Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple AirPods Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 20 dagar sedan
  Läs gärna detta:

  "Hörlurar för 3200kr! Skojar Apple!?!"

  Jag har gått igenom säkert 40 par olika hörlurar i mina dagar. På stereofronten nöjer jag mig inte med "det som finns på Elgiganten" utan du måste upp i Hi-Fi range för att man skall båda känna bas-trycket i bröstet och den skärande diskanten rakt in i hjärnan.

  Vad är det Apple levererar med Airpods Pro?

  För det första kan man säga att "Pro-stämpeln" är oförtjänt rent krasst. Ingenting med dessa hörlurar är "Pro" dvs "skapade för att användas professionellt". Därmed innebär det dock inte att dom inte är värda en stämpel för att vara en "bättre" produkt än vanliga Airpods, vilket dom är.

  Tekniken i Airpods Pro är rent av fascinerande vid första intryck. Du öppnar förpackningen vilket redan där ger dig en känsla av detalj och premium. Locket lossnar genom att du bara lägger förpackningen på bordet och lyfter, något få andra tillverkare lyckas med. Du packar upp lurarna och noterar direkt att laddningsfodralet dom ligger i inte är mycket större än tidigare generation, men locket är på "långsidan". Storleken på fodralet är aningen större, men inte störande större mot föregångaren. Den får helt enkelt plats i en normal jeans ficka utan att du känner den eller tänker att den ligger där.
  I förpackningen ligger även en USB-C till Lightning kontakt, vilket jag personligen tycker är lite "meh", med tanke på att jag inte har en enda USB-C kontakt i hemmet att ansluta dom till, och själva laddningsuttaget följer inte med. Har man en Macbook Pro eller nyare Apple dator är detta dock inget problem, men naggande störande för en person som saknar en USB-C adapter. Man kunde önska att Apple skickade med även strömadaptern.

  När man öppnar hörlursfodralet noteras att "locket" är lite lättare än tidigare, vid första känsla känns det inte lika "stabilt" som för föregångaren och också en aning plastigare, men hur vida det håller får framtiden avgöra. (Det glappar någon mm i sidleds, DOA? Fler som har samma problem)
  Hörlurarna i sig fungerar precis som föregångaren när det gäller hur dom ansluts till telefonen. Du öppnar fodralet och "bam" "Anslut". Fascinerande lätt.

  Första gången du tar på dig lurarna rekommenderar jag att du går in i Inställningar - Bluetooth - Airpods för att använda funktionen "Test av öronpropparnas passform", detta är för att säkerställa att du valt rätt storlek för bäst upplevelse.

  Vad har dessa hörlurar för funktioner som föregångaren saknar?

  -Noise cancelling. Så fort du sätter i lurarna i öronen (måste vara båda, fungerar ej med EN) så slås NC på. Jag noterade direkt att köksfläkten mitt i matlagningen "dog" helt. Det hördes ingenting. När tjejen pratade hörde jag dock vad hon sade, men väldigt lågt. Sätter man på musik över 60% hör ca 2-5% av ljudet utifrån (beroende på omständigheter), men tal osv dör helt. Mitt mekaniska tangentbord hörs 0% när jag skriver denna recensionen och det är väldigt högljutt.
  Jag skulle påstå att NC utan musik så hör du ca 10% av ljudet utifrån. Om detta är en nackdel kan jag inte svara på, då jag personligen kan bli yr av 100% NC som tex Bose och andra tillverkare erbjuder på sina Over-ears.

  -Transparens. Om du önskar kan du slå på "Transparens-läget" vilket innebär att mikrofonerna på hörlurarna förstärker ljudet utifrån för att du skall höra vad folk säger och allmänt ljud (utan att behöva ta av dig hörlurarna). Detta pausar inte musiken eller liknande, men du hör klart och tydligt vad folk säger. Denna tekniken är från början stulen av militärutrustning där hörselkåpor skall förstärka volymen vid låga ljud, men också "klippa" ljudet över en viss decibel (explosioner osv).

  Ljud

  Som HiFi-nörd var aldrig Airpods första generation en "wow-känsla", men samtidigt var det hörlurarna du ALLTID hade med dig, till stor del pga storleken som känns obefintligt betungande. Ljudet i Airpods Pro är definitivt bättre än föregångaren. Den första anmärkningen är ljudvolymen som jag skulle säga ligger 20-30% högre än föregångaren, dvs du kan spela högre (eller så är det samma volym, men det upplevs högre för dom är i örat på ett annat sätt). Ljudmässigt är de också bättre än föregångaren med ca 20%. Du hör helt enkelt mer detaljer i såväl låga frekvenser som mids som highs. Ljudet känns allmänt "klarare".

  -Bas. Testade basen med låten "Gosh" av Jamie XX. där basen på extremt många lurar och högtalare aldrig kommer ner i dessa låga frekvenser för att ens försöka spela dom. I Airpods Pro hör du definitivt basen och den är närvarande. Är den bröstgungande? Nej.

  -Mids. Plainsong med The Cure. Basen tar lätt över denna låten och mids känns överlag lite halvklen i styrka i jämförelse med basen. Mids blir därmed lite "utsmetade". I låten Long After You're Gone med Chris Jones & Steve Baker däremot är mids betydligt mer givande, detta gäller även vid test av Up All Night med Oliver Tank (där basen och mids spelar extremt fint ihop).

  -Diskant. The Blue Planet med Hans Zimmer. Här börjar Airpods Pro visa vad dom INTE klarar av. Ljudet är varken stort eller fylligt som man kan önska, även på höga volymer. Diskaten är näst intill obefintlig i många partier där mids och basen tar över låten till stor del. Open med Rhye känns ungefär lika oförtjänt, diskanten är långt ifrån lika "krispig" som låten förtjänar. Det låter ungefär som att hörlurarna försöker trycka upp bas och mids för att det är detta "majoriteten" tror är "bra ljud". I låten Do it again med Zes lyckas Airpods Pro låta diskanten vara närvarande på ett annat sätt utan att drunkna i basen. I Working On A Dream med Wintercoats låter diskanten någorlunda bra, men inte perfekt.

  Lyssnar du bara billie elish spelar Airpods Pro extra fint. Bury a friend låter rent av magiskt bra.

  Med referens till andra dyrare hörlurar och högtalare: (lägg på en extra poäng för storleken på Airpods, dvs 9,9,7.)
  Bas: 8/10
  Mids: 8/10
  Diskant: 6/10

  Passform
  Passformen är alltid individuell för alla, men passar föregångaren passar definitivt denna. Den sitter både bättre och lika "känslolöst". Personligen tänker jag inte på att jag har hörlurarna på mig. Du får nog jobba för att dessa ska flyga ur örat.
  Apple har dessutom lagt in en liten "luftlucka" för att släppa in lite luft i örat, vilket gör en mindre "svettig" känsla i örat och är därmed behagligare att ha på sig.

  Mikrofon. Ungefärlig med föregångaren. Bättre än många andra lurar men inte i höjd med tex ett gaming headset.

  Snabbfrågor:

  -Kan du få bättre ljud för pengarna? Ja.

  -Är lurarna värda 3200 kronor? Ja.

  -Är Apple lite giriga? Nej, med tanke på alla features. Det närmsta du kommer är Sonys WF1000XM3, men där du saknar en del funktioner som Apple erbjuder ihop med sina egna telefoner. Dock diskuterbart bättre diskant.

  -Fungerar Airpods Pro med Android? Vad jag vet fungerar inte Noise Cancel och Transparensläget, men du kan lyssna.

  -Fungerar Airpods Pro med övriga Apple produkter? Ja, inklusive NC. Tänk dock på att uppdatera mjukvaran. Finns en lista på vilka enheter som stöds på Apples hemsida. (Vissa äldre har ej stöd)

  -Finns trådlös laddning? Ja.

  -Finns fysiska knappar? Ja (touch), pause/play, nästa/föregående låt, Transparensläge på/av, Hej Siri. EJ volym

  Själv sved det lite att gå in på Apples hemsida och se dessa för 3200kr. Det är klart mycket pengar och värt en tankeställare. Efter att nu testat dom och upplevt vad dom erbjuder måste jag ändå vika mig ytterligare en gång och säga att Apple har lyckats igen. Alla funktioner i sig vad värda pengarna, men att dessutom ljudet skulle vara bättre förväntade jag mig inte. Vill du ha bättre ljud för pengarna kan du kolla in overear hörlurar och eventuellt Sonys modell, men gillar du övriga funktioner och Apples ekosystem kommer du knappast bli missnöjd med dessa lurar. Om jag skall ge någon kritik är det att diskanten och mikrofonen kunde varit bättre. Dessutom är dom lite svårare att lägga ner i fodralet om man har stora händer jämfört med föregångaren, samt att jag önskar att Apple erbjöd utbyte av batterier mot en kostnad, vilket troligtvis kommer behövas efter flera timmars lyssnande dagligen i några år. Säga vad man vill om priset, men med tanke på balans mellan funktioner, ljud, batteritid och storlek är detta en fullpott och ren glädje i vardagen som alltid finns med i fickan.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  19 dagar sedan
  Duglig som hörlurar on-the-go. Passformen kommer vara varierande från person till person, och till och med öra-till-öra. I mitt fall passar de perfekt i vänstra örat, men inga av de medföljande toppar är helt stabila för det högra.

  Den stora grejen med dessa jämfört med de "Vanliga" AirPods är ANC. Denna är dock under snittet jämfört med andra ANC hörlurar jag använt. Som ett exempel, mer brus och speciellt tal kan höras med AirPods Pro i maxvolym med musik, än Sonys 1000XM3 utan något musik alls. Skillnaden är mycket tydlig på en typisk tågresa eller i kontors miljö, där jag växlat mellan båda.

  Den jämförelsevis klena ljud dämpningen och något sämre ljudkvalitet gör Sonys 1000XM3, Sennheisers Momentum, och Bose QC35 bättre i kontors miljö, eller tåg/flyg när förvarings möjlighet finns.

  Precis som tidigare versioner av AirPods (men också Sonys hörlurar) saknas MultiPoint, vilket gör att de fungerar mindre bra om man använder flera enheter samtidigt. Även om det finns en viss automation att koppla från Apple enhet till Apple enhet, är det viktigt att komma ihåg att den frånkopplade enheter kommer att spela upp ljud över sina interna högtalare i stället, vilket inte skulle ske med Multipoint.

  Precis som med AirPods, är den primära motivationen att köpa dessa att de är ultra portabla. Batteri tiden är fullt tillräcklig när de används som tänkt och har inte varit ett problem.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 dag sedan
  Funktion och handhavande på topp, dock är ljudkvaliteten alldeles för dålig.
  Via eq i spotify kan man få till ett hyfsat resultat, men vid samtal och via tex Appletv har man inte den möjligheten.
  Väldigt bra passform annars.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Här är Apple nära en perfekt produkt. Airpods 1 var fantastiska, Airpods 2 var lite onödiga och nu är Airpods Pro den nya standarden för allt jag kommer att jämföra med i framtiden.

  Ljudet är bra, passformen är bra, batteritiden är bra.

  Priset är... som det är.

  Detta är det nya normala. Apple haters gonna hate. Vi andra njuter av en bra produkt.

  EDIT: Trillar allt som oftast ur mina öron hur jag än gör. Trist, men inte direkt något Apple kan lösa.
 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Är i vanliga fall väldigt skeptisk när det kommer till hörlurar som inte låter bra out-of-the-box, vilket ju är fallet med Apple´s Airpods Pro. Första intrycket är viktigt och här behövs det skruvas med EQ för att få till ett naturligt och "närvarande" sound. Fungerar utmärkt med exempelvis Spotify´s inbyggda, men jag tror många missar lurarnas fulla potential genom att inte gå in och pilla på inställningarna. Gör man dessa tweaks så får man en uppsättning med riktigt fina hörlurar.

  Om man bortser från ovan nämnda så är formatet och produkten helt fantastisk. Har provat många olika ANC-modeller men ingen har varit lika smidig som denna. Filtrerar väldigt effektivt bort omgivningen ombord på exempelvis en buss. Vidare så är transparent-läget helt suveränt för situationer där det krävs att man är lite mer alert på vad som händer runt omkring en.

  Ett mycket bra köp om man tar sig tid och justerar EQ´n efter behag.
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Dom är bra
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Ersätter mina vanliga AirPods och mina stora klumpiga brusreduserande hörlurar vid resor. All in one och första in ear hörlurar för mig som inte gör ont i innerörat pga stamlösa designen.
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Helt enkelt bäst om man har en iPhone
 • Mycket bra
  14 dagar sedan
  Vill glida ur mina öron, oavsett vilken av de tre pluggarna jag använder. Ena luren kopplar alltför ofta inte upp sig, så man måste lägga tillbaka dem i asken och börja om.

  Helt ok brusreducering för att vara in-ear. Förutsätter iPhone, vad jag vet.
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Asså detta är bästa köpet ni kommer göra.
  Allt är precis PRO!
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Förvånansvärt bra noise cancelling. Transparency mode fungerar också bra.

  Batteritiden är aldrig ett problem om man laddar de ibland.

  Ljudet kombinerat med noise cancelling gör att det låter väldigt bra.

  Har man en iphone och vill ha bra hörlurar som fungerar mycket smidigt, bör man köpa dessa.
 • Bra
  25 dagar sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  + passformen
  + allsidigheten

  - NC mot röster
  - rätt kort batteritid
  - stödet för IOS 12
  - behöver EQ-kurvan "rock" för mer bas och diskant, alltså för att lyssna på rockmusik
  - Sony WF-1000xm3 låter generellt bättre
 • Ganska bra
  21 dagar sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Positivt:
  - Bra noise cancelling och transparency mode.

  Neutralt:
  - Bättre ljud än tidigare Airpods men inget att jubla över.

  Negativt:
  - Krångligt att växla mellan enheter som inte är i apples ekosystem (kör PC + iPhone)
  - Hala och svåra att plocka upp ur fodralet.
  - Dålig komfort för mina öron, hårdplasten gör ont efter ett tag.
  - Ingen volymkontroll och lite knepigt att använda force "knapparna"
  - Luddmagneter, synd att dom inte finns i svart färg och matt finish.

  Lite blandade känslor, definitivt inte helt såld som många andra. Mina Jaybirds X4 sitter mycket skönare och bättre med foam tips samt att ljudet är snäppet bättre och har bättre batteritid. De har dock andra problem med räckvidd. Kör vidare med airpods pro och ser om mitt intryck ändras till det bättre.
 • Utmärkt
  21 dagar sedan
  Är man nöjd med sina AirPods är det ingen tvekan på att det är dessa man ska ha när man vill/behöver byta. Bättre på alla punkter men framför allt att det är in-ear samt har ANC. Självklart finns det bättre liknande produkter där ute till samma eller billigare peng, men som en annan "vanlig/dödlig" lyssnare är detta en riktigt fin upgrade från Apple. Lite väl dyra kanske men fick den genom polaren på Apple så slapp betala fullpris.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  FANTASTISKA!

  Sitter otroligt bra direkt ur lådan (M storlek).

  Skönt med brusreduceringen + transparent ljud.

  Ljudet hel ok för min del. Tydlig diskant och lagom bas.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Fantastiska för löpning, promenader, pendling, cykling funkar nog också.
 • Mycket bra
  23 dagar sedan
  Ok ljud och ok NC, kunde såklart vart bättre, med sett till lurarnas storlek, helt ok.
  Enkla att använda. Lite pilliga att ta ur fodralet jämfört med vanliga airpods.
  Mina Airpods Pro var taskigt monterade, med en glipa mellan halvorna på ena luren, så de gick tillbaka. Väntar nu på de nya jag beställt.
 • Mycket bra
  25 dagar sedan
  Uppdaterat: 25 dagar sedan
  Suveräna. Köpte dom till stor del, precis som föregående talare, för att stänga ute buller när man sitter och jobbar och det fungerar klockrent! Har ibland suttit utan någon musik i lurarna bara för att få lite lugn.

  De stänger som sagt inte ute röster eller "större" ljud, men det gör inte mig något. Det hörs bara väldigt dovt.
 • Mycket bra
  25 dagar sedan
  Bra ljud, när man justerat EQ i Spotify. Smidigt att ladda skalet med lightningkabeln. Noice Cancelling fungerar bra, stänger ute buller men inte röster (ej heller snarkningar). Passar mitt öra, vilket inte förra AirPods gjorde alls. Otroligt med inbyggt Siri. Jag kan stå och diska i köket, knappt höra skramlet och vattnet, samtidigt som jag ber Siri byta låt eller höja volymen. Mobilen kan jag låta vara kvar i sovrummet tio meter och två väggar bort. Trodde aldrig jag skulle lägga så här mycket pengar på ett par lurar men jag tror det är värt det. Mitt tips: sök upp en Apple Store och testa! I mitt fall försvann allt sorl och jag blev fast.
 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  Mycket bättre än dom vanliga. Har dom på jobb. Transperacy mode är sjukt effektivt. Samt den blockar automatiskt buller som är i min arbetsmiljö. Sjukt nöjd. Lite dyra kanske men det är väl allt från Apple
 • Mycket bra
  27 dagar sedan
  Kör dessa mot min Samsung s10 utan problem, laddar ner en app för att styra dom.

  Ljudet är normalt balanserat, inte för mycket bas, inte för mycket diskant.

  Passformen är mycket bra för mig och det går att ha mössa på sig utan att det orsakar skav mot mössan vilket vissa anc lurar är mycket känsliga för. Mössor drar heller inte ut lurarna ur mina öron.

  Genomlysningen är mycket bra, andra lurar förstärker ljud på ett konstigt sätt, jag tog en hund promenad med sambon och lyssnade på en dokumentär samtidigt utan problem kunde samtala med henne, mycket naturligt ljud.

  ANC fungerar bra, minst lika bra som Sonys motsvarighet xm3, återkommer när jag provat dom på tåget.

  Knapparna är mycket simpla gillar funktionerna.

  Enda minus är väl priset men ändå värt det.
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Köpte först ett par sony wf 1000xm3, men dem var för klumpiga. Airpods pro kanske inte har lika bra ljud, men dem är så sjukt mycket mer bekväma och smidiga. Känner knappt att jag har dem i öronen. Brusreduceringen är enastående. Vill du ha ett par bekväma earbuds med grymt ljud och grym brus reducering, köp dessa!
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  SÅ SJUKT BRA!

  Apple slog verkligen en fullpott med dem här. Dem sitter sjukt bra i mina öron, nästan så man glömmer bort att man har i dem efter ett tag.

  ANC funkar riktigt bra och smidigt att kunna slå på transparens om man behöver höra omgivningen.

  Värd varenda krona.
 • Ganska bra
  29 dagar sedan
  Bra ljud men fick tyvärr inte till en bra passform plus att dom skavde i öronen.Testa såklart alla pluggar.Sålde dom och gick tillbaka till vanliga airpods.
  Måste också tillägga att jag konstig nog får till bättre ljud samt bas i dom vanliga airpodsen.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Grymt nöjd med dessa, sköna, bra ljud och bra noise cancelation. Lite dyra men det är kvalite rakt igenom
 • Perfekt
  1 månad sedan
  ** Mitt omdöme kommer efter att ha använt airpods 1st gen i 2 år**

  Noise cancellation mode: Jag har testat flugit och åkt tåg med mina airpods pro nu och jag kan säga att noise cancellation funktionen är fruktansvärt gött att ha. Dra åt helvete vad bra det funkar. Körde runt 60% volym på flyget och hörde smådetaljer i filmerna till och med.

  Smidighet: Det jag älskade med mina airpods var hur galet smidiga dom var. Pro modellen är inte riktigt lika smidiga som vanliga airpods då man måste trycka in plupparna i öronkanalerna och ibland ta bort öronvax när man tar ur dom. Med vanliga så var det aldrig något man behövde tänka på, bara sätta i och ta ur på 2 sek.
  Detta är dock en väldigt liten sak, men värt att tänka på för någon som mig som älskar vanliga airpods.

  Ljud: Lite bättre än vanliga, men mest för att man utesluter ljud runtomkring en. Plupparna kanske gör dom lite mindre smidiga, men dom för med sig fördelar så som uteslutning av ljud.
  Noise cancelation tar detta ett steg ytterligare då dom tar bort ännu mera ljud.

  Bekvämlighet: Supersköna. Vissa kan inte använda vanliga airpods då dom faller ur, jag är inte en av dom. Jag tycker nog vanliga är snäppet skönare för mig, men fördelarna med pro är för stora för att inte vilja använda pro.

  Transparency mode: En av sakerna jag älskar med airpods är att man kan prata med folk runtomkring en utan att behöva ta ur hörlurarna, så otroligt smidigt. Det går inte med hörlurar som har pluppar, så som airpods pro. Fast Apple är ju Apple så dom löste detta genom att fixa transparency mode.. tada! Det är så jävla klockrent och funkar så bra så herregud alltså. Det känns nästan som att man inte har hörlurarna i, för dom plockar upp ljud runtomkring en på ett så naturligt sätt.

  Slutsats: Lurarna är en värd uppgradering från Airpods 1/2. Älskar du att kunna prata med folk även fast du har lurarna i så är transparency mode din bästa vän. Vill du ha det tyst och fokusera på musiken? Noise cancellation mode räddar dagen.

  **Om man jämför dessa med overear lurar som nissen nedanför gjorde så får man tänka på att dessa hörlurar får plats i din ficka, så sjävklart kommer dom inte ha lika bra ljud eller noise cancellation som overear lurar i samma prisklass. MEN om du inte vill ha fucked upp frisyr varje dag men ändå vill kunna ha noise cancellation, med lurar du ALLTID kan ta med dig (lycka till att stoppa dina Bose qc35 i fickan när du går in på krogen), då har du hittat rätt.**
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bytte från AirPods 2 till dessa då andra generationen inte passade mina öron. Dessa sitter verkligen som gjutna. ANC fungerar otroligt bra, väldigt överraskad. Ljudet helt ok.

  Full poäng även om priset är aningen högt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Underbara. Sitter utmärkt och brusreduceringen är bra.
  Använder med Android och autopaus fungerar tyvärr inte.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Väntar till jag kan få ett par med bågar runt örat så jag kan jogga med dem. Retur.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Till skillnad från föregående recension så tycker jag dessa är snäppet bättre än mina qc35.
  Ganska blown away hur det går att få så bra ljud/nc i trådlösa små inears.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Testade dessa på applestore. Betydligt sämre än mina Bose qc35. Inte ens jämförbara. Problemet med alla in-ear hörlurar är att Du hör dig själv prata, tränar du och andas tungt så hörs det ljudligt. Samma känsla som att ha ditt huvud under vattnet. Otäck känsla, ljud utifrån dämpas men alla kroppsegna ljud förstärks kraftigt. Varje lilla fotsteg fortleds. De som lovordar dessa lurar har inte testat bose eller Sony.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Update: Har precis tagit en första flygtur med dessa o kan bara konstatera att NC fungerar alldeles utmärkt.

  Har airpods 1 o 2 o var så nöjd med dem att jag var tvungen o testa även dessa. Nu är ljudet ännu bättre och med noice cancellation saknar jag inget. Finns alltså ingen som helst anledning att damma av mina klumpiga over ear lurar som legat på hyllan sen första generationen airpods lanserades.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Sitter avsevärt bättre i örat än föregående modell. Bättre ljud, ANC, transparency mode m.m. Fullträff av Apple.

  Passa på och köp om ni är i USA.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Sitter perfekt i öronen och ger ett grymt bra ljud. Sen smidigheten med hörlurarna är tip-top.
  Det enda minus är det ovanligt höga priset, ganska över prisade då de bör ligga som övriga märken runt 1990:- för ett par.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Otroliga.

  Tycker bäst om transparensläget när de släpper igenom tal och liknande. Låter riktigt bra för musik, bra mikrofon och sitter bekvämt. Storlekstestet säger att alla 3 medföljande storlekar sitter bra, men jag valde ändå L för att få så tätt som möjligt. Brusreduceringen fungerar OK, inte i klass med over ears eller Sonys 1000XM3, men absolut tillräckligt bra.

  Köp. Nu.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Sjukt bra brusreducering, och ljudet är ett rejält lyft från tidigare airpods modeller.

  Passformen sitter lite bättre än förra generationen, känns säkrare och inte som om de kmr ramla av lika lätt.

  Batteritiden är i princip densamma som tidigare modeller.

  Rekommenderar att man köper till AppleCare+ så kan man göra ett batteribyte för några hundra spänn, så blir de som nya igen.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bra ljud, sitter perfekt, bra batteritid med trådlös laddning, enkla att para ihop med iPhone (ett klick).

  Försöker komma på något negativt med lurarna men kommer inte på något. Skulle vara priset isåfall (2642kr i USA).
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fantastiska hörlurar! Den aktiva brusreduceringen är grym. Passformen och batteritiden är också toppen. Inget alls att klaga på.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Funkar över förväntan.
  Plus: brusreduceringen
  Minus: passformen medium för stor och small för liten.
  Ljudet i det högre tonerna
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Rejält upplyft från airpods 1:gen
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Alltså, så bra Apple!

  De gamla bara åkta ur örat och var väldigt orolig över att dessa oxå skulle krångla då andra inear lurar ej funkat för mig. Men dessa sitter alltså kanon!

  Och noise cancle är riktigt bra oxå!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Otroligt nöjd
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Nästan magiska! De sitter riktigt bra och känns lika lätta som föregångarna. ANC funkar riktigt bra och smidigt att kunna slå på transparens om man behöver höra omgivningen.