Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple AirPods Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Läs gärna detta:

  "Hörlurar för 3200kr! Skojar Apple!?!"

  Jag har gått igenom säkert 40 par olika hörlurar i mina dagar. På stereofronten nöjer jag mig inte med "det som finns på Elgiganten" utan du måste upp i Hi-Fi range för att man skall båda känna bas-trycket i bröstet och den skärande diskanten rakt in i hjärnan.

  Vad är det Apple levererar med Airpods Pro?

  För det första kan man säga att "Pro-stämpeln" är oförtjänt rent krasst. Ingenting med dessa hörlurar är "Pro" dvs "skapade för att användas professionellt". Därmed innebär det dock inte att dom inte är värda en stämpel för att vara en "bättre" produkt än vanliga Airpods, vilket dom är.

  Tekniken i Airpods Pro är rent av fascinerande vid första intryck. Du öppnar förpackningen vilket redan där ger dig en känsla av detalj och premium. Locket lossnar genom att du bara lägger förpackningen på bordet och lyfter, något få andra tillverkare lyckas med. Du packar upp lurarna och noterar direkt att laddningsfodralet dom ligger i inte är mycket större än tidigare generation, men locket är på "långsidan". Storleken på fodralet är aningen större, men inte störande större mot föregångaren. Den får helt enkelt plats i en normal jeans ficka utan att du känner den eller tänker att den ligger där.
  I förpackningen ligger även en USB-C till Lightning kontakt, vilket jag personligen tycker är lite "meh", med tanke på att jag inte har en enda USB-C kontakt i hemmet att ansluta dom till, och själva laddningsuttaget följer inte med. Har man en Macbook Pro eller nyare Apple dator är detta dock inget problem, men naggande störande för en person som saknar en USB-C adapter. Man kunde önska att Apple skickade med även strömadaptern.

  När man öppnar hörlursfodralet noteras att "locket" är lite lättare än tidigare, vid första känsla känns det inte lika "stabilt" som för föregångaren och också en aning plastigare, men hur vida det håller får framtiden avgöra. (Det glappar någon mm i sidleds, DOA? Fler som har samma problem)
  Hörlurarna i sig fungerar precis som föregångaren när det gäller hur dom ansluts till telefonen. Du öppnar fodralet och "bam" "Anslut". Fascinerande lätt.

  Första gången du tar på dig lurarna rekommenderar jag att du går in i Inställningar - Bluetooth - Airpods för att använda funktionen "Test av öronpropparnas passform", detta är för att säkerställa att du valt rätt storlek för bäst upplevelse.

  Vad har dessa hörlurar för funktioner som föregångaren saknar?

  -Noise cancelling. Så fort du sätter i lurarna i öronen (måste vara båda, fungerar ej med EN) så slås NC på. Jag noterade direkt att köksfläkten mitt i matlagningen "dog" helt. Det hördes ingenting. När tjejen pratade hörde jag dock vad hon sade, men väldigt lågt. Sätter man på musik över 60% hör ca 2-5% av ljudet utifrån (beroende på omständigheter), men tal osv dör helt. Mitt mekaniska tangentbord hörs 0% när jag skriver denna recensionen och det är väldigt högljutt.
  Jag skulle påstå att NC utan musik så hör du ca 10% av ljudet utifrån. Om detta är en nackdel kan jag inte svara på, då jag personligen kan bli yr av 100% NC som tex Bose och andra tillverkare erbjuder på sina Over-ears.

  -Transparens. Om du önskar kan du slå på "Transparens-läget" vilket innebär att mikrofonerna på hörlurarna förstärker ljudet utifrån för att du skall höra vad folk säger och allmänt ljud (utan att behöva ta av dig hörlurarna). Detta pausar inte musiken eller liknande, men du hör klart och tydligt vad folk säger. Denna tekniken är från början stulen av militärutrustning där hörselkåpor skall förstärka volymen vid låga ljud, men också "klippa" ljudet över en viss decibel (explosioner osv).

  Ljud

  Som HiFi-nörd var aldrig Airpods första generation en "wow-känsla", men samtidigt var det hörlurarna du ALLTID hade med dig, till stor del pga storleken som känns obefintligt betungande. Ljudet i Airpods Pro är definitivt bättre än föregångaren. Den första anmärkningen är ljudvolymen som jag skulle säga ligger 20-30% högre än föregångaren, dvs du kan spela högre (eller så är det samma volym, men det upplevs högre för dom är i örat på ett annat sätt). Ljudmässigt är de också bättre än föregångaren med ca 20%. Du hör helt enkelt mer detaljer i såväl låga frekvenser som mids som highs. Ljudet känns allmänt "klarare".

  -Bas. Testade basen med låten "Gosh" av Jamie XX. där basen på extremt många lurar och högtalare aldrig kommer ner i dessa låga frekvenser för att ens försöka spela dom. I Airpods Pro hör du definitivt basen och den är närvarande. Är den bröstgungande? Nej.

  -Mids. Plainsong med The Cure. Basen tar lätt över denna låten och mids känns överlag lite halvklen i styrka i jämförelse med basen. Mids blir därmed lite "utsmetade". I låten Long After You're Gone med Chris Jones & Steve Baker däremot är mids betydligt mer givande, detta gäller även vid test av Up All Night med Oliver Tank (där basen och mids spelar extremt fint ihop).

  -Diskant. The Blue Planet med Hans Zimmer. Här börjar Airpods Pro visa vad dom INTE klarar av. Ljudet är varken stort eller fylligt som man kan önska, även på höga volymer. Diskaten är näst intill obefintlig i många partier där mids och basen tar över låten till stor del. Open med Rhye känns ungefär lika oförtjänt, diskanten är långt ifrån lika "krispig" som låten förtjänar. Det låter ungefär som att hörlurarna försöker trycka upp bas och mids för att det är detta "majoriteten" tror är "bra ljud". I låten Do it again med Zes lyckas Airpods Pro låta diskanten vara närvarande på ett annat sätt utan att drunkna i basen. I Working On A Dream med Wintercoats låter diskanten någorlunda bra, men inte perfekt.

  Lyssnar du bara billie elish spelar Airpods Pro extra fint. Bury a friend låter rent av magiskt bra.

  Med referens till andra dyrare hörlurar och högtalare: (lägg på en extra poäng för storleken på Airpods, dvs 9,9,7.)
  Bas: 8/10
  Mids: 8/10
  Diskant: 6/10

  Passform
  Passformen är alltid individuell för alla, men passar föregångaren passar definitivt denna. Den sitter både bättre och lika "känslolöst". Personligen tänker jag inte på att jag har hörlurarna på mig. Du får nog jobba för att dessa ska flyga ur örat.
  Apple har dessutom lagt in en liten "luftlucka" för att släppa in lite luft i örat, vilket gör en mindre "svettig" känsla i örat och är därmed behagligare att ha på sig.

  Mikrofon. Ungefärlig med föregångaren. Bättre än många andra lurar men inte i höjd med tex ett gaming headset.

  Snabbfrågor:

  -Kan du få bättre ljud för pengarna? Ja.

  -Är lurarna värda 3200 kronor? Ja.

  -Är Apple lite giriga? Nej, med tanke på alla features. Det närmsta du kommer är Sonys WF1000XM3, men där du saknar en del funktioner som Apple erbjuder ihop med sina egna telefoner. Dock diskuterbart bättre diskant.

  -Fungerar Airpods Pro med Android? Vad jag vet fungerar inte Noise Cancel och Transparensläget, men du kan lyssna.

  -Fungerar Airpods Pro med övriga Apple produkter? Ja, inklusive NC. Tänk dock på att uppdatera mjukvaran. Finns en lista på vilka enheter som stöds på Apples hemsida. (Vissa äldre har ej stöd)

  -Finns trådlös laddning? Ja.

  -Finns fysiska knappar? Ja (touch), pause/play, nästa/föregående låt, Transparensläge på/av, Hej Siri. EJ volym

  Själv sved det lite att gå in på Apples hemsida och se dessa för 3200kr. Det är klart mycket pengar och värt en tankeställare. Efter att nu testat dom och upplevt vad dom erbjuder måste jag ändå vika mig ytterligare en gång och säga att Apple har lyckats igen. Alla funktioner i sig vad värda pengarna, men att dessutom ljudet skulle vara bättre förväntade jag mig inte. Vill du ha bättre ljud för pengarna kan du kolla in overear hörlurar och eventuellt Sonys modell, men gillar du övriga funktioner och Apples ekosystem kommer du knappast bli missnöjd med dessa lurar. Om jag skall ge någon kritik är det att diskanten och mikrofonen kunde varit bättre. Dessutom är dom lite svårare att lägga ner i fodralet om man har stora händer jämfört med föregångaren, samt att jag önskar att Apple erbjöd utbyte av batterier mot en kostnad, vilket troligtvis kommer behövas efter flera timmars lyssnande dagligen i några år. Säga vad man vill om priset, men med tanke på balans mellan funktioner, ljud, batteritid och storlek är detta en fullpott och ren glädje i vardagen som alltid finns med i fickan.

  Edit. fick ut ett par nya på reklamation, tydligen tillverkningsfel om dom tillverkades innan oktober 2020, se https://support.apple.com/sv-se/airpods-pro-service-program-sound-issues
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Har ett par AirPods 1:a generationen o har tvekat att köpa AirPodsPro just p.g.a priset, men nu gick det ju att få tag i dem för 2338kr istället för 3200kr o eftersom jag börjat lyssna mer o mer med mina gamla AirPods så störde det "tunna" ljudet mig allt mer. Till ljudböcker var de ok, men inte till musik.
  Så efter har läst recensioner o tester o tittat på You Tube o då hittade AirPodsPro till lite lägre pris, så bestämde jag mig för att testa dem. Nu tillhör jag inte dem som köper mängder av dyra hörlurar o jämför, för det har jag helt enkelt inte råd med, så detta var ett stort steg för mig att lägga så mycket pengar på ett par in-ear hörlurar, men wow vilket ljud! Fantastisk brusreducering o att man kan använda olika silikontoppar på dem (small-medium-large) gör ju att man kan anpassa dem efter sina öron så de sitter perfekt. O det känns nästan inte att man har dem i örat. Jag som alltid varit lite irriterad på hörlurar kan ha dessa i flera timmar utan att bli irriterad på dem.
  Att de skulle vara lätta o parkoppla förväntade jag ju mig då jag som sagt var hade ett ett par äldre AirPods, men att de skulle vara så lätta att hantera o växla mellan brusreducering o transperantläge så man hör omvärlden utan den stör men ändå hör musiken kanonbra, paus/play o att kunna hoppa fram i spåren. Det hade jag inte förväntat mig.
  Nu har jag ingen iPhone utan en Android o de funkar kanon även till den, men jag ska inte förneka att jag älskar att kunna hålla fram fodralet framför min padda o snabbt se hur mycket batteritid jag både har i hörlurarna o i fodralet o att jag genom paddan kommer åt o göra finjusteringar på AirPodsPro, men det är ett stort plus att de ändå funkar perfekt till min Samsungmobil.
  Nu använder jag mest transperant-läget på dem för jag har svårt för att vara helt avkopplad från verkligheten o kopplar bara in brusreduceringen då omvärldens ljud är starkt störande o jag älskar att ljudet i lurarna är så pass bra trots att jag ändå uppfattar omvärlden. Att ljudet är så pass bra i detta läget o att lurarna knappt känns o att de inte göra mina öron varma eller utlöser klåda - ja jag är helt såld på dem. Visst de är dyra, men för mig är de värda var enda krona.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Ägt dessa lurar sedan de kom för ett drygt år sedan. Fullkomligen älskade dem i början Satt perfekt i mina öron. Lirade såklart bra med min 11 pro. Ingen audiofil men de lät bra. Brusreduceringen dämpade effektivt bort ljud från gator. Hade dem hela tiden, ofta utan att lyssna på något utan bara för att njuta av lugnet.
  Men sen tog smekmånaden slut.
  Samtalskvaliteten är bra, för mig. Hemma i en tyst lägenhet hör den jag pratar med vad jag säger. Ute på stan, på en buss eller i en annan miljö som inte är tyst så hörs jag till ungefär 50 procent. Resten av ljudet den jag pratar med hör är allt runt mig.
  Växling mellan iPhone och Mac. Denna säljer Apple in att den ska fungera som att när det ändras var ljudet kommer från, så ändras kopplingen. Det funkar inte. Man måste gå in och ändra under blåtand. Provat alla guider Apple har men funkar fortfarande inte. Mina QC35or växlar komplikationsfritt mellan telefon och dator...
  Men framförallt. Kvaliteten. Efter 6 månader så började ena luren klippa/låta. Något fel med brusreduceringen fick det att låta som att något var löst i luren när jag pratade eller rörde käken. Fick ny på garanti. Efter ytterligare drygt 6 månader så blev det samma sak på nästa. Då hade garantin gått ut men Apple hade hittat något fel på tidiga exemplar så fick en ny på den garantin. Nu har det gått ett par månader till och nu börjar den först utbytta luren klippa/låta igen.
  En premiumprodukt för över 3000 kr som håller 6 månader. Eller en "Apple-prissatt" förstaserie produkt med ny och icke provad teknik. Jag säger både och.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Jag har provat dessa under enbart några timmar, och jag skall jämföra dem mot Samsung Galaxy Buds+ som jag har haft i kanske två månader. Det är ganska oschysst att jämföra en produkt som kostar hälften, men jag ska bortse från priset och bara kolla på vad jag tycker.

  Kvalitetsintryck: AirPods Pro är en självklar vinnare här.
  Både caset och snäckorna känns mer gedigna. Silikonpropparna har en härlig oval form som passar åtminsone mina öron mycket bättre - samma form som Bose har på sina QC20 som kan vara de bekvämaste in-ear som finns.

  Ljudkvalitet: Apple AirPods Pro återigen, men det är inte självklart...
  Jag har kollat en del recensioner för att se riktiga test av ljudet där man visar en graf över frekvenssvaren, och där är det tydligt att Buds+ har ett rakare frekvenssvar. Alltså borde Buds+ kunna återge musiken mer korrekt än AirPods Pro. I verkligheten dock så får jag stora problem med att diskanten på Buds+ skär och gör ont, och jag har sett på olika forum att jag inte är ensam. AirPods Pro har ett fint behagligt ljud, men också ett med god ljudkvalitet. Jag blir mycket gladare när jag lyssnar på musik med AirPods Pro, och det brukar vara det bästa ljudkvalitetstestet då ljud är till mångt och mycket subjektivt.

  Passform: Typ oavgjort, men lutar åt AirPods Pro här med.
  Jag gillar silikon-"fenorna" som finns på Buds+, och jag tror de kan sitta kvar bättre vid löpning eller på gymmet, men AirPods Pro är mycket skönare att ha på sig under längre tid - något jag först absolut inte trodde med tanke på avsaknaden av avlastning i ytterörat som Buds+ har med silikonfenorna.

  Notera att jag använder en Android-telefon, och här är AirPods Pros största nackdel - det är riktigt trist att inte ha fullt stöd för allt bara för att jag inte har en iPhone. De flesta features funkar dock, men exempelvis mjukvaruuppdateringar lär vara svårt att få.

  Mitt tips till dig är att om du inte har likviditetsproblem och du verkligen vill kunna njuta av de produkter du köper: snåla inte in på ett gäng hundralappar eller ens en tusenlapp. Förhoppningsvis kommer du kunna få glädje av lurarna i otroligt många timmar.

  Slutligen, Buds+ är bra lurar - men den vassa diskanten gör ont och skapar ingen som helst njutning. Ångrar det köpet stort nu när jag fått testat AirPods Pro. Däremot finns det säkert bättre lurar för mig än AirPods pro, men eftersom man inte kan testa in-ear-lurar utan att köpa dem så kommer jag nog aldrig få veta vilka som egentligen är bäst för mig.
 • Usel
  13 dagar sedan
  Hemsk batteritid, Samsung Buds är mycket bättre.
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  All-in-all en superprodukt för den som redan är i Apples hårdvaru-ecosystem (skiftar automatiskt mellan mobil/dator utan problem 90% av tiden). Laddar snabbt, bra ljud (för sin storlek, dock skulle jag inte tro att detta är något för en audiofil). Små, känns knappt, får i princip aldrig klagomål från andra i samtalet.
  Enda "negativa" är väl prislappen, kan tycka att det är aningen saftigt (som vanligt med Apple), men efter 1 år av att använda dem till vardags är jag iaf nöjd med produkten i sin helhet.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Brusreducering/medhörning fungerar grymt för mig som har ett bullrigt jobb och renoverar huset på min lediga tid med mycket höga ljud av sågar och liknande.

  Sitter även mycket bra i öronen under löpturerna.

  Möcke nöjd 👍🏼
 • 2 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Äntligen ett par smidiga trådlösa lurar! Bra ljud och bra batteritid! Ska man säga något negativt så tycker jag att mikrofonen plockar upp mycket bakgrundsljud vid samtal. I övrigt är detta den perfekta produkten!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Har inga andra bra in-ear lurar att jämföra med. Överlag ganska bra ljud, nice med noise cancelling. Möjligtvis lite dyra (2122kr) men jag är ändå nöjd. Man fick med flera olika storlekar på topparna man har i öronen, bra att kunna byta ut. Har inte provat jogga med dom så vet inte riktigt hur bra de sitter, kan säkert byta till större gummitopp om jag vill att de ska sitta ännu bättre.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra ljud men dålig kvalité. Efter ett halvår laddas inte den vänstra luren i fodralet (gjort rent) så man tror att den laddar men istället kopplar den, i fodralet, upp sig motmobilen och drar ur all ström. Rena lotteriet om luren är laddad eller inte nästa gång man använder den.
 • Acceptabel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Rejält sämre basregister på dessa, jämfört med AirPods Första Generationen som jag har ägt sedan 2017. Diskanter och mellanregister är dock klarare, men avsaknaden av en stark bas gör dessa lite tråkigare att lyssna på. Detta kan dock avhjälpas något genom att köra ljudet genom ett bra mastering-plugin med dynamisk EQ. Då kan man få bra resultat i alla register.

  Gummiformen gör att de ramlar ut *mycket* enklare än vanliga AirPods och EarPods. AirPods Pro för mig är inte en behaglig upplevelse, pga man är undermedvetet orolig att tappa dem hela tiden.

  Det enda som är riktigt bra med AirPods Pro är noise cancellation, samt att de fungerar ihop bra med Siri på Mac, vilket AirPods Gen 1 ej lyckades med.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Hög kvalitet och bra ljud. Nästan i klass med mina Bose over ear QC35II. Det enda är väl styrningen där man måste greppa runt den för att aktivera Siri eller byta låt etc. På de tidigare modellerna räckte det att knacka på luren.

  Efter några veckors användning märker jag att de lätt glider ur örat vilket känns lite frustrerande. Det händer främst vid svettiga träningspass.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Riktigt trevliga in-ears.

  + Ljud kvalitet
  + Noise cancelling
  + Auto Pause på musik och filmer om man tar ut hörluren
  + Lätta, känns knappt i öronen

  - Räckvidden är lite kort, inget problem om man har med sig telefonen.
  - Ingen volymkontroll utan får använda siri
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bästa lurarna jag någonsin ägt! Brusredusering är beroendeframkallande. Sitter toppen och går utmärkt att träna alla typer av träning med. För mig passar både M och L topparna. Drar av en stjärna p.g.a. kvalitetsproblem med de aktiva lägena på tidigt tillverkade exemplar (mitt var ett sådant). Det ska vara åtgärdat sen länge. KÖP!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag har haft mina AirPod Pro i ca 1 månad och har än så länge inte så mycket att klaga på förutom (och det kan visserligen vara en ganska viktig punkt) att det inte går att prata i hörlurarna när man är ute och går för den man har ett telefonsamtal med hör knappt vad man säger. Jag är inte ensam om detta problem (se https://discussions.apple.com/thread/250813242?page=1), det verkar som problemet varit rätt länge om man ser på datum för kommentarerna i länken men inget Apple har gett något kommenterat på..

  Förut det problemet så sitter hörlurarna väldigt bra tycker jag personligen. Jag kan träna (springa osv) utan att det känns som de skall ramla ur öronen.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Negativa först (få saker)
  - ljudkvaliteten(främst basen) kunde varit bättre med tanke på priset. Men alla de positiva punkterna överväger detta för min del och har gjort att jag använder mina QC35 markant mindre
  - meckigt att inte kunna sänka volymen med fysiska knappar

  Det positiva
  + formatet, sjukt smidiga. Litet fodral!
  + fungerar väldigt smidigt ihop med iPhone
  + bra brusreducering. Inte i nivå med QC35 men tillräckligt faktiskt
  + riktigt bra mikrofon. Till skillnad från QC35 så plockar dessa inte upp ALLT i bakgrunden och mottagaren hör dig bra
  + bra batteritid. Nöjd med hur det funkar med laddning(smidigt med trådlös laddning av skalet). Använder dem hela förmiddagen, de laddar på lunchen och sen används dem igen
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Jag har Macbook, iMac, iPhone, Airport med flera Apple-produkter som alla briljerar – men Airpods Pro är inte en färdig produkt.

  Minus
  - Värst av allt är mikrofonen, samtal hörs knappt av mottagaren då Airpodsen tar upp ljud runt om i rummet/utomhus med alldeles för lite röst.
  - Lurarna är alltså mest till för podcasts och musik.
  - Behöva prata med Siri för att höja/sänka ljudet och det med tidsfördröjning är bara konstigt.
  - Transparent-läget förstärker omgivningen mer än naturligt. T.ex. fotsteg och att tugga i sig mat megafonernas in i dina öron.
  - Obekväma kuddar som gör en "trött i öronen" efter ca 1 timma.
  - Sterilt ljud med väl lite bas

  Plus
  + Brusreduceringen är bra för att vara så små lurar
  + Snabbt kunna skifta från iPhone och Apple TV
  + Snabb installation på alla möjliga enheter
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Glider ur öronen på mig hur jag än gör, och vilka pluggar jag än använder. Otroligt synd, för lurarna i sig är ju i övrigt ett tekniskt underverk. Bra ljud och helt ok brusreducering för att att små trådlösa in-ear.

  Råder alla att testa någons lurar i någon timme innan man köper. Jag vet att många har problem med att just dessa lurar åker ur, även om gamla AirPods satt bra i öronen.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Mycket nöjd, bra uppgradering från vanliga Airpods!
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Har haft dessa i en månad nu. Klart godkända lurar, har också diverse olika BOSE in ear att jämföra med.

  Ljudmässigt är de OK. För det priset (2200kr) hade jag väntat mig lite mer. De är inte i närheten av någon BOSE QC version tex så vill du ha bra ljud så köp några andra. Jag köpte med anledning av Apple kompabilitet.

  +Sitter väldigt bra i örat
  +Smidiga och litet diskret fodral
  +Helt ok brusreducering
  +kopplar upp sig snabbt och enkelt

  - Jag kan inte förstå hur man kan ta bort/välja bort möjligheten att höja och sänka ljud på ett par lurar. Ja jag vet att man kan göra med SIRI/watch osv men detta är ju inte på långa vägar lika smidigt som att trycka på en knapp. En stjärna ryker på detta
  - Ganska klent ljud men det hänger såklart ihop med att de är väldigt små och smidiga
  Summering: Med tanke på vad de kostar så är lurarna 3/5 enligt mig
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Har både Airpods (gen 2) och Airpods Pro. Pro-modellen är i en annan liga än medelmåttiga standardmodellen på alla punkter. Råder alla att betala lite extra för Pro , väl värda pengar.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Ett par grymma hörlurar, rekommenderar verkligen
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Sitter ok i öronen men ser rätt fåniga ut.
  Ljudet är bra men inte så bra att det rättfärdigar prislappen.
  Finns bättre lurar för lägre pris.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Riktigt bra hörlurar, sitter bra i öronen, sjukt bra ljud. Det ända är att brusreduceringen hade kunnat vara lite bättre, den är fortfarande bra men för över 2000kr.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  + Bra ljud (men som flera har sagt tidigare, förvänta er inte någon WOW-upplevelse)
  + Spatial audio (WOW!-upplevelse)
  + Sitter bekvämt (känns inte som öronproppar)
  + Bra ANC och går enkelt att byta mellan de olika lägena (ANC, transparency, off).
  + Bra storlek på fodral, väger inte mycket
  + Bra batteritid
  + Fodralet har trådlös laddning

  - känns lite plastigare jämfört med original airpods
  - ingen volymkontroll på airpodsen, endast via siri, apple watch osv.

  = Bra hörlurar, aningen dyra men bra all-round hörlurar.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Grymma lurar. Riktigt nöjd med dom. Har kört både Bose och Sonys on ear för brusreducering. tycker helt klart att dessa ger samma effekt.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Efter tre månaders användning

  + Uppkoppling är stabil. Brusreducering. Trådlös laddning.

  - Dyra. Dålig passform för vissa öron, borde finnas ”ploppar” som kommer längre in i örat. Mina Jabra 65t är mycket bättre. Ljudet är inte så imponerande för musik.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Helt okej ljud, helt okej brusreducering - men helt okej räcker inte till för 2300 kr.

  Sitter ganska dåligt i öronen och trillar titt som tätt ut oavsett storlek på buds.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bra ljud - har testet Sonys flaggskepp samt Bose true wireless och dessa är helt klart bättre designade och har ett bra nog ANC - att de fungerar super enkelt med alla dina Apple prylar är i princip bara en bonus - hade jag inte haft en iPhone så hade dessa fortfarande varit bättre än Sonys då dessa trycker mycket mindre mot örat och ger känslan att inget ens sitter i öronen - tack vare formen är de också svårare att råka slå väck från öronen och ändå enklare att kontrollera genom att klicka på ’pinnen’ vs ren Touch på Sonys buds (och Mao är dessa bättre då de är mycket lättare inte råkar klicka på ifall man vill ”trycka till” lurarna ifall de glidit ut lite).

  Kort sagt bäst i klassen. Du har hittat rätt om
  Du letar buds, helt enkelt! köp!
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Mediokra lurar till klassiskt Apple-överpris.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  acceptabel brusreducering
  tyckte inte om ljudet
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Jag jämför främst med mina gamla trådade Bose qc20. Det är fantastiskt skönt att gå till helt trådlöst och Apple har klämt in otroligt mycket i dessa små pluppar, men jag är ändå inte alls nöjd.

  AirPods har nästan lika bra brusreducering som Bose men sitter inte lika bra i öronen som qc20, vilket gör att det läcker in oljud efter ett tag och man får peta in dem igen. Jag tappar dem dessutom titt som tätt.

  Att köra telefonsamtal och telemöten i dessa lurar är inte rekommenderat. Mikrofonen är otroligt dålig, och folk i andra änden säger konstant att de inte hör vad man säger.

  Jag har Android och det är tyvärr omöjligt att få Google Assistant och röststyrning att funka, och eftersom det inte går att kontrollera volymen via lurarna behöver man göra detta på mobilen.

  Jag väntar spänt på Bose Noise Cancelling Earbuds 700 när de nu behagar släppa dem. Till datorn kör jag vidare med Bose eller annat ordentligt headset istället.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Om du som jag köper hörlurar för att få bra ljud så undvik dessa, skrikigt ljud utan väldefinerad bas. Mina öron tröttnar efter 15 minuter ! Jag har hörlurar för 500:- som låter bättre. Har du dessutom större öron en den genomsnittliga 15 åringen så är det hart omöjligt att få dessa att passa bra, inte ens comply kuddar hjälpte sådär jätte mycket.

  Men ANC funkar bra.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Bra uppgradering från Airpods.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Mina första AirPods, men har använt många andra top of the line lurar genom åren.

  Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskade dem totalt sett, men några punkter som jag är besviken/förvånad över finns trots allt:

  Noice cancelling är rätt värdelös jämfört med mina andra lurar. Givetvis kommer man inte upp till Bose QC35 (over ear), men även andra InEar presterar bättre.
  Folk som pratar runtomkring en slår igenom, inte så att man faktiskt hör vad de säger men man hör att det låter.

  Batteritiden är det som jag är mest besviken på, men det hänger nog mer på mitt användarmönster än att de är sämre än vad de lovar. Reagerar nästan varje dag på att lurarna dör mitt under samtal vilket gör att jag får hoppa fram och tillbaka mellan vänster/höger för att hålla i alla fall en lur vid liv tills pågående samtal är färdigt.
  Om man ska säga någonting positivt så laddar lurarna förvånansvärt snabbt när man stoppar dem i fodralet.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Lämnar betyg i förhållande till standardpris.

  + Första parning fantastiskt smidigt i apples ekosystem. De läggs även till på alla andra enheter som är anslutna till iCloud (mac, iPad, apple tv o s v).

  + Brusreduering fungerar helt ok.

  + Sitter bra i öronen

  + Bra ljud i samtal

  + Smidig automatik med närvarokontroll (musik pausar när man tar ur en lur)

  + snabb laddning av lurarna

  - Här får jag tyvärr säga ljudet. De lider av samma problem som många billigare in-ear. Brummande bas, frånvarande mellanregister, för hög diskant och helt enkelt en allmänt skev ljudbild. Frågan är om det inte är bättre ljud i vanliga earpods (om vanliga airpods motsvarar dessa låter jag vara osagt)

  - fodralet/laddaren är en riktig smutsmagnet. Trots den glatta ytan suger det åt sig all tänkbar smuts, ungefär som badrumsporslin...

  Kort och gott kan man säga att användarvänligheten fullkomligt skriker apple och de trivs fantastiskt bra i sitt egna ekosystem. Men det är inte på något sätt ett par lurar man använder för högupplöst musiklyssnande utan helt enkelt ett par lurar man har för att man vill ha ett par smidiga trådlösa lurar med NC.

  Klarar man sig utan NC och vanliga earpods sitter bra i öronen skulle man nog vara mer nöjd med ett par vanliga airpods.

  Jag är glad att jag fick dem på köpet ihop med telefonen och inte köpte dem för fullpris.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  AirPods Pro
  Jag har under en lång tid sneglat och dreglat över dessa hörlurar, eftersom jag kör med ipad och Iphone, och när jag väl fick möjlighet att köpa dom var lyckan total. I 2 timmar.
  Sen började Bluetooth krångla. I mitt jobb så kan jag inte alltid ta ut hörluren ur örat när jag vill pausa, eftersom jag ofta har grejer i händerna. När jag fysiskt trycker på paus, på antingen höger eller vänster hörlur, så pausar musiken. Hittills allting bra. Sen när jag ska få igång musiken händer ingenting. Detta gäller både i Spotify Premium, Youtube och Deezer HiFi.
  Har tagit upp mobilen och tryckt på play i appen. Då börjar musiken spela men jag hör inget ljud. Enda sättet att få igång ljudet är att hoppa fram till nästa låt (antingen på mobilen eller hörlurarna), då startar ljudet. Detta händer som sagt inte exakt varje gång, utan 7–8 gånger av 10.
  Detta störde jag mig på väldigt mycket så jag gick till Apple butik och fick dessa utbytta till ett helt nytt par.
  Kan tilläggas att jag har Apple Care så kanske därför det gick så lätt?
  Tänkte i min enfald att det bara var ett måndagsex. Så provar de nya hörlurarna. Lyckan är total i ungefär 2 timmar. Samma problem med Bluetooth.
  Har under ca 2 veckors tid upplevt samma problem med Bluetooth, dessutom har den vid två olika tillfällen inte kunnat ändra ljudläge. Man kan med ett lite längre tryck på antingen höger eller vänster hörlur välja mellan av, transparens och brusreducering. Vid bägge tillfällena gick det inte oavsett hur många gånger jag provade. Hade likaså ställt in Siri genom ett längre tryck på vänster hörlur. Det fungerade inte heller.
  Var tvungen att nollställa hörlurarna helt genom att gå in i Bluetooth på mobilen och trycka på ”glöm den här enheten”, och ställa in dom som helt nya för att kunna använda dom igen.
  Idag så händer fel 3. Arbetade i förmiddags och när det blev dags för lunch så lägger jag dom i asken för att de ska laddas. Efter ca 1 timme så har höger lur laddats till 97% och vänster till 33%.
  Slutsats efter 3 veckor: Eftersom jag fick mitt första par utbytt till ett helt nytt par, så tror inte jag att AirPods pro är bättre än så här. Hur liten risk är det att jag fick ett måndags ex igen?
  Visst den risken finns, men den är otroligt liten.
  Så mitt råd är: undvik AirPods Pro för tillfället. Åtminstone tills amatörerna i Kalifornien vet hur man släpper fungerande mjukvara.
  Uppdatering 2020-07-22. Apple har släppt en uppdatering 2D27.
  Tyvärr så kan man fortfarande inte använda play och pause tillfredsställande på dessa 2500 kr hörlurar. Det har blivit bättre men inte bra. Tidigare så strulade play/pause 7-8 gånger av 10.
  Nu strular det 3-4 gånger av 10.
  Så mitt råd är fortfarande: Undvik dessa, och lägg pengarna på ett par som fungerar. Valfri hörlur över 200 kr är bättre än dessa.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Nice med noise canceling och sånt men skulle inte uppgraderat från dom ”vanliga” pågrund av basen, för den är rätt mycket sämre +att dom är dyrare
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Men vilken känsla, att para ihop är ”no issue” med ”frukt” prylar , små detaljer som batteri hälsa, komfort, ljudet, ja världsklass... Apple levererar det som förväntas för den höga prislappen !
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Ägt 2 par, tappade första paret i toaletten. Underbara. Sköna och bra brusreducering för att vara "pods". Enda man kanske kan ifrågasätta är priset - men det är Apple liksom.. Det får kosta om det ska smaka.
 • 8 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Passform verkar vara ett vanligt problem.
  I alla fall för mig så sitter dom fast i örat på mig(med något tryck strax över öron kanalen)

  ANC är Bra men inte suverän, röster och andra mer distinkta ljud hörs igenom relativt tydligt. Brus så som diskmaskin, trafik och övrigt bakgrunds ljud försvinner.

  Ljudet är en uppgradering från Powerbeats Pro och Airpods (Ej Pro). Högre tak på diskant med mer detaljer bredare stereo bild (något känslig för hur dom sitter i örat)
  Mindre bas men tajtare, aningen skillnad mellan när ANC & transparent är på och an hur mycket bas man får. Transparant läge är dock väldigt imponerad mycket tydliga röster på långa avstånd. Nära inpå känslan av att man inte har dom på sig. ANC har dock ett lätt ”kabintryck” man lätt kan få av ANC lurar, bättre än de flesta men inte helt borta.

  Mikrofonen är så bra man kan önska, låter lika bra om nära till bättre än den inbyggda i iPhone 11.

  Batteriet är bra, går att ladda upp dom många gånger via ”etuiett”?.

  Detaljer jag verkligen gillar med dessa:
  Dom är små.

  Dom har en grill i själva silikon toppen som hindrar vax att
  samlas o grillen på hörluren och kostar bara ≈ 90-100kr

  Väldigt litet laddetui som gör att dom passar utmärkt i ”mynt fickan” så dom är lätta att lägga bort.

  Bra pris för det man får ≈2400kr

  Mycket bra räckvidd, kan gå runt i hela huset utan problem med telefonen i ett rum.

  Dåliga saker:

  Passar mig inte perfekt men mitt göra kommer nog ”brytas in”

  Ljudet kan bli dämpat i ena örat i transparant läge när dom hör barnskrik, likt att man får lock för örat

  Ibland behövs det justeras lite i hur dom sitter i örat, dock är detta förväntat då dom inte har någon bygel som Powerbeats Pro

  Sammanfattning: Dom är väldigt bra på mycket men inte bästa på allt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Bra ljud och ANC när jag väl får in dom i örat, men det är svårt och får jag väl in dom så sitter dom inte speciellt länge. De ramlar inte ur men glider ut tillräckligt för att NC och ljudet ska bli dåligt. Har försökt att byta kuddar men får det inte att bli bra iaf.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  ÄNTLIGEN!

  Jag har äntligen hittat rätt efter att ha testat både Bose NC 700, Bose Soundsport Free, Libratone Track Air+ och Powerbeats Pro.

  Visst, de är ohyggligt dyra. Läser man specifikationerna är priset inte heller befogat. De är ett typexempel på hypad appleprodukt.

  Detta till trots vågar jag påstå att de faktiskt är prisvärda och, för mig, det solklart bästa alternativet av tidigare nämnda lurar.

  Klart mest bekväma av dessa. Bra ljud. Sjukt smidiga ihop med iPhone och iPad Pro (såklart).

  Brusreduceringen är bra. Inte i närheten av ett par over ear-lurar, men absolut i klass med exempelvis Libratone.

  Ljudkvaliteten är mycket bra för att vara ett par trådlösa in ear-lurar. Enligt mig bättre än både Bose och Libratones in ear. Mer neutrala än Powerbeats Pro (då dessa har en smått överdriven bas).

  Kan man bara smälta det ohemult höga priset är det en klart vettig investering.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Köpte dessa då jag ville ha bra brusreducering i ett (väldigt) litet format. Tidigare har jag använt bose quitecomfort 35, vilka nu har ersatts av airpods pro. Tanken var framförallt att ha dem på gymmet men nu använder jag dem flera timmar varje dag.

  Efter 4 månader kan jag konstatera...

  Fördelar:
  1. Väldigt små/enkla att ta med.
  2. Bra ljud, som mina bose.
  3. Bra brusreducering.
  4. Funkar bra vid samtal.
  5. Sitter kvar i örat oavsett aktivitet.
  6. Trådlös laddning på fodralet.

  Nackdelar:
  1. Buggiga. Ibland problem att koppla eller konstigt brusljud. Går över över efter en omstart. Inträffar kanske 1 gång i veckan.
  2. Kort batteritid (jag använder dem hela dagarna så det blir ett problem att de inte klarar en hel dag som exempelvis mina bose kunde).
  3. Dyra (3100kr när jag köpte 🙃).
  4. Fick ont i öronen i början. De skavde. Detta har gått över men de blir lite obekväma efter några timmar nu.

  Slutsats:
  Riktigt bra lurar. Kombinationen av just liten formfaktor och bra brusreducering tilltalade mig. Priset var dyrt men å andra sidan använder jag dem flera timmar varje dag.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Gillar Apple. Men mindre och mindre. Mikrofonen på de här lurarna fångar upp allt oönskat ljud runtomkring och förstärker det vid samtal. Uselt är diplomatiskt uttryckt. Har ett par Bose 700 och de har en bra mix. Ja de är over ear... Sjukt dålig mikrofon. Ljud ok, inget speciellt.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Fantastiskt apple produkt. 🙂
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Bra ljud men:

  Köpte dessa då mina Airpods fått kort batteritid efter 2 års hårt användande, har sprungit i ösregn och snöstorm och de har varit super och passat bra i mins öron.
  Ljudkvaliteten i Airpods Pro är överlägsen Airpods om man aktiverar nc. Men att prata med någon känns skumt och blir burkigt på nåt sätt, även då man stängt av nc.

  Men problemet jag fått efter mindre än 1 månads användande är att det börjar spraka när man pratar i dem eller lyssnar på viss musik t ex Billie Ellis. Sjukt störande.
  Apple säger att de kan skicka ny mot att se reserverar kostnad på ca 2000:- & som jag får tillbaka när jag fått den nya och samtidigt skickat tillbaka den defekta.

  Först tänkte jag göra det, men sen sprang jag på denna artikel https://www.reddit.com/r/airpods/comments/ggygmy/why_airpods_pro_are_failing_with_scratching/

  Så nu köper jag ett par Bose QC35II för ns och ett par Airpods för telefonsamtal/ löpning.

  Första gången Apple gjort mig besviken.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Smidiga, sitter bra och förvånansvärt trevligt med brusreducering. Ljudet är okej, verkligen inte mer än så. Duger knappt för musik om man är kräsen som jag. För podcasts och samtal fungerar dom mycket bra.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Riktigt bra! Kan varmt rekommendera
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Köpte dessa enbart för ett test. Och ska jag beskriva dessa lurar så är dom så otroligt bra, men samtidigt så otroligt dåliga.

  Detta är dom överlägset bekvämaste in ear lurarna jag haft. ANC bland det bästa jag hört på in ear. Funktionalitet är 10/10, aldrig haft ett par smidigare lurar. Så vad är felet?

  Tyvärr låter dessa inget märkvärdigt alls. För nästan 3000kr vågar jag påstå att det är väldigt "meh" känsla i ljudet. Det funkar och duger, men thats it.

  Detta är tyvärr ett par hörlurar, och grundfunktionen är att låta och det gör dom tyvärr inte så bra. Hade ljudet fått ett uppsving hade dessa varit världens bästa hörlurar, oavsett kategori. Men nu får dom nöja sig med en stark 3a från mig.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Använt dessa dagligen sen mellandagarna. Aldrig strul, alltid bra ljud.