Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch BCS611AM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Dammsugare (175)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch har jag fått prova denna supersnygga och smidiga dammsugare. Väldigt smidig dammsugare som kommer åt överallt, och bra med många munstycken som man kan använda till olika saker.
 • Bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch så fick vi prova denna dammsugaren i några veckor.
  Den har varit perfekt för oss då vi har ovanvåning så den är super smidig till att dammsuga trappan. Vi har både katt och småbarn så är så smidigt att plocka fram denna istället för vår vanliga dammsugare.
  Ett minus är att den inte kommer åt riktigt under tex sängen
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch fick jag möjligheten att testa denna supersnygga dammsugare.

  Hemma hos mig finns två katter som båda hårar och drar in skit utifrån, det dammsugs då varje dag och med denna dammsugare förenklar den våra vardag otroligt mycket.

  Den är smidig, snygg och enkel att ha att göra med
  Det finns ett minus med denna dammsugare och det är att munstycket är lite för tjock, kommer inte under överallt samt att tillbehöret för bilen är lite för tjock och kommer inte åt överallt.

  Den är snygg och lätt att bara ta fram och dammsuga, dammsugningen blir dessutom kul.

  Jag rekommenderar denna produkt till alla!
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  I sammarbete med bosch har under en månads tid fått testa denna produkt. Den var lätt att använda och kom åt de flesta utrymmen. Ett stort plus är funktionen som gör den till en handenhet för städning av möbler och liknande, det var på det viset jag använde den mest. Den går tystare än många dammsugare vilket är bra då jag kunde dammsuga trotts barn som sov. Designen är snygg vilket gör att man utan problem kan ha den framme.

  Det var inte jättebra sugförmåga vilket gjorde att den inte passade så bra för städning av golv, då all smuts inte följde med. Det fungerade mycket bättre i turboläge men då tog batteriet slut väldigt snabbt. Rekommenderar den som en handdammsugare av möbler och textilier eller för att städa upp små ytor snabbt. Anser dock priset vara för dyrt för en dammsugare som inte riktigt fungerar optimalt på golv.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch fick vi möjlighet att testa denna damsugare under ett par månader. Boendes i ett torp med smal trappa, vedeldning som innebär att mycket skräp kommer in så har detta varit en riktig drömprodukt. Det är lätt att ta fram dammsugaren för att bra dra över golven lite snabbt vilket gjort att vi har haft det mycket renare.

  Dammsugaren är lätt, den suger väldigt bra på turboläge och bra i det andra läget med. Jag tycker om att den är såpass tyst. Att städa trappen har blivit så enkelt och också att gå ner till bilen och städa ur den. Tillbehären som kommer med är de man behöver för att dammsuga överallt.

  Jag tyckar att det hade varit ännu bättre om dammsugerna kommit med två batterier. Men bara det att den har ett starkt batteri och återanvändningsfilter är väldigt bra.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch fick jag möjlighet att prova denna dammsugare under en tid. Dammsugaren är lättmanövrerad och rör sig smidigt över olika ytor. Den kommer med flera olika munstycken som är lätta att byta mellan – vilket får en att vilja dammsuga precis överallt! Eftersom den vid byte av munstycke fungerar som en handdammsugare är det enkelt att dammsuga soffan och andra vrår man sällan kommer åt. Jag kommer nog aldrig gå tillbaka till en dammsugare med sladd igen, det är så smidigt att ta sig runt hela lägenheten och det är verkligen inga bekymmer att ladda den. Dessutom tar den väldigt lite plats. Förutom att jag inte tycker att den är särskilt snygg så har jag inte mycket att anmärka på. Jag skulle absolut rekommendera den.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch har vi fått möjlighet att testa denna sladdlösa dammsugare.

  Hela familjen har använt den flitigt under tre veckor och den är verkligen enkel att använda. Vår dotter 6år tycker det är toppen och dammsuger numera mer än gärna. Själv älskar jag hur lättillgänglig den när den sitter på väggen. Innan var det ett stort projekt att dammsuga och nu känns det bara lätt. Den är perfekt för att komma åt under, bakom och mellan möbler etc.
  Den roterande mjuka borstrullen i det stora munstycket hjälper till att fånga upp även det allra finaste dammet och resultatet blir verkligen ovanligt rent. Det munstycket är också mycket effektivt till att fånga upp hårstrån från våra ullmattor. Som jag kämpat med vår gamla dammsugare för att få bort mina och min dotters långa ljusa hår som naglat sig fast i mattorna men det är ingen match för den här maskinen! Inte ens turboläget behövs.
  Batteriet laddas snabbt och räcker i ca 30min. Vi bor på 155kvm på två plan och vi dammsuger kök, matrum, hall och allrum på bottenvåningen samt trappan upp till övervåningen utan problem. Med Bosch är det så smidigt att dammsuga trappan utan att behöva bära en stor klumpig dammsugare med sig eller snubbla på sladden.
  Dammbehållaren och filtret töms och rengörs enkelt och det är så skönt att slippa påsarna.
  Det är egentligen bara att det lilla borstmunstycket som kunde varit bättre. Det fälls gärna ihop av sig självt om man råkar trycka lite mot underlaget när man borstar.
  Totalt sett är vi supernöjda och vi kommer garanterat att trivas tillsammans med vår nya familjemedlem. Toppbetyg från oss!
  #boschunlimitedbuzz #boschunlimited #boschhomesverige #buzzador
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Helnöjd med denna smidiga dammsugaren! Underbart att slippa dra runt på en otymplig och tung klassisk dammsugare. Mycket nöjd över extradelarna som är lätta att byta. Extra plus för att man slipper köpa påsar, det är enkelt att tömma behållaren på skräpet. Dammsugaren är lätt att köra, smidig utan sladd och städningen blev helt plötsligt roligare!
  Det enda jag önskar är att batteritiden hade varit längre eller att man fick med ett extra batteri.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch har vi fått testa denna sladdlösa dammsugare som snabbt blivit en favorit hos alla i familjen!

  Vi har småbarn, tonåringar, hund och katt så dammsugning krävs flera gånger om dagen för att kunna hålla hemmet rent. Tidigare var det en kamp men med detta sladdlösa alternativ är det så mycket enklare!

  Jag har testat dammsugaren snart en månad och skulle utan tvivel rekommendera den till alla hushåll!

  Den är tyst, suger bra, lätt att vinkla för att följa alla hörn i huset samt för att komma åt under soffa och byrå. Med laddenheten monterad på väggen finns den alltid tillgänglig och fulladdad. Med handenheten dammsuger jag bilen , trappen och bakom tv:n. Kanske är handenheten något tung om man använder den långe men alla andra fördelar överväger många gånger om!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  I samarbete med Bosch har jag testat denna dammsugare under ca 6 veckor. Mycket effektiv sugkraft, stilren och fin design. Hade dock önskat längre batteritid. Väldigt enkelt att byta till den lilla handdammsugaren och dess tillbehör.