Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cleanmate S850

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cleanmate Robotdammsugare (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Hade en budget på max 3000kr för en dammsugare och tittade på flera alternativ bland annat Andersson men fastnade för Cleanmate S850. Bra märke, bra pris, bra specifikationer och premium kvalité.
  Var dock osäker på om den skulle göra sitt jobb bra. Har testat den i två veckor nu och upplever den bättre än förväntat.
  Bra batteritid, dammsuger bra, dammsuger 4 rum och hallen sen börjar batteriet ta slut och går den ner i Home läge och letar efter sin dockningsstation. Den har dock inte hittat dockningsstation alla gånger men det är inte hela världen då den precis har dammsugit 4 rum och har en lång väg tillbaka. Den klarar av trösklar bra, när den fastnar ibland lyckas den ändå ta sig över själv bra. Den klarar av att gå upp mattor och dammsuga.
  När man kommer efter jobb känns det städat och fint vilken är härligt!
  Inte testat moppfunktionen än.
  Helt klart prisvärd pengarna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trodde det var onödigt med en robotdammsugare.
  Men när jag väl skaffat en så var det så värt det. Köpte S850 till farsan och den är klockren. Skönt med våttmoppfunktionen för att få bort det sista dammet. Den jobbar riktigt länge på en laddning. Bara att sätta igång den när man åker hemifrån så är det fräsch när man kommer hem. Den kommer åt under både säng och soffa.
 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte denna på mellandagsrean i hopp om att den kunde vara bra men den är fullständigt värdelös. Fastnar på det minsta lilla och envisas med att städa hörn den inte kan ta vilket gör att den står och snurrar runt på plats i princip. Blir att lämna tillbaka produkten.