Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

nVidia Shield TV Pro 16GB (2019)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla nVidia Mediaspelare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  AI-bildförbättringen är fantastisk, den förbättrar verkligen bildkvalitén i de allra flesta filmer, serier och sändningar. Även på en 1080-tv. Även foton som man tittar på via nVidian får sig ett lyft. Boxen är snabb, stabil och kul att spela på. Jag skulle inte byta ut den mot någon annan streamingprodukt på marknaden. GeForce Now har börjat fungera riktigt bra.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Bästa köpet 2019
  Suverän till film
  Spel direkt via app
  Emulatorer NES
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Jag hade tyvärr inte samma tur med Nvidia som de andra som lämnat betyg.

  Jag gillar egentligen Nvidia shield.
  - Fjärrkontrollen är grym, jag blandade lätt ihop volymknapparna och Play, Foward och Backward knapparna men med tiden hade det säkert suttit som ett smäck.

  - Menyn var helt OK, jag kunde dock inte lägga till alla appar jag ville i favorit-listan så den kändes egentligen helt onödig. Jag hade då hellre haft en meny med alla appar likt Apple TV.

  - Navigeringen i Viaplay-appen var fruktansvärt seg. Att spela upp media funkade som tur vad bra. Men funktionaliteten i appen är inte lika bra som andra mediaenheter. Det går t ex inte att spola tillbaka i direktsändning, vilket går utmärkt i min LG TV.

  - Dödsstöten för min Nvidia-upplevelse var att min enhet startade om sig ofta. Jag hade tur om jag lyckades kolla 2h i sträck utan att den dog. Jag testade med högre fläktstyrka och optimerad CPU utan lycka.

  Jag lämnade tillbaka enheten efter ca 1,5 vecka. Jag kanske köper en ny i framtiden och hoppas den inte startar om sig. Men Android-TV's akilleshäl är enligt mig att app-utvecklarna inte optimerar sina appar för Android. Så Nvidia Shield blev för mig enbart en dyr Chromecast.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Troligtvis marknadens bästa mediaspelare. På alla fronter. NUC'en används inte längre.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Både Netflix och Prime ser avsevärt mycket bättre än mot Chromecast ultra. Kör den på en Panasonic oled 4K och är väldigt nöjd. Även att den är snabb att starta och snabb när man är i menyn.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Ersatte min gamla NUC, Kodi, IPTV och allt fungerar som en dröm -- går inte vara utan! <3
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bara funkar rakt av!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bästa köpet 2019. Klockren mediaspelare, snyggt gränssnitt och kan avkoda det mesta.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Suverän, finns ingen bättre mediaspelare på marknaden. Mångsidig produkt där man även kan spela många spel på. Som t.ex fortnite etc...
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Kungen av Android TV boxar, spelar upp ALLT man behöver, även fast CPU/GPU delen är från 2015 så står den sig än idag, men hade inte skadat med en ordentlig refresh med tex ARM Cortex A7x CPU istället för nuvarande A57, GPU delen har fått sig en skjuts i klockfrekvens så de OK.