Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

EPOS GSP 370

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epos Hörlurar (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Har haft dessa hemma några dygn och spelat Vermintide 2, DOOM 2016 och lyssnat på musik. Jag har jämfört dem med Hyper X Cloud II trådat från PC:n och trådlöst via min X-box One kontroll för PC samt med Razer Nari Ultimate.

  Positivt:
  *Bekväma, lätta och inte skrymmande
  *Blir inte varma lätt
  *Tydlig diod för blåtand och laddning
  *Ingen ljudfördröjning
  *Till synes bra batteritid (ej testat om de räcker 100hr)
  *Ok programvara med lättinställd equalizer.

  Neutralt:
  *Öronkåporna är rätt små, betydligt mindre än på Hyper X Cloud., dvs risk för örontryck om om man har stora öron.
  *On-knappen är liten, vass och plastig. Verkar skör.

  Dåligt:
  *Enligt min mening inte tillräckligt bra ljud för priset. Ljudet är inte provocerande dåligt som Razer Nari Ultimate men tydligt sämre än Hyper X Cloud, även via X-box One kontrollen. Jag saknar upplösning, bas och närvaro. Ljuden är liten, låter komprimerad och engagerar inte jämfört med mitt befintliga system.
  *För svagt maximalt ljud. Gränslågt i min mening.
  *Tappar kontakten med dongeln varje gång jag startar om datorn och den måste tas ut och sättas in för att det skall fungera.
  *Uppdateringsprogramvaran får headsetet att bricka sig
  *Återställningsprogramvaran GSP 370 recovery tool är mycket buggigt. Det ser ut som det låser sig (uppdateringsreglaget rör sig inte) men om man väntar 5 min fungerar det.
  *Trots uppdatering och återställning tappas kontakten

  Jag återlämnade min och har svårt att rekommendera GSP 370 för de 2200 kronorna jag gav för dem. För det priset vill jag har betydligt bättre ljud och gärna ett volymreglage för micken på kåpan. Att de tappar kontakten och har så buggig programvara är inte ok.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Riktigt bra headset, ljudet är superbt och räckvidden är riktigt bra, täcker en hel lägenhet på nästan 100kvm, men har lite småbuggar fortfarande men som bör lösas med firmware uppdateringar.

  EDIT: De buggar som varit har löst sig med nytt firmware! Nu fungerar headsetet klockrent!

  Råkar ni göra som jag, bricka headsetet när ni uppdaterar firmware via Sennheiser Gaming Suite, så kan ni lösa det med "GSP 370 Recovery Tool", bara googla så hittar ni det på första träffen.

  Om ni upplever problem med att headsetets dongle behöver pluggas ur och i vid omstart, stäng av fast boot i Windows 10 så kommer det fungera korrekt sen!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Har kört ca ett halvår och jag är mycket nöjd.

  Skaffade framförallt för att jag ville bli sladdlös och slippa alla sladd-relaterade problem. Som att den snurrar in sig i stolen, eller att ungarna sliter ner mina dyra lurar från hyllan e t c.

  Utifrån det trådlösa perspektivet så dessa lurar klockrena.

  Batteritiden är mycket lång. Jag laddar max 1 gång per vecka även om jag glömmer dom igång över natten någon dag.

  Mottagningen är även längre än vad jag förväntat mig. Jag kan knata runt till andra rum utan att kontakten bryts.

  Jag är en sällan lyssnare av musik, men jag upplever inte sämre ljud än mina tidigare trådburna hörlurar (Beyerdynamic DT990).

  Något skrev något om att de gick sönder vid uppdatering, men det har jag inte upplevt. jag har uppgraderat två ggr utan problem. Man bör dock alltid läsa manualen innan man gör en firmware uppgradering så att den körs i rätt ordning.

  Det enda negativa jag kan anmärka på är priset.
  Jag plockade upp dessa vid ett rabatterat tillfälle, men utifrån hur nöjd jag är hade jag nog tänkt mig att slanta lite mer.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Bra ljud och mic. Synd att de aldrig fungerar.
  Jag har testat
  -på olika OS
  -med olika sladdar
  -med EPOS installerat och inte installerat
  -laddat från datorn eller laddat fron eladapter

  De vägrar bra fungera. Googlar man ser man massor med drabbade individer. KÖP EJ.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Ok, jag är lite blåtandsfientlig, därför föll valet på dessa. Tillbringar viss tid i onlinemöten varje dag och spelar en del spel på fritiden. Är glasögonorm. Flyttar usb-dongeln mellan jobblaptopen och gamingburken dagligen och det är väldigt okomplicerat. Detta headset funkar alltid och har bra ljud och mikrofon. Du slipper sladden, laddas en gång i veckan typ. Full pott om den haft usb-c istället för micro-usb i headsetdelen.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Kortfattat riktigt bra hörlurar för kanske en smula för högt pris (2190kr). För det nuvarande priset på 1590 kr (Nov 2020) är de oslagbara.

  Isolerar riktigt bra. Jag är dock van vid öppna lurar. Dessa ger dock mer den öppna ljudbilden som öppna lurar har men utan nackdelarna. Riktigt imponerande.

  De är väldigt avslöjande. Mycket mer oförlåtande till material med lägre kvalite än jag trodde. Jämfört med mina gamla 363D är dessa mycket mer detaljerade. De är mycket bättre för gaming, men inte lika vassa som mina B&W P7 till musik.

  Batteritiden är väldigt bra. Laddtiden är också samtidigt kort. De kunde kört med USB-C, men har valt Micro-USB av någon anledning.

  Nackdelar som nämnts är on-off knappen. Förstår inte alls hur dom tänkte där. Att de saknar Bluetooth är både en fördel och en nackdel. 2.4ghz ger mycket mindre lagg, men minskar tyvärr användningsområdet.

  Funkar med PS4 (inte testat) men frågan är om de kommer funka med PS5 t.ex.

  Ljudkvaliten från Mic:en är definitivt acceptabel.

  Knappt något bakgrundsbrus alls.

  Definitivt det bästa valet bland trådlösa lurar i denna prisklassen. Har haft SteelSeries Arctis Pro Wireless som är en total flopp. GSP 370 spelar i en helt annan liga!