Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux PQ91-40GG

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare (179)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  En snygg, behändig, enkel och bra dammsugare som gör sitt jobb, mycket nöjd.

  +Mycket smidigt med lamporna som gör att man ser smuts framför maskinen.
  +Funkar bra på vår matta, man riktigt känner att den greppar tag på ett bra sätt och gör riktigt rent, det är en polyestermatta chenille, ej fluffig.
  +Tystlåten, om man jämför med vår vanliga dammsugare.
  +Mycket bra laddstation, smidig att parkera apparaten.
  +Enkel att montera.
  +Bra batteritid. Har dock inte kört den alltför länge, men under mina korta turer har mätaren inte rört sig.
  +Funktionell avseende 2i1 funktion, bra.
  +Enkel att tömma behållaren på skräp.
  +Snygg design.

  -Har egentligen inget negativt att skriva om denna dammsugare än så länge.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Super nöjd med denna.
  Gick från en billigare Electrolux som dog efter 9 månader (eerc70b). Jämfört med den så är den här mycket tystare, suger bättre och är bättre ergonomiskt utformad samt har belysning som är kanon när man dammsuger under köksbordet o kökssoffan t.ex. Den har också bra mycket bättre batteritid så den är klart värd dom extra pengarna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Köpte detta på Power för NOK NOK. 3 366, - men ser inte detta i prisjakt. Ja-ja. Produkten var mycket trevlig. Det gör mycket mindre ljud än andra "stora" batteridrivna dammsugare jag har använt.
  Den roterande kvasten kan ge lite ljud, eftersom den bankar svagt i mattan (och det är nog bra, mtp. Att den ska få damm och smuts)

  Den handhållna delen är lite tyngre än jag hade hoppats på, men inte problematiskt tung. Den dras lätt ut ur stativet och är också väldigt lätt att sätta på plats.

  Munstycket på den lilla dammsugaren är ordentligt fäst på baksidan av den när den inte används. Om du vill använda förlängningen och munstycket med en kvast blir det lite värre att få det att sitta bra i fästet på baksidan när dammsugaren själv är i racket (den stora delen). Men det fungerar, bara att det kan göra det, för det är på ett sätt lite långt?

  Golvsektionen är super.
  Gungfunktionen fungerar bra, och ljuset (lite svagt men fungerar bra under soffan där det är lite mörkt) kommer till nytta. Det bästa är att den står lätt av sig själv, mitt i gaveln, utan stöd.

  Sammantaget är det bästa med denna dammsugare att den är så lätt att sätta på plats i laddaren. Ingen kontakt eller sladd som behöver anslutas. Detta ökar chansen att den tidigare personen som använde den faktiskt laddar den och att den laddas när _I_ kommer att använda den ;-)

  Samlaren är liten, så hos oss töms den mest efter varje användning. Det blir en vana. Filter kan tvättas och reservdelar kan köpas vid behov.

  En sak till: När hår eller strängar har trasslat i den roterande golvdelen finns det en knapp på den som du trycker på med foten. Sedan vänder du snurringen och tanken är att trådarna och den lossnar och "spottas ut". Rimligt nog. Lossa annars den roterande kvasten och använd en sax för att klippa den löst.