Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Britax B-Agile M (Sittvagn)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Britax Barnvagnar (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  5 mån sedan
  Mycket problem med denna vagn som vi haft i 4-5 månader. Känns plastig och mer ragnlig än vår tisigare drygt 10 år gamla bugaboo.

  Framhjulen blev mycket tröga så att den svängde som en söndrig ICA-vagn efter 3 månader. Aldrig tagit av eller rört hjulen, men blev bättre då jag smörjde.

  Bältet är plastigt och av någon anledning behöver man trycka in öppningsknappen för att kunna trycka in fästet (tänk att alltid behöva hålla ner den röda knappen på bilbälte för att spänna det).

  Handbromsen plastig och behöver dras baklänges för att öppna sig efter man tryckt upp spännet, vilket inte alltid fungerar men brukar släppa efter några ryck.

  Knappen för att fälla ihop låser sig och den är trög att fälla ihop trots att det inte finns något som blockerar. Det funkade bra då den var ny.

  Med nyoljade framhjul kan den nu svänga bra men sammantaget en vagn vars främsta kvalité är priset. Nästan ny fortfarande men tror ändå inte att den kommer hålla länge till.