Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nokia 800 Tough Dual SIM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nokia Mobiltelefoner (123)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  - Uppdaterat omdöme -
  Efter att ha legat i byrålådan i nästan 1 år var det dags att plocka fram den för en ny chans. Kaios har uppdaterats och så även responsen i telefonboken. Nu fungerar den riktigt bra. Även batteritiden i 4g läget verkar ha blivit bättre.
  Så nu blir det detox resten av 2021, äntligen kan man fokusera på sin omgivning istället för Corona presskonferanser och oändligt vaccintjafs.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Nokia 800 Though är INTE en smartphone. Den är inte rolig eller optimal. MEN den är nästan perfekt som en extra telefonutomlands eller i skogen.

  Något jag inte gillar är dock att den har FÖR mycket funktioner. Dem hade lätt kunnat skippa Kamera och saker som Apps stöd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det är ingen "smartphone" men en riktigt bra och prisvärd Tough phone. Visst är den lite stor men du får en telefon som fungerar när andra lagt av för länge sedan. Jag har den som reservtelefon ute i naturen och den fungerar i alla lägen. Kolla in testet på https://www.youtube.com/watch?v=1IPgNUPBGPw
 • Dålig
  1 år sedan
  Undvik! Otroligt laggig och långsam. Stor som en 6-tums telefon. Om man använder dess smarta funktioner som Wifi, mobildata, GPS och youtube, håller telefonen lika länge som en smartphone med medioker batteritid.