Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Redmi Note 8T 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Redmi Mobiltelefoner (53)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  bra telefon! lite slö autofokus bara men det kan jag leva med.läste att ngn hade svårigheter med att den inte hade inbyggd mailklient o det fick mig att dra på smilbanden. sen irriterade jag mig på de vattenstämplade redmitexterna på desktop och fotona men det var enkelt att ta bort.reklamen som ligger o kör i bakgrunden likaså men då det var borttaget blev jag helnöjd, bra köp!
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Ja den är billig, men för det första har den ingen inbyggd mejl klient så synka kontakter och mail med Microsoft Exchange går inte om man inte laddar ner tredje parts program. Sedan är det reklam i telefonen, tex i filhanteraren. Är ganska buggig också.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Kan väl säga som de flesta andra, sjukt mycket mobil för pengarna. S20 Ultra kostar mer än 7ggr mer, men du får absolut inte 7ggr bättre mobil för pengarna. Den här är kanske 10-15% efter eller så.

  Jag köpte den som en "billig backupmobil" när jag var utomlands och min mobiltelefon tvärdog och jag behövde något snabbt.

  Blev kraftigt positivt överraskad att den känns så premium, gorilla glas fram och bak. Snabb och rapp. Quad-camera som har vidvinkel, vanlig kamera, macro och den fjärde är för bakgrundsblur till porträtt. Denna har alltså inte en telezoomkamera som säljaren i Spanien sa till mig. Men han trodde väl det pga 4 kameror. Jag sa att jag ville köpa den mobil de hade för 2000 kr som hade telezoom, för att det var just den finessen jag var nyfiken på. Så det var ju en besvikelse. Men mobilen i övrigt var alltså en så positiv överraskning att det känns bra endå.

  De saker som var extra positiva för mig
  + Vidvinkelkamera, riktigt kul att ha detta.
  + Macrokamera, alltid velat ha det här på mobilen.
  + Fanns i vit färg, den tog jag, riktigt tjusig.
  + Premiumkänsla i bygget.
  + Skarpa foton med bra vitbalans.
  + Inte en massa konstiga skräpappar, rätt cleant Android.
  + Skärmen är riktigt bra, speciellt för detta pris.
  + Minneskortsplats, så nu har jag 128gb extra i.
  + Riktigt bra batteritid, 4000mhA som S20 Ultra, men strömsnålare skärm och inte lika strömkrävande processor.

  Om jag ska säga något "dåligt" så är det detta.
  - Den har inte telezoom, detta hade verkligen gjort den komplett.
  - Där den kan upplevas lite seg är när man bläddrar bland foton.
  - Har inte trådlös laddning.
  - Den har ingen notifikations LED.
  - Displayen kan inte visa klockan i släckt läge, såvitt jag vet iaf.
  - 48 megapixel är BS, det är typ bara en uppförstorad 12mpix bild. Jag kan iaf inte se någon skillnad när jag förstorar upp och jämför gällande detaljer.

  Overall, den är såpass bra att det nästan känns lite som ett rån. Jag hade tänkt köpa en ny toppmodell när jag kom hem, men med en såhär bra lur kan jag tänka mig vänta ett tag med det. Förr brukade budgetlurar vara långt ifrån toppmodellerna, men den här är såpass nära att det börjar bli riktigt svårt att motivera varför jag ska lägga fem eller sju gånger mer pengarna på en toppmodell.
  Jag är supernöjd helt enkelt. En stark fyra av femma.
  Hade den haft telezoom också då hade jag gett den fem.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Köptes för under 2000 kr. Haft en redmi note 7 innan. För dessa pengar kan jag bara säga Köp. Väldigt prisvärd om du inte måste ha det "värsta".
 • Perfekt
  1 år sedan
  Extremt prisvärd mobil. Har använt den i 3 dagar nu och jag tror jag aldrig varit så nöjd med en mobiltelefon om man ser till priset. Hade en Samsung S10E förut och jag tycker inte Note 8T ligger så långt efter. Allt funkar kanon och skulle jag ha något att anmärka på så är det vikten samt ljudet vid uppspelning utav musik. Kameran riktigt bra!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket prisvärd mobiltelefon rekommenderar den här starkt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grymt prisvärd telefon. Känns premium