Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nokia 800 Tough Dual SIM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nokia Mobiltelefoner (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Nej tack. Använde den från oktober 2019 till mars 2020. Sedan stod jag inte ut längre. Otroligt seg i vissa sammanhang. T.ex när telefonboken börjar bli stor och du ska leta upp ett namn eller kontakt. För mig helt oförklarligt. Databashantering med 3-4 kategorier av poster är ingen komplicerad eller krävande sak. År 2019 måste man kunna optimera sådant, i synnerhet som det är en rätt viktig funktion på en telefon(!).
  Oförklarliga omstarter, ibland när man ska svara på ett samtal som då avbryts. Både KaiOS och telefonen känns som ej klara produkter i många avseenden. Tyvärr.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Det är ingen "smartphone" men en riktigt bra och prisvärd Tough phone. Visst är den lite stor men du får en telefon som fungerar när andra lagt av för länge sedan. Jag har den som reservtelefon ute i naturen och den fungerar i alla lägen. Kolla in testet på https://www.youtube.com/watch?v=1IPgNUPBGPw
 • Dålig
  6 mån sedan
  Undvik! Otroligt laggig och långsam. Stor som en 6-tums telefon. Om man använder dess smarta funktioner som Wifi, mobildata, GPS och youtube, håller telefonen lika länge som en smartphone med medioker batteritid.