Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon Citation ONE MKII

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Exklusiv, snygg, väldigt bra ljud med tanke på storlek. Funkar utmärkt i mitt google multirum system bestående av en nest hub, home mini, chrome cast audio kopplad till pioneer förstärkare, Sony str-dn1080 7.1!
  Fungerar utmärkt att ta kommandon till assistant! Inget att klaga på!
  Smidigt att lågga till och konfigurera i mitt google home!
  Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Har haft denna någon månad nu, inga problem att installera med Google home eller wifi router eller annan utrustning som spelar ljud via den, både BT o WIFI fungerar utmärkt. Att flytta den från rum till rum är inga problem, följer med routern fint, även hoppar över till annan router då jag byter våningsplan. Dock är basen för hög, önskar en equalizer till "appen"
 • Dålig
  7 mån sedan
  Det gick helt enkelt inte att koppla den till Google Home.
  Provade flera routrar, flera frekvensband och flera telefoner med flera OS.

  Lämnade tillbaka.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Har köpt två Citation One MK2 med avsikt att lyssna på musik och koppla till TV:n. Har haft dessa nu i en vecka men kommer skicka tillbaka dem.

  Det tog mig flera timmar av testande och undersökande innan jag kunde få enheterna att hittas, konfigureras och parkopplas. Det går inte att lyssna på ljud direkt över Wifi från en Samsung TV (The Frame). Kopplade dem via Bluetooth men då återspelas ljuder med en 1 till 5(!) sekunders fördröjning (samma fördröjning från min mobil). Jag har en annan (billigare) Bluetooth högtalare som kan kopplas direkt till TV enkelt och snabbt och som spelar utan någon som helt märkbar fördröjning.

  Högtalarna låter bra och fungerar fint för musik, men jag kan verkligen inte rekommendera dessa. Kommer att skicka tillbaka mina.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Ljudet är helt ok för rock, blues, metal och liknande typer av musik. Har ett stort problem med att upprätthålla en stabil wi-fi-anslutning om du inte är nära routern, oavsett 2GHz / 5GHz. Material som täcker högtalaren drar till sig för mycket damm och är svårt att underhålla. Led-lampor för mikrofon är på framsidan och kan inte stängas av. Ingen dedicerad app, ingen EQ.