Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Britax Smile 3 (Travel System)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Britax Barnvagnar (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Premiumvagn som kostar därefter. Har även isofixbasen monterad i bilen.

  Sittdelen - inte använt ännu

  Liggdelen - Inte mycket att säga om, väldigt lätt att lyfta ur vagnchassit. Lätt att ta av och på vindskydd etc med karborre+knappar+magnetfäste på liggdelen.

  Babyskydd babysafe i+~ - Supersmidigt att kunna enkelt lyfta in o ur i bilen när man väl lärt sig hur man knäpper loss den.
  OBS. Instruktionen för att knäppa fast och ta loss barn ur babyskyddet stämde inte alls med produkten vi har. Framförallt hur man spänner loss bältet. Det tog en massa pillande innan jag till sist upptäckte att det sitter en helt dold knapp strax framför bälteslåset/röda knappen. Under tyget kan man med ett finger öppna spärren och sedan dra ut bältet i stolen.
  Snyggt och smidigt när man väl hittade det, men skitstressigt när man ska packa ner bebisen för första gången och inte har en aning om hur man får loss bältet.

  Vagnchassit - Grymt smidigt att fälla ihop och blir relativt litet att stoppa in i bilen, men underhänget/korgen har en tendens att lossna/trassla in sig och behöver då och då sättas tillbaka när man fäller ut vagnen igen. Lite irriterande.
  Det är även ett "lås" som ibland går igen när man fällt ihop vagnen som man behöver peta upp för att kunna fälla upp vagnen igen. Också irriterande, och.. varför?

  Isofixen var reltivt lätt att montera, och när man väl gjort det en gång är det busenkelt. Det tog dock massa tid innan jag förstod hur man skulle lyckas dra ut isofix-fästena. Det var det lilla handtaget på mitten som man tydligen skulle dra/lyfta. Står ingenstans i någon manual eller instruktionsfilm. >.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Framhjulen vobblar så mycket efter ett tag att vi måste låsa dem för att kunna styra vagnen. Undrar hur vagnen har kunnat få bäst i test överallt, eller har vi fått ett måndagsexemplar? Stötdämpningen är bra annars och vi har inget att anmärka på babyskyddet eller sitt/liggdel.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Vi har haft väldigt mycket problem med framdäcken. Dessutom har Britax horribelt dålig kundservice i Sverige.