Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Watch GT 2 46mm Classic Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Smarta klockor (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  13 tim sedan
  En frisk fläkt jämfört med Wear OS.Inte samma antal funktioner som på Wear OS men i gengäld fungerar allt som utlovat till skillnad från Wear OS.

  Helt sanslös batteritid och riktigt bra träningsfunktioner.Välbyggd som få.

  Köpt på Black Friday 2020 och är såhär långt fantastiskt nöjd
 • Dålig
  4 mån sedan
  Ej för löpning och cykling!

  Jag köpte den här klockan efter att ha läst positiva recensioner. Någon skrev att den var som en kopia på en betydligt dyrare garmin-klocka.

  Jag trodde att en klocka med barometer och goda recensioner skulle ge exakta träningsdata. Detta antagande gjorde mig extremt besviken.

  Hastigheten får extremt hög förskjutning när jag springer. Det tar lång tid för klockan att få kontakt med GPS-satellit. Träningsdatan blir alltså väldigt långt från verkligheten. En Suunto eller Garmin till samma pris är sååå mycket bättre för träning utomhus.

  Jag har ägt klockor från Polar, Garmin och Sunnto tidigare. Dessa klockor har varit i olika prisnivåer och samtliga har varit bättre på träningsdata än Huawei GT2. Huwei Health-appen synkar inte med kända communityn som t.ex. strava, så du måste själv göra detta manunellt - känns lite som en träningsklocka á 2010.

  Rekommenderar denna klocka till dig som vill ha en snygg och halvsmart klocka till vardags, logga dina steg och ha sms/notiser på skärmen. Du som vill använda klockan till att logga träning utomhus kommer garanterat att bli besviken på GT2:an.

  Ett plus är den inbyggda mp3-spelaren. Mina hörlurar hade svårt med kontakten till klockan, men det kan bero på att jag är ganska lång.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Mycket trevlig halvsmartklocka, precis vad jag behöver. Använder med en Huawei Mate 20 pro och är mycket nöjd!

  Har tidigare använt en Samsung Gear S2 classic i drygt 4 år som inledningsvis hade bra appstöd, men apputbudet minskade ju äldre den blev.

  Huawei GT2 är i princip ett snyggt aktivitetsarmband, den har inte stöd för externa appar.
  Det gör däremot inte så mycket. Man behöver egentligen inte mer än de appar som redan finns, och de fungerar över förväntan. Dessutom så slipper man irritera sig på ett minskande utbud när klockan blir äldre.

  + Design. Ser ut som en riktig klocka.
  + Byggkvalitet. Känns rejäl.
  + Suverän batteritid
  + Bra skärm.
  + GPS. Fungerar bra fristående vid motionsrundor.
  + 4 gb minne, går att ladda ner musik och spela upp i Bluetoothlurar
  + Bra träningsfunktioner
  + Huawei Health är en riktigt bra träningsapp
  + Går att ringa från via Bluetooth

  +/- Inget appstöd

  - Ingen QI laddning. Medföljande laddaren är förvisso riktigt bra och har magneter för att klockan ska hamna i rätt läge, men att kunna ladda klockan med Reverse charging från telefoner som stödjer detta skulle ha varit trevligt.
  - Går inte att ändra ordning på menyn för inbyggda appar
  - Aviseringar från telefonappar skulle kunna vara smidigare
  - 24h numreringen runt urtavlan, helt onödig
 • Dålig
  10 mån sedan
  Har du inte Huaweis egna telefon och deras mjukvara då är denna klocka inte för dig. Läste alla positiva omdömen och alla positiva recensioner och valde att beställa denna klocka.

  Efter några dagar kommer den fram och jag i all min lycka öppnar klockan och är imponerad av vilken lyxkänsla det är över hela paketet. Jag börjar med att installera all mjukvara på min Samsung Galaxy S10. Efter några försök med Huawei Health appen så märker jag att det inte fungerar, telefonen säger att appen kraschar hela tiden. Väljer att kontakta Samsung supporten som gör allt för att hjälpa mig och åtgärda problemet.

  Efter 15 minuter så konstaterar supporten att det är Huaweis och inte Samsungs mjukvara eller hårdvara som felar.

  Kontaktar Huawei beskriver hela problemet och vad jag gjort, det de frågar mig är vad jag använder för hårdvara. Jag svarar att jag använder Samsungs och en lätt suck dras från supporten. Det var problemet enligt de, hade jag haft Huaweis mjukvara och hårdvara hade det ju varit lugnt. Jag skulle dock vara lugn då detta var ett känt problem sedan tidigare och de var på väg med en lösning. De kunde dock ej svara på hur lång tid det skulle ta.

  Skickar tillbaka eländet och lovar att aldrig ens snegla åt era produkter igen!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Vilken snygg klocka. Jag gillar det mycket. Fin kvalité, och lång batteritid.
  De medföljande apparna duger för min del än så länge, jag vill ändå inte pilla så mycket med klockan för annat än att se min puls samt tiden och stegräkningen.
  Att kunna svara på meddelanden genom klockan är jag inte intresserad av (och det kan inte denna produkt) - det räcker att kunna läsa notiserna.

  + snygg
  + batteritiden
  + priset
  + vatten och vädertålig

  - att den inte har stöd för trådlös laddning
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Supernöjd funkar hur bra som helst.
 • Dålig
  1 år sedan
  Dum Smartwatch .. Bra Skärm och bra batteri men otroligt dum och långsam software
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den finaste smartklockan som ser ut som en riktig klocka. Otroligt bra byggkvalite och mjukvaran är helt enastående efter senaste uppdateringen. Detta är först och främst en fitness/aktivitets-klocka mer än en smartklocka. Det finns lite smarta funtioner som att man kan se meddelanden, mejl och andra app notiser men det är väldigt begränsat, man kan i princip bara bara läsa dom men inte svara tillbaka. Vad gäller tränings funktioner så är den i par med garmins träningsklockor som fenix serien och vivoactive serien. Samma firstbeat teknologi som sitter i garmin klockor är även i denna. Det finns mkt mer att säga om klockan men det finns en massa reviews som man kan läsa och allt beror på vad man är ute efter i en klocka. Men en sak är säker, den är sjukt snygg.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super nöjd
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mycket bra. Överträffar förväntningarna. Lång batterilivslängd och fungerar bra.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Från det ögonblick som jag tittade på denna klocka har jag verkligen förälskats. Det är brunt läderrem på svart ansikte ser snyggt och elegant ut. För att få klockan igång måste jag ladda ner hälso-appen som var en enkel registrering och parning av klockan till telefonen. Jag älskar hur det finns ett brett alternativ av anpassning som att ändra ansiktsskärmens utseende. Du kan välja vad du vill få meddelanden om. Musikens kvalitet är fantastisk och jag älskar hela spårningen av min kondition, inklusive hjärtfrekvens och stressnivåer. Det finns fortfarande många funktioner som denna vackra tidstycke har att erbjuda och jag ska ännu inte utforska och testa som sömnkvalitetsfunktionen som skickar skräddarsydda råd och tips för att spåra ditt sovmönster! Hittills är jag väldigt imponerad av den här klockan.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk recension

  För det första ska jag berätta om allt jag älskade med det. Den första och uppenbara saken är hur bra den här klockan ser ut, det är en mycket elegant och elegant design och en bit 3D-glas eftersom klockans ansikte är helt underbart, det har en lite vikt som gör att det känns väldigt premium också.

  Klockan levererades med en riktigt fin pebble brown läderrem, jag gillar inte plastband så det här var en frisk andedräkt och återigen läggs till den premium looken på denna klocka.

  Nu på hur klockan presterar dagligen. För det första tycker jag att det är viktigt att säga att det här egentligen är en fitnessapparat snarare än en smartklocka och jag har granskat den på det grundläggande också.

  GT2 använder Huawies eget klocka OS, jag tyckte att det var ganska rakt fram och enkelt att använda, och är ganska grundläggande jämfört med vissa andra klockoperativsystem, och batteriet är enastående, behöver bara laddas en gång i veckan med alla inställda inställningar på

  Detta är en enastående fitness / hälsoklocka och jag skulle absolut rekommendera detta till vem som helst
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Ett bra smartur, men jag tror att det är mer som en fitnessklocka. Mycket vacker, elegant klassisk design. Klockan är perfekt för alla kläder och alla tillfällen, den har två typer av band: silikon och läder. Det finns många utbildningsprogram tillgängliga. Det finns tillägg som att ringa och lyssna på musik, och det har också ett meddelande. Det finns en högtalare och en mikrofon, men du kan inte ringa röstassistenten. Tillgång till kontakter och möjligheten att ringa från din klocka endast till ett begränsat antal kontakter som du lägger till dina favoriter från Huawei-hälsa-appen. De sitter på din hand mycket bekvämt. Utmärkt AMOLED-skärm med en ljus skärm och "alltid-på-skärm" -funktion. Autonomi på högsta nivåliknande löfte upp till 2 veckor! Jag spenderar 7-9% av biljettpriset per dag, med beaktande av att jag regelbundet besvarar samtal från dem. I mitten av den tredje användningsdagen är den återstående laddningen 80%. Du kan inte svara på meddelanden (inte kritiskt, men i alla fall är det viktigare för mig än bristen på NFC). Du kan inte ladda ner appar från tredje part än. Jag hoppas att allt detta kommer att läggas till i tid. Mina vänner gillar dem väldigt mycket.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk recension.
  Mycket imponerad av Huawei GT 2, har en mycket professionell look och älskar enkelheten i själva klockan. Fitness tracker är enastående och reagerar mycket snabbt på övningar utan fördröjning.
  Under tiden jag har använt klockan har jag laddat den väldigt sällan och det mest jag har fått ut av den med full användning är över fyra dagar vilket ärligt talat är enastående!
  Det är valuta för pengarna och skulle ge andra företag något att tänka på eftersom det kan stå emot sina konkurrenter och ger ett högt exempel på vad du kan uppnå.
  Pulsmätaren är mycket exakt och exakt vilket är användbart när du letar efter trender och håller koll på allt.
  Jag är väldigt förtjust i andningsövningarna eftersom det har hjälpt mig att kontrollera hjärtfrekvensen och vara mer medveten om stressen, jag släpper igenom kroppen. Detta tillåter mig också att kunna implementera positiva förändringar och kontrollera stressnivåer i framtiden. Det finns många övningar att välja mellan och GT2 övervakar dem mycket bra och uppmanar dig också att arbeta hårdare eller meddela dig att ta det lugnt. Det praktiskt som om jag har en personlig tränare men utan all krångel och huvudvärk.
  Jag föreslår att det är värt pengarna enligt min åsikt eftersom det ser mycket snyggt och professionellt ut och gör alla nödvändigheter utan problem, batteriet är verkligen enastående och kommer att hålla dig igång utan att behöva oroa dig för att ständigt ladda det.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning. Huawei Watch GT2 är det andra smarturet som jag har ägt och kommer att vara det enda smarturet på handleden på länge. När du har tagit bort Huawei Watch GT2 hälsas du med en väldigt väl presenterad låda där klockan är stolthet och plats. Mitt största grepp med många smartur är att de ser alldeles för onaturliga jämfört med ett icke smartur. Huawei Watch GT2 ser mycket ut som en normal designerklocka vid första anblicken, den är inte för stor och den bruna läderremmen gör att den ser elegant ut. När du vänder klockan på det första du märker är hur bra skärmen är, den är ljus och livlig och lätt att läsa även i starkt solljus. För att koppla klockan till din telefon och ställa in den måste du ladda ner Huawei Health-appen, det här är väldigt enkelt och efter att ha följt instruktionerna hade jag klockan satt upp och redo att gå inom några minuter. Huawei Watch GT2 är ganska begränsad i sin funktionalitet jämfört med vissa andra smartwatches, detta är ett positivt för mig eftersom jag inte är den sorts person som gillar alla klockor och visselpipor på en smartwatch. Dess huvudsakliga styrkor är fitness- och hälsospårning och varningsmeddelanden. Klockan kan också användas för att ringa telefonsamtal och spåra dina sömnmönster. Huawei Watch GT2 är en utmärkt konditionskompis som jag har upptäckt när jag gör mitt dagliga liv, den spårar alla dina steg och kan användas för att övervaka träning och sportaktiviteter. All information från klockan synkroniseras med Huawei Health-appen på din telefon där du kan sätta dig själv mål och övervaka alla dina övningar i en lättförståelig layout. En av de största fördelarna med att ha begränsad funktionalitet är batteriets livslängd. Batteriets livslängd på Huawei Watch GT2 är fenomenal. Jag har använt klockan i nästan en månad nu och jag har bara laddat klockan två gånger under den tiden. Batteriets livslängd kan minskas om du använder alternativet alltid på skärmen men även då kan du enkelt få en veckas användning mellan laddningarna, detta var en välkommen förändring för mig efter att jag tidigare haft ett smartur som måste laddas varje natt. Så för att sluta, om du är ute efter en snygg smartur som är en bra konditionskompis med fantastisk batterilivslängd, skulle Huawei Watch GT2 vara ett bra köp. Men om du är ute efter ett smartwatch med lite mer funktionalitet, kan det vara värt att leta någon annanstans.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning.

  Huawei Watch GT2 kommer i attraktiva förpackningar. Vid unboxing slog det mig som en kvalitetsbit av kit. Det fasade glaset som böjer sig för att möta fallet är mycket snyggt gjort.

  Det är väldigt lätt att komma igång, bara ladda ner Huawei Health-appen, anslut via Bluetooth och så går du.

  Jag har använt klockan ett tag nu, bär den nästan ständigt, även i duschen. Det finns inga märken i ansiktet eller fallet och remmen håller sig väldigt bra.

  Jag var orolig att klockan skulle bli för stor för mig eftersom jag har ganska små handleder. Den är större än någon annan klocka som jag har slitit tidigare, även om den är ganska lätt så att den inte känns så besvärlig som du kan förvänta dig. Jag skulle fortfarande föredra att det ska vara något mindre men det är helt bekvämt som det är.

  Jag är otroligt imponerad av batteriets livslängd för denna klocka. Mitt huvudsakliga problem med andra smartur som jag har provat är att du måste ta av dem varje kväll för att ladda för följande dag. Detta är obekvämt och gör också saker som sömnspårning svårare att få ut något värde. Det finns ingen sådan oro med denna klocka! Jag vet inte hur de har lyckats med det, men jag bar det i nästan 2 veckor innan min första laddning. Jag tycker att detta är helt fantastiskt eftersom det alltid spårar din puls och övervakningssteg.

  Meddelanden fungerar bra även om jag vill kunna svara på meddelanden direkt från klockan. Att ta telefonsamtal på klockan fungerar perfekt. Jag har alltid kunnat höra den som ringer enkelt och ingen har märkt att jag inte har tagit samtalet på min telefon.

  Jag har tyckt att väderfunktionen är användbar och hjärtfrekvensen, aktivitetsspårning och sömnspårning har gjort att jag uppmärksammar mer på att försöka vara aktiv och sova bättre.

  Jag har ingen Android-telefon så jag kan inte lyssna på musik och jag tror att det finns något mer anpassning tillgängligt för Android-användare men det är inte saker jag saknar särskilt. Huvudfunktionen som jag skulle vilja att saknas är NFC för betalningar som kan vara användbara även om det inte är ett stort utelämnande.

  Jag tror att strikt sett Watch GT2 är mer av en aktivitetsspårare än ett fullblåst smartwatch men för mig är det mer än tillräckligt och bättre än någon annan smartwatch jag har provat. Jag rekommenderar det noggrant!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning.

  Så snart du öppnar lådan märker du att den här klockan är en absolut skönhet. Jag har Pebble Brown-versionen och jag gillar verkligen utseendet på den.

  Installationen kommer sannolikt att vara okomplicerad för de flesta, men av någon anledning kraschade Huawei Mobile Services (som krävs för att ställa in klockan) om och om igen för mig. Jag var tvungen att installera den från Huawei app butik snarare än Google Play. Detta kan ha fixats med en uppdaterad version av appen till Play-butiken nu så osannolikt att det påverkar andra. Bortsett från att installationen var mycket lätt. Jag tyckte att standarduret var lite upptaget men det är enkelt att byta till ett annat.

  Jag har inte hittat ett sätt att ändra datumformat från MM / ÅÅ till ÅÅ / MM vilket är lite frustrerande.

  Allt (steg, aktivitet, hjärtfrekvens, sömn) spåras i Huawei Health-appen. Appen har en fin, enkel, layout med ett par brickor på hemskärmen som ger en fin översikt.

  Meddelanden kommer ganska konsekvent igenom men tyvärr stöder det inte att svara på dem som vissa andra smartwatches gör.

  Batteriets livslängd är mil före alla andra smartur som jag har använt och varar i över en vecka för mig, antagligen närmare två. De flesta smartur som jag har använt behövs laddning varje natt så det är en enorm förbättring.

  I de sällsynta tillfällen att den behöver laddas använder den tyvärr en egen kontakt. Detta borde verkligen vara Qi (eller USB-C) eftersom jag inte vill ha med sig en skräddarsydd laddare.

  Totalt sett ett bra smartur med några saknade funktioner men en otrolig batteritid.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk recension.

  Klockan levereras i en kompakt låda med klockan, USB-laddningskabel ansluten till en puk som är i linje med baksidan av klockan med hjälp av stift, och det fina tillskottet av den svarta gummiremmen att använda (vilket är perfekt för att träna eftersom jag tvivlar på läder man skulle hålla upp för bra över tid med svett)

  Klockan startar snabbt och kan anslutas till din telefon via Huawei Health-appen. När du har bekräftat att din Bluetooth-kod är ansluten.

  Hälso-appen används för att hantera klockan, och där du hittar en post av dina data, hjärtslag, stressnivåer, sömnspårning och anmälningsinställningar.

  Klockan stöder ett antal träningspass, som spårar hjärtfrekvens, avstånd, förbrända kalorier etc och har en röstcoach inbyggd för att stödja dig i dina rutiner. Det spårar inomhus & amp; utomhuslöpningar, simning, promenader och mer.

  Sovspårning är intressant, det verkar upptäcka det väl baserat på rörelse och hjärtfrekvensförändringar, men jag vaknar under natten (tack vare en nyfödd) men detta visar inte alltid så jag skulle inte lita på det 100% aviseringar från dina appar på din telefon kan visas på klockan (meddelanden, Facebook, WhatsApp, etc.) men dessa kan bara läsas på klockan, du måste använda din telefon för att svara. Du kan dock ta samtal på enheten; högtalaren är trevlig och högt att höra den som ringer på. Klockan kan styra din musik på din telefon, eller om du vill lämna telefonen bakom kan du överföra lite musik från din telefon till klockan, det här är dock ganska långsamt, men en gång gjort det där tills du uppdaterar.

  Det finns ingen app-butik, och en begränsad mängd klockan är att ladda ner och välja mellan. När EMUI 10 anländer och den nya versionen av Health-appen ryktas det vara en watch face designer för att skapa din egen.

  Batteri är inget annat än fantastiskt. Jag har använt det utan stopp i sju dagar och batteriet är fortfarande på 65%, så den annonserade batteritiden på 2 veckor är välförtjänt.

  Sammantaget en bra fitness tracker och klocka, så länge du är medveten om att du inte kan interagera med telefonaviseringarna innan du köper kommer du inte att gå fel. Högt rekommenderad.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Från den minut jag fick denna klocka kändes det som en högkvalitativ produkt. Ställ in i en elegant låda som innehöll klockan, en garanti, snabbstart instruktionsmanual, en reservrem och en magnetisk laddningskabel för en USB-kontakt, (som inte ingår). Jag tog ungefär 10 minuter att ladda helt efter packning och sedan var det redo att gå. Du måste använda Huawei operativapp och Huawei hälsa-app innan du kan börja använda klockan. Det finns en hel rad hälsa, träning och andra alternativ för denna fantastiska enhet. Den hanterar ständigt din hjärtfrekvens, sömnmönster och totala aktivitetsregister. Den har ett komplett utbud av träningsfunktioner som sträcker sig från inomhus- och utomhuslöpning, simning, cykling till vandring, simning, triathlon, rodd och så vidare. Detta är verkligen en kvalitetsbit av teknik som kan ta emot och ringa samtal, spela musik berätta för vädret och en hel mängd andra användbara funktioner. Jag betygsätter verkligen denna klocka och till det pris det är för tillfället är det ett absolut fynd.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning.
  Mina inledande tankar är - Klockan ser bra ut, installationen var enkel efter att ha laddat ner två olika appar på min Android-telefon. Själva klockan hade en uppdatering omedelbart, 15 minuter senare var jag igång, dagen efter hade jag en ny uppdatering men genomförde snabbare. Nu ser den här klockan utmärkt, nackdelen med mig är för det pris jag skulle föredra att gå för ett bättre märke som låter dig styra din mobil (den här inte) och synkronisera kontakter med din telefon. 5 hela dagars test och med måttligt bruk är batteriet nere till 40%, jag räknar med att det kommer att hålla ytterligare 2 dagar vid ett tryck så en och en halv vecka inte 2 veckors batteritid för mig. Jag har meddelanden från min e-post, om jag inte kommer till dem tillräckligt snabbt kommer den att duplicera min avisering som jag inte förväntar mig. Jag skulle också älska om musiken jag redan hade på min telefon skulle vara tillgänglig utan att behöva lägga till den i Huawei-appen separat .. Fitnessspårningen är bra, och även sömnspårningen, det är mycket intressant att se hur bra jag sover och jag känner att det är ganska exakt. Jag rekommenderade den här produkten men med tanke på det senaste problemet med spårning av sömn och det är nu fyra dagar sedan det inträffade skulle jag inte rekommendera eftersom programvaran uppenbarligen inte har testats ordentligt och det längtar efter en fix på en av försäljningsställena för Kolla på. Jag kommer att återvända detta i slutet eftersom tjänsten inte är tillräckligt bra ...
  sedan dess har jag en fråga där klockan inte spårar mina stressnivåer ibland, får 4 timmar eller så i taget där det är tomt så inte säker på vad som händer ... också 2 veckors batteritid är inte genomförbart, en vecka och det kommer att behöva debiteras ikväll ..
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning

  Första intrycken
  WOW Jag måste säga att jag är imponerad av hur premium Watch GT2 ser ut, allt från förpackning och presentation till att bära den. Jag har till och med haft huvuden på kontoret och frågat vad det är.

  Titta och känna
  3D-glaset har inte ett enda märke på det och är inte den fingeravtrycksmagneten jag förväntade mig att det skulle vara. Jag har också lyckats oavsiktligt fånga klockan på olika föremål utan märken eller repor att visa.

  Displayen är ljus och punchig även i vintersolen, den är extremt lätt att läsa och navigera.

  Vid första slaget kände Watch GT2 stor, det beror på att jag gick från ett fitnessband till det här men blev van vid det snabbt. En vecka med att använda Watch GT2 och skulle aldrig gå tillbaka till fitnessbandet

  Funktioner och funktionalitet
  Klockmenyerna är extremt enkla att navigera eftersom klockskärmen är snabb och lyhörd. Det tog inte längre än ett par minuter att känna sig bekant med klockan

  Sovspårningen är en fantastisk funktion på Watch GT2, mängden detaljer du får är otroligt vilket ger dig information om djup, lätt och rem sömn

  Batteriets livslängd är en av de bästa på alla smartklockor jag någonsin har använt. Efter 5 dagars användning har jag fortfarande 72% kvar, med andra klockor skulle jag börja känna mig orolig för att ladda den nu ...

  Sport- och fitnesslägen finns i överflöd, du har allt från vandring till triatlon hittills, jag har bara använt denna whist-snurrning och mängden information är utmärkt och extremt användbar för mig.

  Plats för förbättring
  Den bruna läderremmen känns inte lika premium som resten av klockan. Detta är bara ett litet negativt för mig och på ingen sätt en dealbrytare för eftersom remmarna enkelt bytas ut med någon 22mm rem.

  Sammantaget en extremt premium klocka som jag gillar att ha på och inte kunde vara nöjdare med. Utmärkt arbete Huawei.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Innan jag ger min recension måste jag nämna att jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk recension.

  Jag har ägt en (mindre) smartwatch från ett annat företag de senaste 2-3 åren, vilket fungerade riktigt bra. Jag använde den mest för att spåra hjärtfrekvensen när jag tränade och vibrationslarm för att väcka mig på morgnarna. Men det stora problemet jag hade med det var batteriets livslängd bara varade i 2 dagar vilket var en smärta eftersom jag vanligtvis skulle glömma att ladda det och i slutändan försöker få en snabb 30 minuters laddning före sängen.

  Så jag var glad att få en inbjudan att granska GT2-klockan med den utlovade 2 veckans batteritiden. Låter imponerande. Jag har nu haft den här klockan i 6 dagar och batteriets livslängd är bara nere till 71% när displayen är avstängd, och bara aktiverad via knappen, inte handleden. Massivt plus hittills. Jag var orolig för storleken på själva klockan eftersom den är större än min sista men faktiskt ser den inte chunkig alls ut eftersom den är smalare. Skärmen är också ganska fantastisk, mycket tydlig och ljus, lätt att läsa.

  Puls och sömnspårning är också mycket bättre än tidigare, vilket visar mer information med bättre steg. Jag gillar att sömnspårningen kan visa vilka delar av sömnen som var djupa eller lätta.

  Vibrationer för aviseringar och larm verkar vara i nivå med min senaste smartklocka, och du kan ha upp till 5 larm som är bra för min morgon vaknar! Jag har några negativ, men inte brytare för mig.

  Meddelanden kommer igenom, men du kan inte läsa ett fullständigt e-postmeddelande eller ett meddelande, du ser bara ämnet.

  Jag tycker också att listan över appar på telefonen är svår att navigera eftersom de inte är i användbar ordning. Jag skulle också vilja kunna sätta fler appar på högervalet men kan inte se ett sätt.

  Sammantaget är jag väldigt nöjd med den här klockan och skulle rekommendera den till alla som letar efter något som är mer fokuserat på hälsa än att visa alla slags nyheter / meddelanden etc.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning ”. Låt oss börja med utseendet - det här är ett fantastiskt smart smartur. Det bästa jag har slitit och jag har testat smartur från alla tillverkare. Den rostfria ramen och läderremmen, showklass och teknik av hög kvalitet. Detta känns som en avancerad klocka. När jag öppnade var jag förvånad och glad över att hitta en extra rem i lådan (jag köpte lädervarianten, men de inkluderar också en svart silikonrem - vilket är meningsfullt eftersom klockan främst är en fitness-tracker, och läderremmen skulle drabbas av svettiga förhållanden eller poolen) Skärmen är ljus och skarp, batteriets livslängd hittills är episk - (med alltid visad och kontinuerlig hjärtfrekvens har den sjunkit 13% på 2 dagar!). Detta är något bättre än den ursprungliga GT. Jag har jämfört med min fruktbaserade smartklocka () och GPS- och hjärtfrekvensspårning under träning är lika bra eller bättre. Jag älskar den kontinuerliga spårningen hela dagen, något som mina andra klockor inte kan göra. Sovspårningen är perfekt. Riktigt riktigt. Meddelanden är grundläggande. Det låter dig läsa, men inte svara. Jag ägde tidigare Huawei Watch 2 och GT, och måste säga att detta är en verklig förbättring jämfört med GT. Jag gillar uppgraderingen till att inkludera ombord lagring av musik och Bluetooth-anslutning för hörlurar (även om jag var besviken över att se att den inte är tillgänglig ännu med en äppletelefon (bara Android). Anslutningen till mina trådlösa öronsnäckor utfördes utan problem på en 5 mil körning, och under en 1 timmars gymsession. Det är också värt att notera såväl som musik, stressspårningen fungerar inte heller med äppletelefoner. Jag älskar uppgraderingen för att kunna ringa och ta emot samtal på klockan. Det här är riktigt praktiskt, och högtalaren är hög och tydlig. Mikrofonen fungerar också bra, och de som ringer har sagt att jag är tydlig. Ingen NFC för betalning är lite nedslående. Klockans ansikten som kommer med klockan erbjuder allt jag behöver. Om du är extremt teknisk, där är också en beta-app tillgänglig inofficiellt där du kan ladda anpassade watchfaces, men detta är inte för de som är hjärtligt hjärta. Om du kan leva utan NFC och utan ytterligare appar är detta den bästa smartwatch / fitness tracker jag har provat (med en Android-telefon ). Men om du är en äppletelefonanvändare, tänk på att lagring och spårning ombord inte fungerar för dig (även om jag antar att Huawei kan aktivera detta med en programuppdatering.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning. Och oh boy, är jag glad över att ha blivit ombedd att göra det. Jag har köpt smartklockor sedan de började dyka upp på marknaden, och det känns alltid detsamma, stor spänning fram till köpet, du öppnar lådan och krångeln börjar. Komplexa gränssnitt, lika byggkvalitet och utseende som skriker billigt och otäckt. Detta är definitivt inte fallet på Huawei Watch GT2. Den lilla lådan är snygg, och när du hoppar på locket ser det ut som en ordentlig klocka. Den levereras med en extra gummiband, en laddningspuck (och dess USB-C-kabel) och det vanliga handboken och garantikortet.
  Jag gick för Classic-versionen (rostfritt stål och svart keramikram, med ett brunt läderrem), och det är fantastiskt, utmärkt finish. Det är död lätt att byta, och jag har köpt några extra band och remmar för att ändra sin stil dagligen, vilket är en lysande funktion eftersom det gör att du verkligen kan hålla klockan med dig utan att det är för tunga sartorial dissonans.
  Installationen var okomplicerad, efter att jag laddat ner appen, parade jag bara klockan, och tio sekunder senare tittade jag på ett stort, men väl ordnat, utbud av alternativ.
  Jag bestämde mig för ansiktet (du kan göra din egen, och naturligtvis, jag valde min katt ...), ställde in meddelandetillträde och jag gick.
  Du får alla möjliga saker du någonsin vill ha, från sportlägen och spårning, till aviseringar, musikstyrning (en annan bra sak är att du kan ladda upp din egen musik på klockan och koppla ihop den till dina hörlurar)
  Det som verkligen imponerade mig, förbi utseendet och gränssnittet, är batteriets livslängd. Jag spelade med GT2 hela dagen igår (du känner den känslan när du får en ny gadget och inte kan hjälpa till att röra och utforska den), och batteriet tappade inte ens 10 procent. och det med varje klocka och visselpipa på.
  Avslutningsvis är den klockan en bestämd keeper
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning.

  Jag hoppades att Huawei Watch GT2 skulle vara mer kapabel när det gick att tävla på smartwatcharenan. Efter att ha tidigare ägt en första generationens smartwatch, från en annan tillverkare, känner jag inte att det har varit mycket framsteg i smarta funktioner.

  Eftersom smartwatch har några problem, har aviseringar gjort att enheten har meddelat mig flera gånger för samma meddelande. Det finns ingen Wi-Fi eller LTE, så snart du lämnar Bluetooth-sortimentet går alla smarta funktioner förlorade.

  Som sagt, som en fitness tracker tror jag att Huawei Watch GT2 är en mycket kapabel enhet. Spela en batteritid på i genomsnitt 8-9 dagar, med den aktiva pulsmätningen aktiverad och bär enheten 24 timmar om dygnet (bortsett från i duschen), ta emot aviseringar och i allmänhet använda den som en klocka. Jag tycker att pulsmätningen är rimligt noggrann, men sömnmonitorn har visat sig inte vara 100% tillförlitlig eftersom den saknar mig att vakna upp på natten ett par gånger.

  Enhetens design är mycket visuellt tilltalande och materialen som används är av högsta kvalitet. Det finns ett urval av klockor och jag fann att det finns alternativ som jag skulle kunna säga matcha varje klock- och bandkombination.

  Sammanfattningsvis om du letar efter en snygg fitness-tracker som du kan bära till middag, drinkar eller något formellt är detta enheten för dig.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning. Det är en elegant smart klocka som kan bäras i gymmet men också på kontoret. Jag gillade ganska bra att det är möjligt att välja mellan ett stort utbud av skärmar. Remmen kan enkelt bytas. När det gäller funktionalitet kan du spela in olika aktiviteter, men du kan behöva göra det manuellt. Klockan hämtar inte alla aktiviteter automatiskt. Det registrerar väl sömn och hjärtfrekvens. Jag var glad att se lufttryck och kompassfunktioner. Du kan använda klockan för att hämta samtal eller spela musik och ljudkvaliteten är ganska bra och tydlig. Den enda nackdelen är att du måste använda telefonen för att spela musik. Det går dock att ringa dina kontakter från klockan. Lycklig med batery perfomance också.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en opartisk granskning ”. Jag fick detta för en vecka tillbaka. Den första reaktionen när jag öppnade lådan var en wowzer, allt från klockans vikt till designen påminner om kvalitet över billighet och det går vidare även i UI som är otydlig och får dig till rätt plats på fingrarna. Jag kopplade det snabbt till min 11 pro max och kan jag lägga till att parningen var en bris, inget behov av någon manual eller instruktioner, bara tryck-tap-tap-anslut. (Ladda ner hälsa-appen Huawei, anslut till klockan via Bluetooth i inställningarna, öppna appen igen och klicka på paralternativet) phewwwww så enkelt; ) Strax efter att det fanns en uppdatering på cirka 11MB som tog ytterligare 15 minuter totalt för att ladda ner och installera på klockan, är spänningarna höga du ser. Skärmen är fenomenalt stor och liknar ett normalt armbandsur, ljusstyrkan är justerbar i inställningarna och max ut vid 5 vilket är läsbart i solljus. Den har 14 klockytor som remmen som kommer med klockan är en annan elegant funktion som gör att klockan sticker ut från tävlingen och kan bytas ut av användaren med bara en flick av en liten lucka inbyggd i bandets anslutningar. Överraskande kom detta med en extra silikonrem som är svettbeständig och också bekväm att bära. Den jag beställde var läderremversionen, jag är inte en läderperson så vet inte om den medföljande remmen är äkta läder eller inte. Varningar är som följer: Klockans baksida är gjord av plastmaterial och ger inte den lyxiga känslan på handleden, som jag senast kontrollerade är den plats där klockan vilar. Hitta min telefon på iOS fungerar 85% av tiden. Högtalaren på klockan tenderar att bli dämpad när handleden trycks ned på klockan. Tryck för att väcka är inte ett alternativ, du måste klicka på den fysiska kronknappen för att initiera och agera. Meddelanden är inte läsbara på klockan 50% av tiden Den har inte en särskild appbutik för tredjepartsappar. Inget NFC-betalningsalternativ. Beröringskänsligheten är inte så stor, den saknar fortfarande och är inte smidig i övergångar. Positiven som nedan: Talaren är otroligt hög. Displayen är ljus, levande och färgglad. Sovspårning. Stressspårning är för närvarande bara tillgänglig för Android. Batteriets livslängd är fantastisk. Designen och remmen.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  En stor utmanare på smartklockmarknaden

  Från det ögonblick jag tog klockan ur lådan var jag väldigt kär i designen, utseendet och känslan av klockan. Till och med lådan hade en lyxig känsla. Den bruna remmen känns av god kvalitet och det fanns en bonus med en svart rem innanför lådan, vilket jag inte förväntade mig. skärmen är ljus och välorganiserad för var och en av funktionerna och jag behövde inte manualen alls under installationen. Det laddades snabbt och installationen var enkel att slutföra. Jag laddade ner appen till min Huawei P20 smarta telefon och det var väldigt snabbt och enkelt att koppla ihop. Jag använde den senaste uppdateringen på klockan som var snabb och effektiv, så jag var redo att testa den. Så jag gick omkring. Det höll min information väl och appen var enkel att använda. Användargränssnittet var mycket intuitivt och mycket lätt att använda. Jag gillade att ändra de olika ansikten som finns tillgängliga på klockan. Batteriet varade mycket bättre än jag förväntade mig, och den magnetiska laddaren var en fin touch för att säkerställa en enkel anslutning till laddning. GPS fungerade bra och var mycket exakt. Klockan är nästan bra nog för att användas som en enhet i sig själv, och mobilanslutningen som en tracker läggs till. Jag har verkligen använt klockan mer än appen hittills. Sammantaget tycker jag att det här är en utmärkt produkt till ett mycket rimligt pris. Jag ger det 5 av 5 stjärnor