Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nedis WIFICDP10GY

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nedis Dörrklockor (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 mån sedan
  Gjorde misstaget att satsa på Nedis och köpte videodörrklocka, ringklockan som ska vara inne samt 3 taklampor och några glödlampor och ångrar alla grejorna.
  Efter att ha tvingats att vinkla dörrklockan rejält uppåt vid montering, då vidvinkeln på kameran är så dålig och efter många försök plötsligt lyckades att para ihop ytterdelen med ringklockan som ska sitta inne fungerade det i flera dagar. Sedan var ringklockan borta i appen och gick inte längre att lägga till.
  Jag fick igång den igen genom att ta bort den från Nedis app och sedan ta hem Tuya smart appen och lägga till den där istället, efter det fungerade allt i flera dagar sedan var ringklockan tyst. Efter detta tröttnade jag och bestämde mig för att satsa på något märke som tillverkar saker som fungerar.
  Efter några dagar slutade också ena taklampan att fungera och efter ytterligare någon vecka gick en glödlampa sönder och kunde bara visa blåvitt ljus.
  Nej tack, aldrig mer något som det står Nedis på.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Fungerar direkt såvida man har ett befintligt lågvoltsystem för den befintliga ringklockan. Dessutom krävs ett wifi som är tillräckligt starkt för att nå ut utanför ytterdörren.

  Sjukt dålig beskrivning på säljande hemsidor men en bra produkt om förutsättningar finns.

  5/5 i förhållande till priset. Tillräckligt bra bild (Även vid mörker) och ljud och appen fungerar bra om man är lite tekniskt lagd. Möjlighet till SD kort men även cacheminnet sparar bilder utan sd-kort.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Sjukt bra ringklocka för de pengar
  Det bästa är priset och att det finns plats för SD kort.
  Den spelar in automatiskt vid rörelser men går att ställa in kontinuerlig inspelning också.
  Köp till den trådlösa "chime"

  Appen börjar bli bättre, någon mer uppdatering så är den perfekt

  Minus är bruksanvisning dock finns det info på Youtube
 • Usel
  1 år sedan
  Lätt att installera och kopplar upp sig mot nätverket utan problem. Trevlig bild, även om vinkeln på kameran är något snäv. Måste monteras något högre för att inte navelskåda den som besöker.

  Appen är ett kapitel för sig. Inget fungerar som det ska. Försöker man tex stänga av rörelse detektorn så aktiveras den ändå fast den står på off. Ringer någon på dörren får du ibland upp det som ett samtal där du kan välja att svara eller avböja, andra gånger kommer det bara upp som en push notis. Oavsett vilket så är det rent lotteri om du överhuvudtaget kan se och prata med den som står vid dörren för 8 ggr av 10 klipper den av både ljud och bild när någon ringer på.

  Kanske har jag bara fått tag på ett dåligt exemplar? Synd för i övrigt är det en trevlig pryl som ger en koll när man inte är hemma.
 • Dålig
  1 år sedan
  Ganska ok bild. Men vinkeln på kameran gör att den inte går att montera i "normal" höjd utan att huvudet blir avkapat. Sen är appen helt kass, den skapar ett "pågående samtal" som inte avslutas vilket gör att vissa funktioner på telefon inte fungerar som de skall, tex så låter inte alarmet på telefonen.
  Inspelningsfunktionen startar försent också så den missar att filma personen som går förbi.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Arbeta utmärkt med flera alternativ och bra bild, lätt att ställa in i appen och mot klockmodulen inuti, har arbetat smärtfritt i flera månader nu. Det kan vara en fördel att kontrollera lite innan montering, eftersom den måste flyttas lite långt upp en normal dörrklocka för att få rätt bild på grund av kameravinkeln. Detta är inget problem om det planeras.