp som berodde på en felkonstruktion på tidigare batchar av musen men jag vet ej om dessa befinner sig inom Europa. Min har inget som helst tecken av det. Razer har sagt att de har åtgärdat problemet och alla möss som säljs framöver inte har det problemet, men givetvis kan det finnas exemplar fortfarande på marknaden i skrivande stund. Hade inte sagt att det bör vara ett orosmoln.

  Angående laddaren så kan det hända att man får peta till den när man först placerar den men det känns inte som en felkonstruktion men snarare att man helt enkelt inte placerat musen rätt och måste helt enkelt bara rätta till den. Det är ett så minimalt "problem" att jag knappt tänker på det när jag placerar musen på laddning.

  Angående mjukvaran till musen, jag vet inte om jag missat något men det vore skönt om man kunde ställa in RGB-belysningen att indikera musens batteritid. Jag har hittills inte hittat något sätt att styra det förrutom när musen faktiskt är på laddning.

  Allt som allt, utmärkt mus. Responsiv, härligt glid, skönt grepp, skön textur, imponerande batteritid, lätt vikt, men hög prislapp. Passa på om den sjunker i pris!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  snäppet bättre än g pro wireless
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  + Bekväm, skön i handen
  + Bra klick
  + Bra glid
  * Batteriet räcker länge, bara komma ihåg att sätta den på laddning någon gång du lämnar datorn under veckan så är det lugnt

  - Att sätta musen på Dockan är väldigt mediokert. Ofta måste jag peta till den lite för att jag inte prickade helt rätt och den lossnar väldigt lätt om man stöter till den.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Stor mus att hålla för vänster och högerhänt. Det är väldigt lätt, vilket är lite ovanligt. För mig med stora händer satt det bra. Kunde ha varit en 4/5 eller 5/5 för mig, om jag kunde konfigurera den på mac.

  Den har en app för mac, men som de sa i kundtjänst när jag frågade vad appen kan göra, för nu får den bara datorn att starta om två gånger för att uppdatera: "Jag förstår. Inget för tillfället, utan mjukvaruutveckling teamet arbetar på det. " Så det är mycket vilseledande att det har en Mac-app som inte gör någonting, så då är det 2/5 från mig.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Slutligen ingår en trådlös musenhet i svängarna. Glider underbart på ytan och kan via Razer Synapse 3 konfigureras som du vill. Konfigurationen inkluderar också hur länge enheten kan stå oanvänd innan LED-lampor slås av, vilket är trevligt. Batteriets livslängd fungerar bra, även om den inte har använts tillräckligt länge ännu, så det finns bara spekulationer.

  Undersidan har ersatt de tidigare svarta fötter till förmån för vita, och de svävar bra på de underlag som de har testats på (musmattor, bord, blanka underlag). Det finns också en knapp för att slå på / stänga av enheten och justera DPI i steg du har definierat dig själv via Razer Synapse 3. Förutom att den kan placeras i kajen kan den trådlösa mottagaren förvaras i en lucka på undersidan när den inte används. .

  Musenheten laddas via sin egen dockning, men kan också anslutas med kabel och användas samtidigt. Både laddstationen och enheten lyser i en färg som representerar batterinivån, från röd (0-20%) till upp till grön (75% -> full). Det är bra.
  Om det är för att få ett drag för något, är det ytterst. För en så dyr musenhet kunde Razer ha kostat en finare / mjukare övergång mellan kroppen och knapparna. Det verkar för plötsligt och ser konstigt ut. Jämför med t.ex. G603 så hittar du inga sådana designfel där.

  Även om detta är en mycket bra trådlös musenhet kostar det Razer-produkter. Även till försäljning (för närvarande 1199, -) är detta fortfarande mycket dyrt och slås ut av Logitech, som har liknande konkurrenter. Under en anteckning (1000, -) är detta ett säkert köp, men ovan bör du jämföra liknande produkter mot vad du får och vad du verkligen behöver.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  + Känns som en datamus med kabel
  + glider mycket bra över musen
  + batteriet håller länge
  + fullt programmerbar
  + inga "dubbelklick" hittills

  -Det är inte alltid musen sitter korrekt vid kontaktpunkterna i dockan och måste tryckas något så att den kommer tillbaka i kontakt

  har nu haft musen i en månad utan några fel, det känns som en mus med kabel, och jag glömmer ofta att den är trådlös, den glider mycket bra jämfört med min tidigare mus.
  Ibland när jag lägger den bort från mig har den flyttat sig 3-5 cm från det jag placerade den, om min föregående satt där jag lägger den bort.

  kan säga att jag är väldigt nöjd hittills, kan rekommendera det