Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

The Last of Us: Part II - Collector's Edition (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt tjusig box och staty! Fantastiskt spel, även om det finns en liten och vääääldigt högljudd klick människor på internet som säger motsatsen.
 • Ganska dålig
  11 mån sedan
  Falsk marknadsföring! Själva boxen ser inte ut som utlovat från de bilder som visades före release. Spelet i sig är dessutom uselt - undvik!
 • Perfekt
  1 år sedan
  The Last of Us 2 (precis som det första spelet) är ett spel som du måste spela för att förstå hur bra det är! Det är ett mästerverk grafiskt minst sagt och har ett fantastiskt gameplay som överglänser det mesta, allt är förfinat sen första spelet. Spelet är inte openworld (som tur är) men på sina ställen finns det en hel del extra att upptäcka som man lätt missar om man inte är uppmärksam och bara springer förbi. Storyn är ca 25 timmar och och jag lovar inget spel vänder som detta eller engagerar så mycket människor som detta spel gjort! Se alla recensioner av folk som bryter ihop bara för att spelet har en riktigt annorlunda story och inte går den väg alla spel innan gjort, här får du något nytt å banbrytande som vissa tydligen inte klarar av...
  Att såga spelet enbart på storyn för att allt inte är exakt som man själv vill som vissa personer gör är bara larvigt, visst man kan ogilla storyn men grafik och gameplay blir ju då inte 0 av 5 bara för det...

  Extra läsning för den intresserade!

  //Grafik: Det har massor av grafiskt ögongodis som få spel kan matcha (Red Dead Redemption 2, Days Gone och God of War är de enda jag kommer på som är i närheten detaljmässigt), spelet har tex riktigt bra snöeffekter, det blir spår efter dig när du går, den faller från träd du stöter i mm. Blodeffekterna är också något av de bästa jag sett, det skvätter trovärdig och det rinner sakta ut blod på backen av fiender du fällt mm. Gräs och grenar reagerar också naturligt mot spelaren, det finns massor av dessa små detaljer som de flesta andra spel saknar.

  //Gameplay: Styrningen och känslan i kontrollen är också på topp och det känns verkligen spännande när du smyger runt och plockar fiender i tysthet en efter med kniven eller varför inte pilbågen (eller pistolen om du gjort en ljuddämpare till den). Går du nära fiender bakifrån när du smyger tar du först tag i fienden och väljer sedan om du vill "lönnmörda" direkt eller forsätta hålla i och på så sätt få en mänsklig sköld medans du skjuter fler fiender (en liten detalj är att du kan välja om fiender kan ta sig ur ditt grepp eller inte, det finns en hel del olika inställningar att ändra på som denna hur smarta du vill ha fiender i olika avseenden). Vill du däremot inte vill smyga eller om du blir upptäckt ofrivilligt av någon fiende så får du istället förlita dig på dina skjutvapen som pistol, gevär, hagelbössa, bomber, pilbåge mm. (du kan ändra i inställningarna om du vill ha slowmotion när du siktar eller ej med skjutvapen, jag älskar verkligen slowmotion alternativet måste jag säga)

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  La en bokning på denna Collector Edition(CE) för ett år sedan och inget man ångrar.
  The Last Of Us ll ger dig en ultimat spelupplevelse som man också får bekräftat från alla 10/10 recensioner. Denna CE är fylled med fina saker och som kommer att ge en del goda minnen.
  Rekommenderas varmt, oavsett vilken edition du köper 👍🏻😃👍🏻
 • Perfekt
  1 år sedan
  Förutom då ett fantastiskt spel, får man här en gigantisk låda, kanske inte direkt fylld med prylar, men med en stor modell, eller vad man nu ska kalla den, lägg där till plåtboxen, jag antar special edition versionen, en hög pins, en concept art bok, som kunde varit större, klistermärken, och något annat, vad det nu var, modellen, statyn, eller vad man nu vill kalla den där grejen, är snygg, välgjord, så jag antar, jag inte ångrade köpet, men du ska nog vara ett rätt stort fan av franchisen, för att köpa detta, för mig var det värt pengarna, så jag klagar inte.