Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jays q-Seven Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jays Hörlurar (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Bra ljud, bra komfort och byggkvalitet. Men, mycket dålig ljudupptagning från mic gör den svår att använda för kommunikation. Jag lämnade tillbaks dem, modern hörde inte vad jag sa när vi telefonerade...
  NC funktionen tveksam, öronkuddarna var dock effektiva.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Riktigt bra brusreducerande hörlurar för sin peng. De når ju inte upp till Sonys rätt ljudmässigt överlägsna lurar så klart, men de klarar bilresan eller flygresan galant. Ljudet är godkänt och nära boses lurar, skulle jag säga. Hade de haft aptX så skulle de nog vara i paritet med bose. De måste i alla fall lyssnas på innan ni går hem med Sonys mästerverk. För hur mycket kommer de användas och hur mycket skillnad hör just du egentligen?
  Om du är konsertpianist, ja visst, då finns bara Sonys. Men som jag som ska ha de när jag klipper gräsmattan och flyger nån gång så räcker faktiskt dessa. Ändå är jag musiker och hör detaljer väldigt väl.
  Komforten är hyfsad, om än inte toppklass, det är väl enda ronden bose vinner med nått hårstrå. Dessa är nog en 4a av 5 i komfort. Det de däremot vinner är hållbarheten. De känns starka med sin metall i teleskop förlängningen.
  Utseendet är ju en smaksak. De är mera klassiska i sin utformning.
  Något som är lite eget är att låter mera grötigt när man stänger av brusreduceringen.
  För halva priset av de dyrare Sony/bose så är det ganska lätt att säga att de bör stå på provlyssnar listan.
  Jag sätter en 5a på dom enbart på grund av priset. De är väldigt prisvärda helt enkelt. Kanske mest prisvärda av alla just nu?
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Inte toppklass, men mer än bara okej. Brusreduceringen är inte lika vass som t ex Bose QC men de är å andra sidan dyrare.

  Ljudkvalitet handlar mycket om tycke och smak. Jag tycker de låter tillräckligt bra för prislappen, men inte lika bra som mina dyra Sennheiser-lurar utan brusreducering.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Nja, lite tveksam. Utan NC påslaget så blir ljudet väldigt burkigt och med det påslaget så känns det lite ojämnt och själva brusreduceringen är, ska vi säga, måttlig.

  Vi kan väl säga att priset är bra för vad de ger i NC (billigt) men jag är rädd att jag måste investera i ett par nya dyrare varianter för långresorna.

  Detta är efter att jag fått byta de första som kom för att de släppte i 'limningen' och byggkvaliteten var lite kass på första leverans. De var dock blixtsnabba i bytet (kudos för det)

  Fick ett bra pris, tyckte jag, när jag köpte "pre-release" men nu säljer CDON dem för lägre än vad jag betalade..