Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Freebuds 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Hörlurar (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.42)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  För 990 :- måste detta vara bästa o skönaste hörlurarna. Glöm airpods gen 2 eller jabra elite 75t active, provat båda dessa är bäst. Airpods pro är likvördiga men inte värda 2190:-.
  Glöm inte att updatera dem 2ggr i ai-life appen, väldigt viktigt.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Tveklöst miltals före Apple Ipod 2 lurar kan jag säga som mångårig iPhone användare och lite frälst i Apples telefoner. Men här snackar vi Grymt bra ljud och med en mikrofon som gör att man utan problem kan vara i högljudd miljö och ändå så hörs bara ens röst för den man pratar med och därmed är miltals före Ipods sorgliga mikrofon och ljudnivå.

  Negativt är att de inte ger full kompabilitet med Apples telefoner och att det inte går att justera ljudet på lurarna, utan att man måste fram med telefonen och justera.

  LÅNG taltid eller tid att lyssna på musik jämfört med ipods är också ett stort plus.

  Helt ärligt så bokstavligen slängde jag mina ipods i soporna efter att ha haft dessa en månad och beställde ytterligare ett par till frugan.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Unika i sitt slag med öppna snäckor och ANC. Perfekt för mig som inte gillar in ear-lurar.

  + Sitter bekvämt i öronen.
  + Bra ljud, aldrig haft något problem med att den jag pratar med inte hör mig. Vilket jag ofta hade med mina tidigare JBL.
  + ANC funkar bra att dämpa ljud från fordon, svårt att förvänta sig fullständig magi med en lur som inte sluter tätt i örat. Blir framförallt markant när man plockar ur lurarna efter en liten stund och förvånas över hur mycket det bullrar.

  - Wear detection kräver nyare Huawei-telefon.
  - Kan bara vara ansluten till en enhet samtidigt, hade varit bra att enkelt växla mellan dator och telefon när man jobbar. Skulle nog säga att avsaknaden av multipoint är den största nackdelen.
  - ANC-reglaget i appen fungerar lite oklart, hade varit kul med en förklaring vad de olika positionerna på reglagen innebär.
  - Inget ljudreglage, hade gärna sett fler genvägsmöjligheter än dubbelknack på respektive snäcka.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Bra ljud och mycket bra BT räckvidd. Jag kan låta mobilen ligga i ett rum och gå runt i nästan hela lägenheten utan att tappa kontakten mellan lurarna och mobilen. Det är BETYDLIGT mycket bättre än andra BT-lurar! Dom är dessutom sköna att använda och lätta att ladda (trådlöst & med USB C). Noise cancelling tycker jag funkar OK. Så vad kan man klaga på? Kanske att dom åker ur öronen om man inte är försiktig, tränar eller liknande. Men å andra sidan sitter dom skönare i örat så det är en balansgång. Jag gillar dom helt enkelt.
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Bra ljud, de första 10 sekunderna, men tyvärr är passformen katastrof, så lurarna "glider ut ur öronen" och då försämras ljudkvalitén.
  Används till att prata i telefon.
 • Ganska dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Inte alls nöjd med ljudet, mistänker att formen inte passar mina öron. Snygga är de men ljudmässigt kan de inte jämföras med Samsungs egna buds eller Bose inears i samma prisklass. Helt enkelt försvinner stora delar av ljudbilden, både bas och diskanten pga vad jag tror att de hänger på öronen och inte kommer längre in. Förstår att det är öppna hörlurar, med för och nackdelar men man ska kunna höra musiken om man är på gymmet eller bussen vilket jag knappt gör. Som tur är har jag bara lånat ett par för att testa och inte köpt de. För min del är de ok för nyheter eller ljudböcker men musiken funkar de inte för. Anc fungerar inte alls med min samsung 20+ som jag testat i olika miljöer.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag tål inte silikon och därmed inte heller in-ear hörlurar. Jag tycker även om att kunna höra omgivningen så dessa lurarna blev valet efter mycket efterforskningar. Köpt på Elgiganten med prisgaranti som telefonshoppen(har absolut inget bra att säga om telefonshoppen) erbjöd för 1190 kr.
  Jag säger bara :WOW! Jättebra ljud och bas. Mycket bra stabil koppling mellan mobil och mellan hörlurarna. Har testat samtal i rejäl blåst, ingen har klagat. Dom hör mig lika bra som "att man pratar direkt i telefonen"
  Noise cancelling funktionen som jag sett fått en del kritik förstår jag mig inte på, det är ju självklart att allt ljud inte kan tas bort pga designen till hörlurarna men det tar verkligen bort ljud från omgivningen på ett bra sätt. Blåser det ute så hör man inte den och det tar bort olika surrande ljud Det har ju kommit flera uppdateringar sen hörlurarna släpptes och jag tycker allt fungerar klockrent. Jag kontrollerar hörlurarna via Google assistenten. Rekommenderas starkt av mig! Har aldrig provat huawei då jag är en Samsung fantast egentligen, men frågan är om jag inte håller på att ändra mig ⭐
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Laddningsetui gick sönder av lite vatten. Går tyvärr inte att köpa nytt fodral/laddare (som alla andra märken erbjuder, till och med Apple) så mina Freebuds 3 för 2000kr är nu helt värdelösa enligt support. Behöver köpa helt nya hörlurar. Aldrig Huawei igen varken telefon eller annat. Fyfan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra ljud. Bra volym. Bra batteritid. Smidigt case. Väldigt bra som headset, dvs jag hördes tydligt för de jag pratade med. Nackdelarna är mer eller mindre småsaker: Lite oinspirerad design med tydligt Airpods-utseende och ett fodral av blank plast. Synd att wear detection kräver inte bara en Huawei-telefon utan även en senare mjukvarukversion som min Huawei Mate 10 Pro inte fick. ANC funkar men har inte så stor inverkan eftersom de är konstruerade för att inte sluta tätt mot hörselgången.

  Jag ville verkligen tycka om lurarna men till syvende och sist satt de inte bra i mina öron, i synnerhet det högra eftersom jag på kort tid blev väldigt öm och fick riktigt ont i öronen av att bära dessa lurar. Men eftersom det inte verkar vara så många andra som har detta problem, så berodde det nog på min anatomi. För de flesta är nog detta bra lurar, men jag lämnade tillbaka mina.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Hej ni som nu kört dom här under en tid, om jag laddar dom fullt, pratar ett snabbt samtal på e.x 10min, då borde det finnas massor med batteri kvar. Sen om jag låter dom bara ligga i asken i lådan i en vecka och använder dom igen. Så är betteriet helt tömt. Detta är 2a gången det händer för mig. Kan det stämma om dom suger ur betteriet i standby för det finns ju ingen på och av knapp vad jag sett.
  Bortsett från det så är dom helst superbra på alla sätt och vis, sitter väldigt bra i örat bra ljud!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt nöjd. Ljudet är över förväntan. Avsevärt bättre än airpods. Kör lastbil och anc tar hand om de mesta av motorljudet. Blev rätt förvånad att de funkade så bra som de gjorde. Sitter utmärkt i mitt öra. Bra batteritid och trådlös laddning.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Haft dem i ca 2 veckor.

  Använder dessa med en Samsung s10+, pratar mycket i telefon i jobbet och ingen har kommenterat ljudet vid samtal. Kommer från Airpods gen 1 som efter +2 år dagligt användande har batterierna i podarna gjort sitt och som får agera backup när dessa nya behöver laddas.

  Intryck så här långt. ok batteritid, mkt bra ljud, hög känslighet och som vanligt när det gäller Huaweis produkter hög kvalitetskänsla på själva hårdvaran.
  Lika okänsliga vid dubbeltap som de gamla Airpods G1. Inte haft Airpods G2 eller Pro så kan inte jämföra.

  Alltid(sedan 2011) kört Android lurar och har haft en hel del problem med Airpods gen 1 som random kopplades bort och man var tvungen att para om lite då och då. Inte behövt göra det med dessa ännu.

  Valde mellan Airpods pro och dessa för halva priset tveksamt om Airpods pro är värda merkostnaden men jag har inte testat dem. Dock inte jättesugen på Inear så valet var ganska enkelt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra lurar med minst lika bra ljud som airpods, kanske lite bättre till och med!
  Men lite okänsliga när dubbeltappar på dem!
  Google assitent är värdelöst då du inte får något responsljud som talar om när du ska prata, det blir bara tyst vilket i kombination med att den inte alltid uppfattar att du knackar på dem gör att du står som ett fån och hojtar order rakt ut i luften oftast helt utan respons!
  Du kan tex. Inte säga åt google att sätta på brusreduceringen!?
  Brusreduceringen fungerar mycket bra med just brus, men inte med buller som har mer låga frekvenser.
  Så i bilen så låter det som att du stänger av fläkten men inte så mycket mer!
  Detta låter som en sågning, men det är det inte, de är fortfarande snäppet bättre än de dyrare airpods 1 och 2.
  Batteritiden något sämre än airpods men de laddas fort! Fortare?
  Har även trådlös laddning om man har behov av det!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Ljudet är bra, brusreducering fungerar men inte till hundra procent.
  Har en Huawei p20 pro med android 9 och denna är inte anpassad till denna version då vissa finesser inte fungerar som att ljudet blir av om man tar bort hörlurar ur öron.
  Man kan inte göra mycket med touch funktion då det är bara att slå två gånger som fungerar men man kan ställa in vad man kan göra med det.
  Är för övrigt nöjd med ljudkvalitet och brusreducering funktion.
  Sitter bra i örat och ramlar inte vid träning.
  Men för så mycket pengar så förväntar man sig bättre kompatibelitet med android 9 och mer frihet med vad man kan göra med touch funktion
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fick dessa julklapp av min sambo. Ljudet är helt magiskt och dom stänger verkligen ute ljudet. Man hör allt tydligt i alla väder. Bästa hörlurarna ever. Det som jag saknar är söknings funktionen. Man kan inte kolla var dom är någonstans som man kan göra med ipods.. Som sagt rekommenderas!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Köpte dessa lurar till min flickvän i födelsedagspresent. Har lånat lurarna ett par gånger och måste säga att jag är imponerad över ljudkvaliteten. ANC är inte lika bra som slutna lurar och är ganska överhajpat för dessa lurar. Rekommenderas starkt till alla.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft de hörlurarna nu i cirka 1.5 månad jämte mina Airpods 2.. så jag kommer att jämföra båda och ..

  * Ljudmässigt för musik är de bra, lika bra som Airpods 2. Batteriet räcker bra om man kör utan NC (brusreducering) annars är batteriet INTE bra om man kör NC hela tiden, därav en stjärna mindre i betyg på grund av det. FreeBuds 3 har också mindre latens vid uppspelning av till exempel musik-video o annan video streaming vilket är faktiskt bra!

  * Ljudet vid samtal är mycket bra, tycker det snäppet bättre än med Airpods 2

  * Laddningstiden är snabb, får full laddning efter nån timme.

  * Huawei appen som är avsedd för FreeBuds 3 är helt okej, man kan använda den för att uppdatera mjukvaran, för att sätta på NC eller av. Samtidigt så kan man se hur mycket batteri kvar för hörlurarna och boxen också. Man kan även välja vad touch-kontrollen ska göra på bägge sidorna.

  * Passformen är helt okej för mina öron men jag gillar Airpods 2 lite mer, de sitter bättre i mina öron vilket är smaksak från person till annan.

  Använder inte touch-kontrollerna på den så jag har inte mycket o säga om det.

  Hörlurarna rekommenderas för Android användare, har man iPhone så kör med Airpods 2 då är de mer anpassade och välkonfigurerade för iOS.
 • Bra
  1 år sedan
  Äger dessa och min dotter äger airpods v2. Så är mellan dessa två jag kan jämföra.
  Ljudet är likvärdigt.
  Passformen för mej personligen är något bättre på airpodsen.

  Det som drar ner betyget något är priset. Samt att dubbeltouchen på sidan av snäckan för att t. Ex byta låt inte fungerar 100%.

  Rekomenderar ändå ett köp.