Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Airfryer XL HD9260

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Fritöser (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Förvånansvärt bra och lättanvänd. Mycket nöjd med maten som kommer ut, alltid krispigt och vällagat, och oljan hamnar i botten. Sen slänger man hela lådan in i diskmaskinen och allt är som nytt igen. Perfekt.
  Det negativa är ljudnivån, låter som en dammsugare ungefär och den sprider os från friteringen av kött som lax eller kycklingvingar (favorit). Men det får man leva med så länge man får bra resultat.

  Haft den i ett år nu. Noll strul.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Philips, fick jag testa denna produkt. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad! Det går så snabbt att laga god mat och viktigast av allt, maten var fortfarande saftigt! Det enda negativa jag kan tänka mig är att den släpper rök/ånga när maten lagas vilket är helt normalt, bara att sätta på fläkten. Den låter inget och instruktionerna är tydliga! jag kommer definitivt köpa denna!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Kanonbra maskin för så mycket mer än pommes! Har testat att laga kyckling, lax, grönsaker, halloumi mm i den. Har även bakat muffins. Allt blir väldigt gott och vällagat. Ett stort plus är appen med många nyttiga recept. Den osar ganska mycket när man gör kyckling i den så jag rekommenderar att den får stå nära fläkten då.
  Kan varmt rekommendera denna maskin till alla som vill laga nyttig mat enkelt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Super smidigt verktyg i köket som underlättar för matlagningen! Går snabbt att fritera och ger en god smak! Däremot upplevde vi inte att tex potatisen blev krispigare med Airfryern och en nackdel, enligt mig, är att den är väldigt stor. Blir svårt att gömma undan den.