Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jays m-Seven True Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jays Hörlurar (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 15 tim sedan
  Bara haft dem en dag men tyckte det va dåligt med omdömen här inne..
  mina reflektioner så här långt
  +bättre ljud än mina jays 4 som är semi-trådlösa(värdelöst!)
  Lagom tung bas och tydlig diskant. Som man kan förvänta sig av ett par jays.
  +fruktansvärt bra batteritid om nu allt stämmer.

  Passformen får jag återkomma med efter ett löparpass. Men det finns ju ingen sladd som rycker i luren och den sitter ju helt still när jag hoppar omkring så jag misstänker att det ska gå fint.
  Sitter bra i mina öron

  +går fint att lyssna på en lur i taget om man tex är på jobbet och nån människa skulle behöva ens uppmärksamhet. Ett tapp på luren och den pausar.

  - caset eller etuiet/ladd-lådan you name it.. skulle önska att den va lite mer rundad, tvålformad så den inte blir obekväm i nån ficka. Delvis bra som den är nu men eftersom ytan är matt och inte så ”glidvänlig” så misstänker jag att ytan kommer bli sliten med tiden vilket ifs inte är så farligt men de kunde lika gärna gjort den glatt från början.

  Hade lite strul i början med att parkoppla mot mobil men efter en reset och snabb titt i instruktionen så gick allt smidigt.

  Edit*** efter några veckors användning/strul

  Har fått skicka tillbaka 2 par lurar pga ljudet blev dovt på ena sidan och ”burkigt” på andra. Jättemärkligt! Det tredje paret jag fick funkade i 3 dagar och va helt suveräna under den tiden, sen började höger sida sänka ner sig och till slut hördes nästan inget ur den luren.

  Sen fick jag inte vänster lur till att spela ensamt när man lade höger i caset.
  Men tvärtom funka... lite märkligt.
  Blev reklamation tyvärr.

  Får du ett par som funkar så är dem guld dock!
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  Mkt positivt överraskad! Låter mkt bättre än vad jag vågat hoppas på och batteritiden är väldigt bra. Trodde jag skulle behöva offra ljudkvalitet mot lång batteritid men så var inte fallet, men man ska såklart använda EQ-funktionen på Spotify för o få dom o låta bättre. Tycker kanske det är lite osmidigt att enda skyddet som följer med är batteriboxen, skulle va nice med något lite lättare om man bara ska ut några timmar men det går ju o ordna själv.
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Mycket nöjd, bra ljud, bra batteritid, bra för träning
 • Mycket bra
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 17 dagar sedan
  Kanonljud och sanslös batteritid. Baseras på en veckas användande. Negativt är att lurarna tappar kontakten med varandra ibland när man rör sig. Även startar vänster upp lite sent. Ska testa en reset. Men dom är helt enkelt ett par bra lurar. Lite i dyraste laget kanske.
  Efter reset: fortfarande kanonbra ljud. Men ibland svåra att para ihop. Glappar dock fortfarande ibland, och det stör jag mig på. Det kan dock bero på tekniken och inget direkt fel. Ser fram emot när Blåtand funkar 100%! Men det är ju radioteknik så dit kommer vi kanske inte. Men i det stora hela är jag jätte nöjd.
  Samtalsljudet är bra men ibland hör den man pratar med inte vad man säger. Men det beror nog på att micken sitter i örat å inte vid munnen...å sån här batteri tid har jag inte sett nån annanstans.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  aj aj så dåligt headset. helt ok bara för musik.