Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple AirPods Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.01)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Läs gärna detta:

  "Hörlurar för 3200kr! Skojar Apple!?!"

  Jag har gått igenom säkert 40 par olika hörlurar i mina dagar. På stereofronten nöjer jag mig inte med "det som finns på Elgiganten" utan du måste upp i Hi-Fi range för att man skall båda känna bas-trycket i bröstet och den skärande diskanten rakt in i hjärnan.

  Vad är det Apple levererar med Airpods Pro?

  För det första kan man säga att "Pro-stämpeln" är oförtjänt rent krasst. Ingenting med dessa hörlurar är "Pro" dvs "skapade för att användas professionellt". Därmed innebär det dock inte att dom inte är värda en stämpel för att vara en "bättre" produkt än vanliga Airpods, vilket dom är.

  Tekniken i Airpods Pro är rent av fascinerande vid första intryck. Du öppnar förpackningen vilket redan där ger dig en känsla av detalj och premium. Locket lossnar genom att du bara lägger förpackningen på bordet och lyfter, något få andra tillverkare lyckas med. Du packar upp lurarna och noterar direkt att laddningsfodralet dom ligger i inte är mycket större än tidigare generation, men locket är på "långsidan". Storleken på fodralet är aningen större, men inte störande större mot föregångaren. Den får helt enkelt plats i en normal jeans ficka utan att du känner den eller tänker att den ligger där.
  I förpackningen ligger även en USB-C till Lightning kontakt, vilket jag personligen tycker är lite "meh", med tanke på att jag inte har en enda USB-C kontakt i hemmet att ansluta dom till, och själva laddningsuttaget följer inte med. Har man en Macbook Pro eller nyare Apple dator är detta dock inget problem, men naggande störande för en person som saknar en USB-C adapter. Man kunde önska att Apple skickade med även strömadaptern.

  När man öppnar hörlursfodralet noteras att "locket" är lite lättare än tidigare, vid första känsla känns det inte lika "stabilt" som för föregångaren och också en aning plastigare, men hur vida det håller får framtiden avgöra. (Det glappar någon mm i sidleds, DOA? Fler som har samma problem)
  Hörlurarna i sig fungerar precis som föregångaren när det gäller hur dom ansluts till telefonen. Du öppnar fodralet och "bam" "Anslut". Fascinerande lätt.

  Första gången du tar på dig lurarna rekommenderar jag att du går in i Inställningar - Bluetooth - Airpods för att använda funktionen "Test av öronpropparnas passform", detta är för att säkerställa att du valt rätt storlek för bäst upplevelse.

  Vad har dessa hörlurar för funktioner som föregångaren saknar?

  -Noise cancelling. Så fort du sätter i lurarna i öronen (måste vara båda, fungerar ej med EN) så slås NC på. Jag noterade direkt att köksfläkten mitt i matlagningen "dog" helt. Det hördes ingenting. När tjejen pratade hörde jag dock vad hon sade, men väldigt lågt. Sätter man på musik över 60% hör ca 2-5% av ljudet utifrån (beroende på omständigheter), men tal osv dör helt. Mitt mekaniska tangentbord hörs 0% när jag skriver denna recensionen och det är väldigt högljutt.
  Jag skulle påstå att NC utan musik så hör du ca 10% av ljudet utifrån. Om detta är en nackdel kan jag inte svara på, då jag personligen kan bli yr av 100% NC som tex Bose och andra tillverkare erbjuder på sina Over-ears.

  -Transparens. Om du önskar kan du slå på "Transparens-läget" vilket innebär att mikrofonerna på hörlurarna förstärker ljudet utifrån för att du skall höra vad folk säger och allmänt ljud (utan att behöva ta av dig hörlurarna). Detta pausar inte musiken eller liknande, men du hör klart och tydligt vad folk säger. Denna tekniken är från början stulen av militärutrustning där hörselkåpor skall förstärka volymen vid låga ljud, men också "klippa" ljudet över en viss decibel (explosioner osv).

  Ljud

  Som HiFi-nörd var aldrig Airpods första generation en "wow-känsla", men samtidigt var det hörlurarna du ALLTID hade med dig, till stor del pga storleken som känns obefintligt betungande. Ljudet i Airpods Pro är definitivt bättre än föregångaren. Den första anmärkningen är ljudvolymen som jag skulle säga ligger 20-30% högre än föregångaren, dvs du kan spela högre (eller så är det samma volym, men det upplevs högre för dom är i örat på ett annat sätt). Ljudmässigt är de också bättre än föregångaren med ca 20%. Du hör helt enkelt mer detaljer i såväl låga frekvenser som mids som highs. Ljudet känns allmänt "klarare".

  -Bas. Testade basen med låten "Gosh" av Jamie XX. där basen på extremt många lurar och högtalare aldrig kommer ner i dessa låga frekvenser för att ens försöka spela dom. I Airpods Pro hör du definitivt basen och den är närvarande. Är den bröstgungande? Nej.

  -Mids. Plainsong med The Cure. Basen tar lätt över denna låten och mids känns överlag lite halvklen i styrka i jämförelse med basen. Mids blir därmed lite "utsmetade". I låten Long After You're Gone med Chris Jones & Steve Baker däremot är mids betydligt mer givande, detta gäller även vid test av Up All Night med Oliver Tank (där basen och mids spelar extremt fint ihop).

  -Diskant. The Blue Planet med Hans Zimmer. Här börjar Airpods Pro visa vad dom INTE klarar av. Ljudet är varken stort eller fylligt som man kan önska, även på höga volymer. Diskaten är näst intill obefintlig i många partier där mids och basen tar över låten till stor del. Open med Rhye känns ungefär lika oförtjänt, diskanten är långt ifrån lika "krispig" som låten förtjänar. Det låter ungefär som att hörlurarna försöker trycka upp bas och mids för att det är detta "majoriteten" tror är "bra ljud". I låten Do it again med Zes lyckas Airpods Pro låta diskanten vara närvarande på ett annat sätt utan att drunkna i basen. I Working On A Dream med Wintercoats låter diskanten någorlunda bra, men inte perfekt.

  Lyssnar du bara billie elish spelar Airpods Pro extra fint. Bury a friend låter rent av magiskt bra.

  Med referens till andra dyrare hörlurar och högtalare: (lägg på en extra poäng för storleken på Airpods, dvs 9,9,7.)
  Bas: 8/10
  Mids: 8/10
  Diskant: 6/10

  Passform
  Passformen är alltid individuell för alla, men passar föregångaren passar definitivt denna. Den sitter både bättre och lika "känslolöst". Personligen tänker jag inte på att jag har hörlurarna på mig. Du får nog jobba för att dessa ska flyga ur örat.
  Apple har dessutom lagt in en liten "luftlucka" för att släppa in lite luft i örat, vilket gör en mindre "svettig" känsla i örat och är därmed behagligare att ha på sig.

  Mikrofon. Ungefärlig med föregångaren. Bättre än många andra lurar men inte i höjd med tex ett gaming headset.

  Snabbfrågor:

  -Kan du få bättre ljud för pengarna? Ja.

  -Är lurarna värda 3200 kronor? Ja.

  -Är Apple lite giriga? Nej, med tanke på alla features. Det närmsta du kommer är Sonys WF1000XM3, men där du saknar en del funktioner som Apple erbjuder ihop med sina egna telefoner. Dock diskuterbart bättre diskant.

  -Fungerar Airpods Pro med Android? Vad jag vet fungerar inte Noise Cancel och Transparensläget, men du kan lyssna.

  -Fungerar Airpods Pro med övriga Apple produkter? Ja, inklusive NC. Tänk dock på att uppdatera mjukvaran. Finns en lista på vilka enheter som stöds på Apples hemsida. (Vissa äldre har ej stöd)

  -Finns trådlös laddning? Ja.

  -Finns fysiska knappar? Ja (touch), pause/play, nästa/föregående låt, Transparensläge på/av, Hej Siri. EJ volym

  Själv sved det lite att gå in på Apples hemsida och se dessa för 3200kr. Det är klart mycket pengar och värt en tankeställare. Efter att nu testat dom och upplevt vad dom erbjuder måste jag ändå vika mig ytterligare en gång och säga att Apple har lyckats igen. Alla funktioner i sig vad värda pengarna, men att dessutom ljudet skulle vara bättre förväntade jag mig inte. Vill du ha bättre ljud för pengarna kan du kolla in overear hörlurar och eventuellt Sonys modell, men gillar du övriga funktioner och Apples ekosystem kommer du knappast bli missnöjd med dessa lurar. Om jag skall ge någon kritik är det att diskanten och mikrofonen kunde varit bättre. Dessutom är dom lite svårare att lägga ner i fodralet om man har stora händer jämfört med föregångaren, samt att jag önskar att Apple erbjöd utbyte av batterier mot en kostnad, vilket troligtvis kommer behövas efter flera timmars lyssnande dagligen i några år. Säga vad man vill om priset, men med tanke på balans mellan funktioner, ljud, batteritid och storlek är detta en fullpott och ren glädje i vardagen som alltid finns med i fickan.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Duglig som hörlurar on-the-go. Passformen kommer vara varierande från person till person, och till och med öra-till-öra. I mitt fall passar de perfekt i vänstra örat, men inga av de medföljande toppar är helt stabila för det högra.

  Den stora grejen med dessa jämfört med de "Vanliga" AirPods är ANC. Denna är dock under snittet jämfört med andra ANC hörlurar jag använt. Som ett exempel, mer brus och speciellt tal kan höras med AirPods Pro i maxvolym med musik, än Sonys 1000XM3 utan något musik alls. Skillnaden är mycket tydlig på en typisk tågresa eller i kontors miljö, där jag växlat mellan båda.

  Den jämförelsevis klena ljud dämpningen och något sämre ljudkvalitet gör Sonys 1000XM3, Sennheisers Momentum, och Bose QC35 bättre i kontors miljö, eller tåg/flyg när förvarings möjlighet finns.

  Precis som tidigare versioner av AirPods (men också Sonys hörlurar) saknas MultiPoint, vilket gör att de fungerar mindre bra om man använder flera enheter samtidigt. Även om det finns en viss automation att koppla från Apple enhet till Apple enhet, är det viktigt att komma ihåg att den frånkopplade enheter kommer att spela upp ljud över sina interna högtalare i stället, vilket inte skulle ske med Multipoint.

  Precis som med AirPods, är den primära motivationen att köpa dessa att de är ultra portabla. Batteri tiden är fullt tillräcklig när de används som tänkt och har inte varit ett problem.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 dag sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Rejält sämre basregister på dessa, jämfört med AirPods Första Generationen som jag har ägt sedan 2017. Diskanter och mellanregister är lite klarare, men avsaknaden av en stark bas gör dessa mycket tråkigare att lyssna på.

  Gummiformen gör att de ramlar ut mycket enklare än vanliga AirPods och EarPods. AirPods Pro för mig är inte en behaglig upplevelse, pga man är undermedvetet orolig att tappa dem hela tiden.

  Det enda som är riktigt bra med AirPods Pro är noise cancellation, samt att de fungerar ihop bra med Siri på Mac, vilket AirPods Gen 1 ej lyckades med.

  Nästa gång kommer jag köpa vanliga AirPods istället för AirPods Pro.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Bra ljud och ANC när jag väl får in dom i örat, men det är svårt och får jag väl in dom så sitter dom inte speciellt länge. De ramlar inte ur men glider ut tillräckligt för att NC och ljudet ska bli dåligt. Har försökt att byta kuddar men får det inte att bli bra iaf.
 • Perfekt
  1 dag sedan
  ÄNTLIGEN!

  Jag har äntligen hittat rätt efter att ha testat både Bose NC 700, Bose Soundsport Free, Libratone Track Air+ och Powerbeats Pro.

  Visst, de är ohyggligt dyra. Läser man specifikationerna är priset inte heller befogat. De är ett typexempel på hypad appleprodukt.

  Detta till trots vågar jag påstå att de faktiskt är prisvärda och, för mig, det solklart bästa alternativet av tidigare nämnda lurar.

  Klart mest bekväma av dessa. Bra ljud. Sjukt smidiga ihop med iPhone och iPad Pro (såklart).

  Brusreduceringen är bra. Inte i närheten av ett par over ear-lurar, men absolut i klass med exempelvis Libratone.

  Ljudkvaliteten är mycket bra för att vara ett par trådlösa in ear-lurar. Enligt mig bättre än både Bose och Libratones in ear. Mer neutrala än Powerbeats Pro (då dessa har en smått överdriven bas).

  Kan man bara smälta det ohemult höga priset är det en klart vettig investering.
 • Utmärkt
  6 dagar sedan
  Köpte dessa då jag ville ha bra brusreducering i ett (väldigt) litet format. Tidigare har jag använt bose quitecomfort 35, vilka nu har ersatts av airpods pro. Tanken var framförallt att ha dem på gymmet men nu använder jag dem flera timmar varje dag.

  Efter 4 månader kan jag konstatera...

  Fördelar:
  1. Väldigt små/enkla att ta med.
  2. Bra ljud, som mina bose.
  3. Bra brusreducering.
  4. Funkar bra vid samtal.
  5. Sitter kvar i örat oavsett aktivitet.
  6. Trådlös laddning på fodralet.

  Nackdelar:
  1. Buggiga. Ibland problem att koppla eller konstigt brusljud. Går över över efter en omstart. Inträffar kanske 1 gång i veckan.
  2. Kort batteritid (jag använder dem hela dagarna så det blir ett problem att de inte klarar en hel dag som exempelvis mina bose kunde).
  3. Dyra (3100kr när jag köpte 🙃).
  4. Fick ont i öronen i början. De skavde. Detta har gått över men de blir lite obekväma efter några timmar nu.

  Slutsats:
  Riktigt bra lurar. Kombinationen av just liten formfaktor och bra brusreducering tilltalade mig. Priset var dyrt men å andra sidan använder jag dem flera timmar varje dag.
 • Dålig
  7 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Gillar Apple. Men mindre och mindre. Mikrofonen på de här lurarna fångar upp allt oönskat ljud runtomkring och förstärker det vid samtal. Uselt är diplomatiskt uttryckt. Har ett par Bose 700 och de har en bra mix. Ja de är over ear... Sjukt dålig mikrofon. Ljud ok, inget speciellt.
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Fantastiskt apple produkt. 🙂
 • Mycket bra
  14 dagar sedan
  Bra ljud men:

  Köpte dessa då mina Airpods fått kort batteritid efter 2 års hårt användande, har sprungit i ösregn och snöstorm och de har varit super och passat bra i mins öron.
  Ljudkvaliteten i Airpods Pro är överlägsen Airpods om man aktiverar nc. Men att prata med någon känns skumt och blir burkigt på nåt sätt, även då man stängt av nc.

  Men problemet jag fått efter mindre än 1 månads användande är att det börjar spraka när man pratar i dem eller lyssnar på viss musik t ex Billie Ellis. Sjukt störande.
  Apple säger att de kan skicka ny mot att se reserverar kostnad på ca 2000:- & som jag får tillbaka när jag fått den nya och samtidigt skickat tillbaka den defekta.

  Först tänkte jag göra det, men sen sprang jag på denna artikel https://www.reddit.com/r/airpods/comments/ggygmy/why_airpods_pro_are_failing_with_scratching/

  Så nu köper jag ett par Bose QC35II för ns och ett par Airpods för telefonsamtal/ löpning.

  Första gången Apple gjort mig besviken.
 • Mycket bra
  18 dagar sedan
  Smidiga, sitter bra och förvånansvärt trevligt med brusreducering. Ljudet är okej, verkligen inte mer än så. Duger knappt för musik om man är kräsen som jag. För podcasts och samtal fungerar dom mycket bra.
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Riktigt bra! Kan varmt rekommendera
 • Ganska bra
  23 dagar sedan
  Köpte dessa enbart för ett test. Och ska jag beskriva dessa lurar så är dom så otroligt bra, men samtidigt så otroligt dåliga.

  Detta är dom överlägset bekvämaste in ear lurarna jag haft. ANC bland det bästa jag hört på in ear. Funktionalitet är 10/10, aldrig haft ett par smidigare lurar. Så vad är felet?

  Tyvärr låter dessa inget märkvärdigt alls. För nästan 3000kr vågar jag påstå att det är väldigt "meh" känsla i ljudet. Det funkar och duger, men thats it.

  Detta är tyvärr ett par hörlurar, och grundfunktionen är att låta och det gör dom tyvärr inte så bra. Hade ljudet fått ett uppsving hade dessa varit världens bästa hörlurar, oavsett kategori. Men nu får dom nöja sig med en stark 3a från mig.
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Använt dessa dagligen sen mellandagarna. Aldrig strul, alltid bra ljud.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Jättebra förutom dålig kvalitet. Andra luren på lagning nu efter bara ett par månader. Sen är det många i kön med liknande problem vilket vittnar om att det inte bara är mitt exemplar.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Hyfsad noise canceling. Tar bort brus men man hör det mesta bara tystare.
  Batteritid ca 4 timmar, ok men inte mer.
  Ok ljud till musik, inget märkvärdigt.
  Lite meckiga att para ibland. Ibland tappar den en hörlur och då får man stoppa tillbaka dem i fodralet och börja om.
  Helt värdelösa att använda som headset om det inte är jättetyst runt omkring och man pratar högt. Att prata på tex en buss eller tåget är att glömma då man måste prata så högt att det stör om den andra ska höra.

  Summa summarum, inte värt priset.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bästa trådlösa hörlurar jag ägt. Någon nämner att de bara stödjer Apples kuddar - inte sant, sök på ebay efter memory foam airpods pro etc.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft AirPods sedan begynnelsen och har älskat dem sedan dag ett. Ljudet var ju egentligen ett skämt, men det har vägts upp av en sjukt smidig lösning..

  För två veckor sedan hoppade jag på PRO-tåget och kände mig totalt skörtad när jag gick ut från butiken.

  Nu när jag skriver detta lyssnar jag på mina AirPods PRO och det är faktiskt helt otroligt vad det låter bra. Då menar jag allt, mikrofon, brusreducering, musik, ljudböcker, ja allt. Är så galet nöjd och mina Sennheiser Momentum Wireless hamnar på hyllan.

  Lätt värda 5 stjärnor, trots priset.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Mitt lägsta betyg på en Apple produkt någonsin. Använt mina lurar i över två månader och passformen på kuddarna sänker hela upplevelsen till en irritation. Ljud, teknik m.m är i Apple toppklass, men kuddarna är designade att bara funka med Apples Airpods pro vilket är förståeligt, men de är designade i ett material och ytskikt som gör de ALLDELES för glatta med tiden så de glider ur örat vid användning. Testat alla storlekar som medföljer och de har misslyckats med det som Sennheiser löste för 20 år sen: göra kuddar i ett material som håller de på plats i öronen.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har använt mina AirPods i ungefär en månad nu både i arbetet och på fritiden och är väldigt nöjd med dom!

  Batteritiden är bra, Kopplar upp sig lätt till alla Apple enheter utan problem. Sitter perfekt i öronen även vid löpning/träning.

  +
  Dom tre lägena Noise cancelling, Transparens och av fungerar klockrent och samtliga tre är bra i vardagen beroende på vilken miljö du befinner dig i.

  Samtal så har ingen gnällt över kvalitén ännu som det tex gjorts med andra fabrikat och modeller.

  Trådlös laddning av hörlurs etuiet.

  -
  Borde kunnat skicka med en strömadapter när priset ändå är så passa "högt" som det är.
  Saknar en volym knapp, lite störande att man ska behöva be Siri att ändra volymen.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft airpods i ett par år och varit mycket nöjd. Visst är det bra med ANC men den tekniska kvalitén och funktionen är inte så bra och vad man förväntar sig. Många gånger känner de inte av att de satts in i örat vilket är mycket irriterande. Apple kan inte lösa problemet och inte säga vad som är fel efter ett par månaders kontakt med supporten. Helt kasst för ett par lurar som kostar dubbelt mot vad airpods kostar. Har du inte behov av ANC köp några andra lurar.

  Fortfarande icke fungerande och Apples support är som en döv höna med minnesförlust.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Inget negativt att säga efter ca 2 veckors användande.

  Tycker ljudet är välbalanserat och bra. Lagom med bas och klar, öppen ljudbild.

  De sitter skönt i mina öron.

  Gillar funktionen att lurarna pausar om man plockar ur den ena och fortsätter automatisk när man sätter i den i örat igen, utan att man behöver trycka på knappen.

  Snygg batteriinfo på iPhonen när man öppnar fodralet.

  Inga problem med anslutningen till telefonen. Inga drop outs.

  De är ju dyra och jag har inte jämfört mot andra billigare lurar så jag kan inte säga om de är sämre eller bättre än billigare alternativ. Men har man IPhone så är det en väldigt trevlig och smidig användarupplevelse iaf.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Betydligt bättre ljud och snabbkommandon jämfört med AirPods 2nd Gen. Förvånansvärt bra Active Noise Cancellation sett till lurarnas lilla format - dock inte lika bra ANC som over-ear-Bose/Sony-lurar. Minus för det höga priset, att batterikapaciteten lär avta utan möjlighet att åtgärda samt att det inte går att reglera volymen genom snabbkommando på lurarna. Men dessa minus leder inte till sänkt betyg eftersom det är en fantastisk produkt.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har testat och ägt olika hörlurar genom åren så här kommer min uppfattning av Airpods Pro så här långt. Är fullt införstådd med att man kan få bättre ljudkvalité för pengarna.

  Ska nämnas att jag använder lurarna med Android telefon och Assistant Trigger appen för att få funktionalitet som annars hade saknats (att se batteri-värden, använda google assistent och använda auto start/stop funktion när man tar på och av lurarna).

  Positivt:

  + Bra noice cancelling
  + Stilrena och snyggt case
  + Bra ljudkvalité (Tips: ändra EQ i Spotify, ja ökade basen något och satte på Rock-läget)
  + Komforten
  + Smidigheten, att kunna ha med dem i sina fickor.
  + IPX4 vatten-resistens
  + Trådlös laddning för caset

  Neutralt:

  + - Batteritiden, helt ok men hade gärna sett nån/några timmar till med NC på.
  + - Avsaknaden av inkluderad lightning kabel i förpackningen.

  Negativt:

  - Ej USB-C anslutning för laddning av caset, fortfarande lightning.
  - Att inte Apple erbjuder batteri-byte av lurarna mot en kostnad. (För nuvarande)
  - Repkänsligt case säger folk i recensioner (kommer skaffa Spigen tough armor, så ingen big deal)
  - Priset

  Uppdatering: 24/1-20 - Jag får inte vänster lur att sitta kvar efter en stund, den liksom kryper ur sakta ur mitt öra tills den faller ur, oberoende av vilken storlek på silikonpropparna jag har. På höger öra sitter luren bra, men inte vänster, vilket visar på hur individuellt passformen är för människors öron.

  Vad jag inser så här i efterhand är mitt misstag att handla från en webshop som inte godtar returer av in-ear lurar. Så nu sitter ja här med ett par Airpods som jag önskar lämna tillbaka, men inte har möjlighet till. Förstår att det handlar om kroppsnära produkter och hygienen, men det blir dumt när man köper ett par hörlurar som kostar 3100kr och visar sig inte passa efter man testat dem 1 gång.

  Så ett tips till er som ska handla Airpods pro, är att TESTA lurarna innan på tex Apple-store. Och skulle ni handla på en webshop, så försäkra er om att dem tar emot returer av in-ear lurar om dem inte passar bra. (jag handlade från 24.se)

  Nu kommer jag sälja dessa vidare och avvakta tills fler noice-cancelling in-ear lurar kommer ut på marknaden. Tills vidare använder ja mina Sony WH-H900N.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  En ny dimension av trådlösa hörlurar! A must have
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Förord:
  Jag valde mellan dessa och ett par Sony wh-1000xm3 (over-ear), valet föll i slutändan på in-ear lurar.
  (Jag hade testat en kompis wh-1000xm3 innan jag bestämde mig, jag var mkt imponerad av dessa lurar och jag tror inte någon blir besviken på ett par såna heller).
  --
  Airpods Pro skiljer sig lite från andra in-ear lurar som jag provat iom att de är ventilerade, dvs man får ingen "lock i öronen"-känsla av dem. Det är förvisso skönt att slippa den känslan men i början känns det inte som att lurarna sitter rätt, man förväntar sig lock i öronen helt enkelt.
  När man hittat rätt storlek på gummipropparna så känns de väldigt behagliga (om man inte har otur och ingen av de 3 medföljande storlekarna passar, antar jag).
  Gummipropparna verkar vara lite små jämfört med andra in-ear lurar som jag haft, normalt hamnar jag på medium-storlek men jag behövde byta till large-propparna på Airpods Pro, kan vara bra att känna till om man normalt har large-propparna.
  Ljudmässigt låter de fantastiskt, mycket bättre än billigare lurar. Jag är ingen audiofil och har inte testat andra dyra in-ear lurar, men jag har som jag skrev provat Sony wh-1000xm3 - Airpods Pro är inte långt ifrån den upplevelsen om man frågar mig. Både ljudkvalitet och noise-cancelling.
  Det som fäller avgörandet för mig är faktiskt allt annat runtomkring. Produkten andas verkligen kvalitet och funkar sömlöst på en iPhone (såklart). Det är lätt att växla enheter t ex från iPhone till iPad, det tar några sekunder. Lurarna har ingen fysiskt knapp men touch-knappen känns verkligen som det genom, vad jag förstår, ett ljudklick. Om man öppnar luckan på caset får man batteristatus på case och lurar genom ett fönster på telefonen.
  Sladden som medföljer enheten är likadan som den som följer till iPhone 11, d v s USB-C till Lightning.
  Allt som allt, jag kan verkligen rekommendera Airpods Pro till alla iPhone-ägare :)
  Tillägg:
  När detta skrivs så har andra recensenter kommenterat en firmware-uppdatering som sabbade noise-cancelling. Denna uppdatering har, när detta skrivs, dragits tillbaka och noise-cancelling fungerar igen.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Blir sämre ANC efter senast uppdateringen 2c54. Testet för bra tätning funkade första gången men nu efter 1 månads användning får jag inte bra tätning längre så ljudbilden har försämrats! Positivt är själva telefonsamtal som funkar utmärkt!
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Hade tidigare Airpods gen 1 och ett par Bose QC 35 II.
  Köpte dessa och sålda snabbt efter mina Bose. Finns helt enkelt ingen anledning att ha kvar dem, när man får nästintill lika bra (i vissa fall bättre) ANC utan att behöva ha ett par bildäck på huvudet.
  Grymt ljud för min smak och som sagt, riktigt fin ANC.

  Enda minuset är att jag efter ett tag med lurarna i känner att den högra tappar förseglingen.
  Bytte till den minsta storleken och sedan dess har det varit mycket bättre.
  Får se om man kanske köper några alternativa tredjeparts-pluppar i framtiden.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Upd efter 3mån anv: börjat få lite anslutningsproblem. Den har svårt att ansluta till telefonen trots flera försök.

  Passformen är inte optimal för mig i M, tidigare airpods satt bra.

  ——

  Funkar över förväntan.
  Plus: brusreduceringen
  Minus: passformen medium för stor och small för liten.
  Ljudet i det högre tonerna
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Uppdatering: ANC förstört efter förra mjukvaran. Man hör folk prata på 20 meter.

  FANTASTISKA!

  Sitter otroligt bra direkt ur lådan (M storlek).

  Skönt med brusreduceringen + transparent ljud.

  Ljudet hel ok för min del. Tydlig diskant och lagom bas.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Mitt initiala intryck av dessa lurar var väldigt bra. Byggkvaliten känns bra, små och smidiga i formatet, parar sig väldigt smidigt med iPhone. Bara till att öppna fodralet och klicka på connect på rutan som kommer upp i iPhonen. De slår på sig själv när de känner av att de är på plats i öronen. Smidigt att de laddas "automatiskt" när de är i fodralet. So far so good.
  Sedan kom problemen som blev en dealbreaker för mig:

  De sitter inte kvar i öronen om jag rör huvudet alls eller t.ex. ler. Då åker de ut lite och massa ljud läcker in utifrån och ljudet, särskilt basen, blir väldigt dåligt. Jag har under en månads tid provat alla storlekarna av "öronpropparna" som följer med men det blir ingen större skillnad.
  Att använda dessa när jag går, eller ännu värre när jag tränar, är helt uteslutet. De åker ut hela tiden.
  En annan stor sak som överraskade mig är att bastoner utifrån snarare förstärks ofta av lurarna. Om jag förstår det korrekt så är inte alltid ANC på max utan det är någon automatisk anpassning. Det verkar som att denna ofta buggar ur så bastoner, t.ex. från förbipasserande Volvo 740 med avsågade avgasrör, förstärks istället för att dämpas.
  Jag hör också kroppens egna ljud mycket mer i dessa lurarna än t.ex. mina gamla Bose QC 35.

  Så mitt enda användningsområde nu för dessa lurar är jag när sitter stilla och pendlar med buss/tåg. De är då smidiga att ha i fickan och lätta att använda och lägga tillbaka. Skönt att slippa sladdar.

  Jag kan ändå inte rekommendera ett köp, speciellt med tanke på priset på 3200 kr. Jag återgår till mina Bose QC35 i alla fall utom då ev. när jag sitter helt stilla vid t.ex. pendling.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  dom gör det igen. va helt emot dessa från början då det är in ear lurar vilket jag inte kan ha då jag får så jädrans ont. men fick testa ett par och dom satt så bra i mina öron så jag beställde ett par samma kväll.

  och jag kan bara säga jag är supernöjd med hur dom sitter i öronen ljudet blir jättebra och fylligt. lyssnar en del på poddar samt mycket musik och tycker ljudet är jätte bra med tanke på hur små dom är
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Ännu en gång en produkt i världsklass. Bästa brusreduceringen i så små lurar på marknaden garanti. Har ägt mängder liknande lurar genom åren. Dessa är dyra men värda varenda krona. Man får det man betalar för..... kvalité rakt igenom
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Bra ljud men förvänta dig inte att njuta av högupplöst musik med dessa. Dessa är *inte* för audiofiler av något slag. Fungerar mycket bra för samtal, Spotify/Apple Music är integrerat väl (om man har iOS) och dem laddar snabbt i laddningsskalet. Kan bli problem under ex. Flyg eller längre tågresor när batteriet inte riktigt räcker till men är i övrigt ganska nöjd. Passform är bra, särskilt med de olika storlekarna på silikonpropparna och designen får B+ av mig. Mycket bra interaktionsdesign särskilt med den inbyggda integrationen med Siri. Brusreduceringen är helt okej men inte alls lika bra som t.ex. Sony 1000MX3 som ligger i ungefär samma prisklass.

  4 stjärnor av 5
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Rätt besviken. Rätt nöjd med mina vanliga AirPods. Provat både kollegans AirPods och även inne hos Apple. Alla som skriver att brusreduceringen är kanonbra förstår jag verkligen inte. Vill verkligen tycka att det är jättebra, men märkte seriöst knappt av när hon i butiken aktiverade det åt mig, väldigt liten skillnad enligt mig. Jag gillar att lyssna på hög musik, personligen tycker jag det är skönare att maxa ljudet på mina AirPods Gen 1 än AirPods Pro. Kan inte uttala mig om samtalskvalitén, provade aldrig att ringa.

  Kanske blivit ”blind” pga over head lurar, vet att man inte kan jämföra dessa, men nämner det ändå. Ville verkligen gilla dessa, men hade från början lite svårt med priset, sen efter att jag provat de så har jag verkligen bestämt mig för att inte köpa dem.

  Nyfiken på Jabra 75T nu.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Smidiga att ha med sig, hyfsad ljudkvalitet som funkar bra till telefon och radio och välkommen brusreducering.

  Tycker dock tyvärr inte att de duger till musiklyssning. Fattar inte hur Apple kunde göra sig av med ljudutgången när deras bluetooth-codec är så kass. Tycker dock inte att Airpods Pro låter sämre än Sony WF-1000XM3, testade med Iphone.

  Brusreduceringen är ok men räcker till exempel inte riktigt på gamla skramliga tunnelbanetåg. Sen upplever jag ett slags obehagligt undertryck i öronen med ANC på, men det kanske är en vanesak.

  Jag var mycket nöjd med första generationens Airpods och dessa har samma fördelar, framförallt smidigheten att de får plats i fickan och alltid är med. Det är trots allt en uppgradering av ljudet också. Men för det här priset vill jag ha mer.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Otroligt bekväma, enkla att koppla ihop med telefonen och smidig förpackning. Brusreduceringen är inte i klass med ett år over ear, men får väl godkänt. Batteritid ok och ljudkvaliteten är också bra.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Apples kanske bästa produkt genom tiderna. Allt känns så genomtänkt. Bara en sån sak att det sitter ett öronvaxskydd inne i själva gummikuddarna så smutser aldrig kan täppa för membranet inne i hörlurarna, något som ingen annan tänkt på tidigare.

  Ljudmässigt bra, brusreduceringen funkar sjukt bra. Parkopplingen är precis som med tidigare AirPods otroligt enkelt. Man behöver aldrig gå in och rackla i några bluetooth-inställningar. Kopplas automatiskt och sömlöst mellan mina Apple-enheter trots att jag bara parkopplat dem med iPhonen. Mycket bra passform. Känns knappt att man har hörlurar i öronen.

  Apple-hatare får säga vad de vill. Haters gonna hate, tråkigt att alla inte upptäckt kvalitet och hörlurar precis som det ska vara. Jag tyckte också priset lät högt från början men HELT KLART värt pengarna. Otroligt nöjd. Bästa hörlurarna jag testat, och jag har testat ett 20-tal olika.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Funktion och handhavande på topp, dock är ljudkvaliteten alldeles för dålig.
  Via eq i spotify kan man få till ett hyfsat resultat, men vid samtal och via tex Appletv har man inte den möjligheten.
  Väldigt bra passform annars.
  Köpte Sonys WF1000 istället, sanslöst mycket bättre ljud.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Rekommenderar Sonys över dessa om du inte vill köpa enbart som statussymbol. Ljud och NC klart bättre.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Slog till på dessa då de hade den specifikation som jag var ute efter (till skillnad från Airpods gen 1/2) med ordentlig tätning, förhoppningen att de var mer komfortabla än de vanliga "hårda" och brusreducering (provade dem inte innan köp).

  Betalade 2990 för dessa på Black Friday 2019. Tog lång tid att få dem från Nordicbox.se vilket var frustrerande då jag hade tappat bort mina gamla Shure och saknade lurar för jobb och träning.

  Gör en lite egen variant på faktorer för att komma fram till betyg nedan:

  Användarvänlighet (format/gränsnitt/smidighet osv.) 9/10
  Funktioner (NC, batteritid, uppkoppling mm.) 8/10
  Komfort: 6/10
  Ljud: 9/10
  Prisvärdhet: 7/10 (nån tusenlapp billigare hade gett full pott här)

  Total: 39/50

  Mitt största problem med AirPods Pro är komforten. MEN det är såklart subjektivt. Jag har vänner och hört många som tycker de är mycket komfortabla. Min besvikelse ligger i att jag trodde dessa skulle vara MYCKET bättre än de hårda originallurarna från Apple. De är bättre men tyvärr inte så stor skillnad för mig. Det är för att de är ganska stora och man stoppar in hela det hårda "huset" i öronen. I mina öron sitter de därför bekvämt i någon timme eller så, sen börjar det värka och klia. Har man problem med att originallurarna från Apple är obekväma så är risken att dessa också är det. De sitter dock väldigt säkert, funkar utmärkt med träning (inte testat att springa långt, bara gym). Enda gången jag tappat ur en är när man drar av sig en t-shirt oförsiktigt.

  Användarvänlighet är som alltid mycket bra med Apple.

  Funktionerna är super, iaf kopplat till iPhone. Älskar transparensläget som fungerar bra om man t.ex. är ute och går eller cyklar så man hör omgivningen. Brusreduceringen är också mycket bra. Men glöm att använda som t.ex. gamingheadset för Discord, jag fick iaf problem med det men det behöver ju inte vara dessa lurars fel.

  Ljudet är såklart inte perfekt men väldigt bra med tanke på formatet, tycker inte man kan begära mer. Även ljudet i mikrofonen är det hittills bästa jag upplevt från någon headset (kopplat till iPhone) - det verkade dock inte fungera bra med Discord på PC som sagt.

  Priset kan man säga saker om men med tanke på hur bra de är så är det inte katastrof. Hade gett full pott i prisvärdhet om de kostat någon tusenlapp mindre. Hade t.ex. komforten varit 10/10 så hade jag varit mer nöjd med priset vilket också genererat högre total.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  När jag köpte de första Airpods så gjorde jag ett av de bästa köpen i mitt liv, efter fyra år och en ny intressant version av dem så har det hänt igen. Vilka jäkla lurar alltså! Sopar mattan med alla andra noise cancelling lurar jag provat. Däribland Bose QC och Sony. Visst, det har hänt att det krånglar med ena luren ibland men en enkel reset av lurarna har fixat det. Trots det så känns detta som en otroligt toppenprodukt. Rekommenderas verkligen. Tillägger också att jag aldrig tidigare kunnat ha in-ear lurar då de trillat ur eller suttit löst, men dessa "suger" sig in i örat på något sätt och sitter verkligen perfekt.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jätte missnöjd! Köpte från Apple store i Täby, första exemplaret hade anslutnings problem där ena hörlurarna kopplades bort med jämna mellanrum och ibland var inte båda hörlurarna i synk, alltså var hörlurarna på olika del av låten jag lyssnade på, vilket var väldigt irriterande. Åkte tillbaks till butiken och dem bytte ut dem mot ett par nya med en gång, dem nya hörlurarna hade inte samma problem men däremot misslyckades öronpassnings testet på höger sida varje gång jag utförde testet trots att jag provat med alla tre storlekarna av eartips. Jätte missnöjd, såg verkligen fram emot dessa hörlurar men det blir tyvärr o lämna tillbaks dem.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Har köpt på Apple i Emporia ( Malmö), reklamerat de efter cirka 6 dagar användning pga kommer fel meddelande när man göra test om öronproppar. Jag har fått ny och efter fyra dagar har kommit samma problem i den fal brusreducering fungerar inte riktigt bra. Om jag springer på löpband de glida ur mina öron, oavsett vilken av de tre pluggarna jag använder. Apple måste lägga mer tid på utveckling pga vi har olika öron, kanske flera öronproppar. Brusreducering fungerar inte så riktig bra, reducerar buller som kommer av folk som prata högt, men kan inte reducera ljud som kommer från löpbandet. Har lämnat de tillbaka, hoppas att Apple kommer med något förbättring.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Vilken fantastisk produkt!
  Gick från G1 versionen till dessa PRO.
  Jag upplever att dessa ger ett bra ljud och noise cancellation funkar riktigt bra. Att kunna konfigurera knappar är en bra funktion. Passformen är inte 100% men väldigt nära.

  Rekommenderas men är något dyra tycker jag.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Här är Apple nära en perfekt produkt. Airpods 1 var fantastiska, Airpods 2 var lite onödiga och nu är Airpods Pro den nya standarden för allt jag kommer att jämföra med i framtiden.

  Ljudet är bra, passformen är bra, batteritiden är bra.

  Priset är... som det är.

  Detta är det nya normala. Apple haters gonna hate. Vi andra njuter av en bra produkt.

  EDIT: Trillar allt som oftast ur mina öron hur jag än gör. Trist, men inte direkt något Apple kan lösa.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Är i vanliga fall väldigt skeptisk när det kommer till hörlurar som inte låter bra out-of-the-box, vilket ju är fallet med Apple´s Airpods Pro. Första intrycket är viktigt och här behövs det skruvas med EQ för att få till ett naturligt och "närvarande" sound. Fungerar utmärkt med exempelvis Spotify´s inbyggda, men jag tror många missar lurarnas fulla potential genom att inte gå in och pilla på inställningarna. Gör man dessa tweaks så får man en uppsättning med riktigt fina hörlurar.

  Om man bortser från ovan nämnda så är formatet och produkten helt fantastisk. Har provat många olika ANC-modeller men ingen har varit lika smidig som denna. Filtrerar väldigt effektivt bort omgivningen ombord på exempelvis en buss. Vidare så är transparent-läget helt suveränt för situationer där det krävs att man är lite mer alert på vad som händer runt omkring en.

  Ett mycket bra köp om man tar sig tid och justerar EQ´n efter behag.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Dom är bra
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Ersätter mina vanliga AirPods och mina stora klumpiga brusreduserande hörlurar vid resor. All in one och första in ear hörlurar för mig som inte gör ont i innerörat pga stamlösa designen.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Helt enkelt bäst om man har en iPhone
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Vill glida ur mina öron, oavsett vilken av de tre pluggarna jag använder. Ena luren kopplar alltför ofta inte upp sig, så man måste lägga tillbaka dem i asken och börja om.

  Helt ok brusreducering för att vara in-ear. Förutsätter iPhone, vad jag vet.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Asså detta är bästa köpet ni kommer göra.
  Allt är precis PRO!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Förvånansvärt bra noise cancelling. Transparency mode fungerar också bra.

  Batteritiden är aldrig ett problem om man laddar de ibland.

  Ljudet kombinerat med noise cancelling gör att det låter väldigt bra.

  Har man en iphone och vill ha bra hörlurar som fungerar mycket smidigt, bör man köpa dessa.