Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips AC4236

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Luftrenare (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Luftrenaren från framtiden, en produkt som levererar det den ska.
  Sval bris i sovrummet under natten tack vare den effektiva men väl så tystgående fläkten från Philips!
  Luften är märkbart ren från damm och ännu mer märkbart ren från pollen! Helt suverän på alla nivåer!
  Fläkten har dessutom hjälpt till att hålla sovrummet svalt dagtid tack vare de användarvänliga alternativen i appen för att styra produktens egenskaper.
  Rekommenderar verkligen denna till alla!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den här har hjälpt oss väldigt effektivt med luften. Den startar så fort någon ens duschat på samma våning. Den har däremot inte haft de bästa förutsättningarna då de varit de varmaste och duktigaste dagarna sen den fick flytta hem till oss. Men absolut märker man en skillnad och det är smidigt med appen där man kan se vad den "arbetar med" och dess analys över luften. En mycket bra luftrenare som jag absolut rekommenderar. Den är tyst, snygg och enkel att förstå sig på.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  En toppen produkt som verkligen gör sitt jobb. Efter renovering var luften i lägenheten riktigt dålig och Philips luftrenare var en verklig räddare i nöden!
  Super smidig att styra i appen, där man även kan se luftkvaliteten och filterstatus.
  Extra bra om man har katt med kattlåda då den snabbt renar luften från dammet.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Är allergisk mot både kvalster och pollen. De senaste två pollensäsonger med hemarbete har gjort det tydligt att våra pollenfilter i friskluftsventilerna inte gör så stor skillnad när man vädrar mycket för att hålla nere temperaturen. Denna luftrenaren gjorde stor skillnad för mig.
  Enkel installation och väldigt smidigt att styra och få notiser via appen.
  Tyst, hög kapacitet och känsliga sensorer som justerar hastigheten efter luftkvaliteten
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra, enkel, frisk luft!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Ger den högsta betyg då den överträffat mina förväntningar med råge.
  Har tidigare varit täppt i näsan men med denna är det borta.
  Lätt att använda och styra via appen.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Luftrenaren var mycket enkelt att installera och ansluta till Clean Home+ appen. Autoläget fungerar utmärkt och man behöver sällan/aldrig bry sig om att krångla med några inställningar.

  I nattläge är fläkten mycket tyst. Den har stått i vårt sovrum och vi har inte märkt av den alls. Luften känns ren och fräsch, och appen gör det enkelt att övervaka luftkvalitéten.

  Vid dammsugning eller andra aktiviter som rör upp damm kan man se hur partikelmängden ökar tillfälligt vilket ökar min tilltro till att den uppmätta luftkvalitén faktiskt stämmer.

  Den värsta pollensäsongen var över när vi fick hem produkten men vi har rivit och renoverat en hel del och luftrenaren har hållit undan det dammet utan problem, så pollen bör inte heller vara några problem.

  Luftrenaren är ganska stor så det krävs att man har ganska gott om plats, men i övrigt är den stilren och fin att se på så det är inga problem att ha den framme över tid.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Har nu haft Philips 4000i i en dryg vecka. Visst gör den sitt jobb bra. Luften känns krispig och bra. Men Clean Home+ appen känns lite " reklamig" med förslag på annat en data om enheten. Lite rörig skulle jag säga. 4000i känns stor, men då har vi ju inte så stor lägenhet. När fläkten går på lågvarv är den tyst, men ljudet ökar betydligt med ökad fart på fläkten. Kan tänka mig att 4000i skulle passa utmärkt på ett kontor, eller liknande.

  Men för våran del i hemmet finns andra enheter som fungerat bättre, med en snabb enkel översikt i app. Fläkt för svalka eller värme med luftrenare.