Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sennheiser PXC 550-II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar (263)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag testade Sonys 1000XM3 först men tyckte inte den levde upp till förväntningarna jag fått av alla goda recensioner, ljudmässigt. Hittade denna. Mycket imponerad av ljudseparationen och det klara ljudet. Basen är väl avvägd. Basen "känns" precis lagom.
  Imponerad av ljudseparationen, instrumenten "grötar" inte ihop sig och hörs tydligt. Och detta trots att jag är lite äldre, vilket innebär att man inte längre hör toner över 17000Hz, och har allmänt lite dålig hörsel, enligt hörselprov.
  Appen är väldigt enkel med få inställningar. Ingen EQ i traditionell mening, men den saknar jag inte faktiskt.

  Gillar att hörlurarna märker när man tar av sig dem och musiken pausas. En oortodox lösning för att stänga av lurarna helt ärinte som vanligt en knapp utan att man vrider hörlurarna för att stänga av den. När man tar på sig lurarna startar den upp och ansluter automatiskt till telefonen (iphone för min del)
  NC är inte lika bra som på Sonys toppmodeller, men helt ok tycker jag. Ingen har klagat på ljudet när jag svarat eller ringt med hörlurarna på, så det får jag ta som ett tecken på att samtalsljudet är acceptabelt.

  Något negativt måste man väl säga för balansens skull antar jag.
  Den har touch på höger lur. Den är lite väl "precis". T.ex. när man ska swipa till nästa låt gäller det att man gör det väldigt "rakt" annars pausar den bara. Men jag antar att det är en vanesak.
  Max-volymen är förmodligen för låg för många (har sett en del recensioner där det klagas på det), det blir inte lika högt som på andra hörlurar märker jag. Inget jag lider av dock då jag försöker skydda hörseln så mycket jag kan. Maxvolymen är för min del precis på gränsen av vad jag tycker är behagligt.
  Har som max haft på mig lurarna i ett par timmar åt gången och känner inte att de orsakat något obehag.
 • Alla omdömen

 • 28 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 28 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Lämnade tillbaka dessa hörlurar. Obefintlig ANC och riktigt störande touch-kontroll. Ljudet var helt okej, men inte vad jag förväntat mig för ett par lurar i den prisklassen.