Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link Tapo C200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Övervakningskamera (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  För 399kr på Kjell& Co är det riktigt bra pris för denna kamera. Går att panorera nästan 360 grader runt och tillräckligt högt och lågt för att kunna se ett helt rum och lite till.

  Förvänta dig ingen 1080 bild. Om du känner personen som visas på bild så vet du vem det är annars är det ganska pixligt. Men fungerar perfekt som babymonitor eller om du bara vill ha hyfsad koll.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Har köpt 4 st kameror C200 senaste veckorna. Lite knixig inkoppling men sen funkar dom klart över förväntan, speciellt om man beaktar det låga priset. Gav 399 kr/ st hos Kjell & Co på kampanj. Enda skälet att inte ge max betyg är att när jag vill titta på flera kameror samtidigt så måste jag varje gång göra om manövern att välja alla kameror. Kanske det löser sig vid kommande uppdatering. Roligt och säkert.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  För detta pris är det en bra kamera, bra bild och stöd för RTSP och ONVIF i full HD. Sladden som ingår är minst 3m lång.
  Kameran har SD kort plats och kan spela in lokalt med "motion detection" kan även skicka ljud åt båda håll.

  Har pratat med TP-LInk support och tyvärr verkar det som om de bara har RTPS stöd idag.

  Den kräver även att det wifi nät man sätter upp den i inte har klient separation aktiverat, då appen vill prata direkt med kameran vid registrering. och går inte att byta wifi efter att detta är klart.

  https://www.tp-link.com/us/support/faq/2680/