Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  OnePlus 7T Pro McLaren Edition!

  Som först tänkte inte skriva en lång och brutal recension om denna fina skönhet jag någonsin tidigare har haft. Jag är en yrkesfotograf och sysslar även med mobilfotografering. Jag har hittills haft och använd: iPhone X, Samsung 9 och 10, OnePlus 6T, Xiaomi mi 9t pro (redmi k20 pro) m.fl. Den här mobilen är en värdig uppgradering för mig. Den har en ljusstark och perfekt 90 Hz skärm, så att jag dör för! Fantastisk kamera med makroläge och nattläge. Men, alla mina tidigare mobiler hade fantastiska kameror, OnePlus 7T McLaren Edition är inte mindre än det.

  Om du är som jag professionell fotograf då kan du hitta väldigt små skillnader i fotona. Men för en vanlig användare är det bara felfritt. Perfekt!

  Batteriet håller dagen ut med intensiv användning. Prestanda, kör Call of Duty helt felfritt! Den är så snabbt att det tar lite tid att vänja sig vid. Det finns massor av gester och genvägar och den är väldigt lätt att navigera.

  Det enda jag har att säga, den är på den tyngre mobilsidan, men efter att jag har använt den i några dagar, har vant mig vid den vikten.

  Sammantaget en överväldigande upplevelse, det är bästa mobilen just nu!

  Rekommenderas starkt för alla som vill ha en fantastisk och perfekt mobil!
 • Utmärkt
  3 dagar sedan
  Mycket belåten med telefonen efter de första dagarna. Flytet är grymt, kvalitetskänslan likaså - bara en sån sak som exaktheten i vibrationsåterkopplingen är som natt och dag, jämfört med tidigare lurar från OnePlus. Skärmen är knivskarp, och för min del stör det inte att det är en edgepanel. Tvärtom trivs jag med känslan av att "svepa av" skärmen, och några feltryck har det ännu inte blivit.

  Laddningen är galet snabb, ljudet riktigt imponerande och det enda som behöver lite mer långsiktigt testande är väl kameran, men det lilla jag har hunnit med, är det verkligen inget fel på.

  Är man helt okej med att pytsa ut lite extra pengar för exklusiviteten, extra RAM-minne, en riktigt kvalitativ unboxing och ett skal som verkligen känns premium, ja, då är det bara att slå till på en McLaren Edition. Annars går det förstås att spara en tusing och välja den vanliga 7T Pro.
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  👍🏻