Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Twinkly Strings RGB 250L Generation II (23,5m)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Twinkly Ljusslingor (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantasktiskt bra! Enda nackdelen är väl att man vill ha fler lampor än man tror, därför bara 9 stjärnor. 250 räckte inte på en 210cm gran, tyckte jag. De lyser starkare och klarare än man tror. Du kan synka flera slingor på samma gran. Finns massor med olika färgscheman och animeringar att ladda ner och även modifiera eller låta den bli en stor VU-mätare till musiken.

  De kopplar upp på ditt WIFI och hela familjen kan ha appen på sin telefon och styra eller schemalägga effekter.

  Slingan är i två delar från dosan. Väldigt smidigt att sätta upp och ta ner.

  Kan bara rekommendera!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Såå kul till jul! Möjligheterna är många, gillar speciellt möjligheten att själv "måla" hela eller delar av ljusslingan och även arrangera egna effekter.

  Funktionen för det konstnärliga är inte helt optimerad tekniskt sett eller praktiskt sett för fingrar på en liten mobilskärm om man vill ändra färg/funktion på en väldigt specifik lampa. Kanske funkar bättre på en padda med större skärm eller med något tunnare att peka med.

  Bra ljusstyrka och bra färger jämfört med andra ljusslingor med samma storlek på lampor.

  Ett liten överaskning när man började rulla ut slingan var att transformatorn inte sitter i ena änden utan "på mitten" (bilder kan vara missvisande där kabeln är dold under ena halvan av slingan så det ser ut som att de är seriekopplade..) kan vara bra att veta om man behöver planera för eluttag.

  Det enda som saknas för 5 stjärnor är ett lägre pris och en finputsning av möjligheterna när man skapar egna effekter. I det stora hela är detta det bästa på marknaden när det gäller att vinna "fräckaste balkongräcket i mitt bostadsområde" som jag använder den till.