Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Britax Smile 3 (Sittvagn)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Britax Barnvagnar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Förstår inte vad "ttt" menar med att det inte skulle gå att fälla sittdelen. Det görs med två fingrar genom att lyfta på en spärr på baksidan av sittdelen, hur enkelt och smidigt som helst. Vagnen fälls ihop som en fällkniv när man ska ha den i bilen och tar därför extremt lite plats, själva sittdelen kan dock inte fällas ihop. Går dock att lägga den ovanpå vagnsdelen utan större bekymmer och tar då inte speciellt mycket plats.

  För övrigt är detta en kanonbra vagn och sittdel. Supersmidigt att enkelt kunna vända sittdelen (eller byta ut den mot andra delar såsom liggdel eller babyskydd om man har dessa). Otroligt modulär och bra vagn, så otroligt enkelt att smörja hjul etc. 10/10* alla dagar i veckan för kvalitén. Efter 1 års flitig användning så är vår i nyskick!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det finns bra möjlighet att fälla sittdelen och detta görs enkelt med en hand. Hög maxvikt. (22kg)
  Tar ej hela bagageutrymmet som vissa ndra vagnar.
  Lätt manövrerbar vagn med bra byggkvalitet som gör den stabil.
  Vändbar sittdel.
 • Dålig
  1 år sedan
  det finns ingen möjlighet att fälla sittdelen. Det kräver flera åtgärder för att fälla den, vilket gör det svårt att göra ensam med en baby och det tar hela bagageutrymmet i bilen.