Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xplora 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xplora Smarta klockor (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.06)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  VARNING!
  Håll er undan från denna undermåliga & lågkvalitativa produkt.
  Höll på länge & våndades kring köpet av en lämplig produkt till mitt barn, tyvärr är det så att man blir inmålad i ett hörn för det finns inte så många andra alternativ i denna bransch.
  Köpte denna klocka på Elgiganten för att ha någon chans att reklamera ifall, nu är det gjort.
  Har brukat klockan i 4 månader & mitt barn har varit varsam med den.
  Problemen är främst att den slutar motta laddning efter ett tag, vilket består i att kabeln "slutar fungera", enligt Elgigantens service är detta ett supervanligt fel, många reklamationer.
  Det finns inga nya sladdar att erbjuda, utan hela klockan måste bytas ut, vilket resulterar i att du är av med klockan 2 veckor i månaden.
  Appen till telefonen är också under all kritik, seg, ologisk & support från företaget är helt obefintlig.
  Detta är inte mer än en "Kina produkt, inköpt av Xplora i väldiga volymer till lågt pris, som sedan säljs med goda marginaler i våra nordiska länder.
  Köp hellre en Doro telefon till ditt barn & investera i några bra appar för att ha koll.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt mycket lågkvalitet-känsla. Typ Rusta-möbler.
  Deras hemsida är trasig till hälften. Oftast när man ska göra nåt som att testa deras GoPlay. Man kommer ju inte ens in.

  Vi får se hur den fungerar men än så länge är det en stark tvåa.
  Det bästa med denna produkt är deras villkor. Välskrivna och friskrivna från allt ansvar.

  Citat:
  "Alla delar av XPLORA-tjänsten erbjuds “i befintligt skick” och vi utställer inga garantier för att de funktioner som finns i XPLORA-tjänsten eller tillhörande material eller innehåll är felfria, eller att fel kommer att korrigeras, eller att servern som tillhandahåller tjänsten är fri från virus eller andra skadliga komponenter. "

  Snyggt...
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har ägt 1 klocka i ca 5 månader nu. Batteritiden är, under normal användning, (dvs icke-aktiv gps-positioneringsuppdaterande), ca 1.5-2dgr.
  Jag har knappt testat stegräknaren eller lagt ner mkt tid på att ta bilder o sånt trams, utan mest fokuserat på huvudändamålet, nämligen att ens barn har telefon/sms-möjlighet samt gps-tracking utan reklam o annat lull-lull. Detta har fungerat till belåtenhet.
  (Kontinuerligt uppdaterat till senaste firmware via klockans wi-fi-alternativ.)

  Men visst hade man önskat att barn-smartwatches kommit längre, haft bättre prestanda och varit mer likt vanliga smartphones etc, men tyvärr har nog vare sig marknad eller efterfrågan funnits eller varit tillräckligt stor för att detta kunnat ske. Kommer säkert om ett par år... Så enligt mig får vi nöja oss med vad som finns idag, och då är denna klocka bland den bästa jag sett ivf.
  Lycka till!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jättebra klocka och app så länge sakerna fungerar.

  Fick bra hjälp av supporten då sim-kortet som följde med inte gick att aktivera.

  Klockan har varit en trygghet för både oss och barnet och har så varit i cirka två månader tills klockan slutade ta laddning.

  Har provat allt enligt konstens regler men det hjälper inte.

  Kontaktat supporten via e-post och telefon men inte gått att få tag på dom under en hel veckas tid.

  När dom väl svarade via e-post var det ett standardsvar med några saker man skulle testa. Saker som går att läsa på deras hemsida och som de flesta självklart testar före man lägger ett ärende till supporten.

  Bra produkt när den är hel som sagt, men supporten är under all kritik. Oseriöst företag och riktigt värdelös support när man väl har en trasig produkt.

  Reklamation nästa och pengarna tillbaka sen blir det att köpa en annan klocka.

  Att inte företag förstår att en bra produkt inte är det enda man behöver ha. En bra support och bra kundbemötande är MINST lika viktigt.

  Xplora är dessvärre inte ensamma om den här på gränsen till lurendrejeri stilen mot sina kunder.

  Trist när produkten är bra. Men avsaknaden av support och arrogans från densamma när svar väl kommer gör att betyget blir 2/5. Såhär får man inte behandla kunder. Ännu värre när vi pratar barns säkerhet!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte två till mina söner nu på black fridaykampanjen för 1500:- styck. Simkorten som fanns i vid leverans var kass men fick två nya utskickade i tid till julklappsinslagningen.

  Har inte velat ge mina kids mobiler för att de typ tappar bort allt som inte sitter fast på kroppen. Men när man fick ett brev från skolan att de skulle gå ner på en pedagog på 50 barn så kände jag att jag ville ha lite mer koll på mina barn då jag inte kände att skolan klarade av det längre.

  Betyget på klockan är ändå bra. Gpsen är helt okej både inomhus och utomhus. Toppen med att man med stegräknaren ser att de rör på sig med. :) Dock lägger den av ibland så man får starta om klockan för att den ska räkna stegen igen.

  Övrigt så verkar den väldigt stötsäker och vattentålig. Ska ju gå att bada med den, dock inte provat detta.

  Smidigt att man kan spärra klockan när de är i skolan med så de inte störs av den på lektionerna.

  Uppdatering nu efter ha kört med dem snart två år:
  Köp till skärmskydd, displyerna är repkänsliga deluxe.
  Får starta om klockorna varje dag annars slutar stegräknaren att funka.
  Kan även vara svårt att få klockorna att ladda ibland om man inte startar om dem.
  Bandet spricker lurigt mot metalldelen vid klockan. Man ser det inte och plötsligt så lossar den. Ren tur att den fastnat i jackan varje gång.
  Sjukt jobbigt att den ska loopa igenom alla meddelanden man någonsin skickat innan man kommer till det senaste i appen. Efter ett tag blir det lång väntan och man kan ju inte radera heller.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Klockan gick sönder nästan direkt. Trots upprepade försök fick vi ingen hjälp av Xplora. Rekommenderas INTE! Oseriöst företag.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Funktionerna är jättebra och den är lätt att använda. Det skulle ha varit en toppenbra produkt om inte batteritiden varit så usel.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Fantastisk klocka som har allt som behövs för ett barn.
  Vi har haft klockan i drygt ett år och våran son Maxi älskar den.

  Jag rekommenderar denna klocka till varje förälder då den är perfekt gjord för barn. Plus i kanten är även kundservicen som är snabb och tillmötesgående.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Trygghet på armen.
  Superlätt att förstå, och Ines lärde sig den på bara några minuter, sen ringdes det för fulla muggar. Kameran är riktigt uppskattad och roligt att man kan skicka bilder till varandra.

  GPS-funktionen gör att det känns väldigt när barnen är ute och leker i trädgården, då de tar sina små utflykter ibland.
  Perfekt att man kan in zoner, som till exempel trädgården, och få meddelanden när barnet går in eller ut ur en zon.

  Eftersom den är vattentät och extremt tåligt glas på behöver man inte vara rädd för att den ska gå sönder. Utan den kan användas i all lek.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Köpte klockan till mitt kusinbarn och både hon och hennes föräldrar älskar den! Proffsig service, genomtänkt och smart produkt och bara +++++. Tack vare klockan kan vi ha direktdialog, utan att behöva gå via hennes föräldrar. Kommer även köpa klockan till min son så fort han kommer upp i ålder.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Köpte klockan till min dotter för cirka 1 månad sedan, oerhört nöjd med att kunna se vart dottern befinner sig samt att hon enkelt kan kontakta oss eller dom godkända kontakterna när hon vill. Rekommenderar denna till alla föräldrar.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Fungerar fint. Rätt bra batteritid också. Samtal och mess går igenom fint.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Har två Xplora4 klockor som vi haft i ett halvår nu. Klockorna fungerar bra och vi har inte haft några problem med dem. Batteriet håller länge och de är lättanvända. Gillar appfunktionerna och möjlighet att begränsa vilka barnen kan ringa till och vilka som kan ringa till barnen.

  Halvbra är väl att GPS funktionen har en eftersläpning på grund av att den vill spara batteri. Men det går att genom appen tvinga fram så den uppdaterar direkt.
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Bra idé men urusel kvalité. Skärmen sprack av att min 6 åring gick emot en sten med armen. Var med när det hände och det var inget som borde ha sönder något.

  Pinsamt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag gillar iden med en telefonklocka och grabben gillar den också men tyvärr är det en bit kvar innan den får godkänt betyg:
  + Enkel att använda
  + En telefon som man inte tappar bort
  + Inga spel (som en smartphone skulle ha)
  - Batteritiden är ca en dag om och endast om man använder den måttligt.
  - Vissa funktioner i den fungerar lite från och till, stegräknaren "fungerade" i två dagar sedan slutade den fungera i två veckor nu fungerade den igen. Efter en uppdatering vred sig alla bilder man tog 90 grader hur man än höll klockan vet inte om det är fixat.

  Efter ytterligare några månaders användning: stegräknaren är ett skämt när den ens fungerar: oftast 0 steg men vissa dagar har den allt mellan 250 till 60000+ steg utan någon som helst korrelation till hur aktiv grabben varit.

  Har inte prövat det Svenska alternativet Cmee 2C V2 som är lite billigare men kan inte tänka mig att den är sämre.
 • Dålig
  1 år sedan
  Högtalaren gick sönder efter 2 timmar.
  Köpte den på Xploras egen hemsida och deras kundservice skulle höra av sig inom 48h men de har forrfarande inte hört av sig efter 7 dagar och "stängt" ärendet 2 gånger.