Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Surface Pro 7 i5 8GB 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Surfplattor (75)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  2 i 1 plattan/Laptop är dunder har förut haft en surface pro 3 förut. spelade tom spel på den och fungerar självklart ännu bättre på Surface pro 7. Spelar Just nu Hitman (2016) det klarar den utan problem.

  Det jag inte gillar är

  att M$ tar extra betalt för tangentbordet och pennan typ 1500kr extra för båda beroende på vart man köper. Jag hade som tur var kvar tangentbordet och pennan från min surface pro 3.

  men det hade jag kunnat leva med det är iaf en av de bästa 2 i 1 datorerna som finns men m$ utlovar 10,5h batteritid jag får bara ut 5-6h youtube. inga tunga program i bakrunden så det tycker jag är dåligt och därför betyget 4 av 5. vet ej hur dom mäter batteritid ex. endast surf utan video? självklart skall batteritestet vara med en videofil , iaf enligt min åsikt. Micro$oft utlovade 10.5h hade det varit 8.5h youtube så visst men att bara få ut 5-6h är rena lögnen. rek att installera ett software som är gratis heter Bluestacks. så kan du installera allt från Android play store.

  jag rek. denna produkt

  ps: Köp en USB 1 till 2 eller 1-3 dongel har en 1 till 2st USB det är oxå snålt av Microsoft att bara sätta en USB port på. men Dongel kan du hitta för ca 200kr