Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AOC 27G2U

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AOC Datorskärmar (140)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Riktigt bra skärm , väldigt nöjd . köpt den för 2900 kr.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  + Stort plus för väldigt bra färger (IPS panel)
  + Ergonomin och inställningsmöjligheter
  + Pris
  - Endast 1080p
  - Någorlunda bleed i kanterna nere till h/v.

  För 2.8k är det givet köp för spel!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Från min gamla AOC 2460PG med usla färger och betraktningsvinklar till denna är som natt och dag.

  Priset är löjligt bra för var man får: En 144hz IPS-skärm med många features och otroligt bra färger och betraktningsvinklar. Jag har tidigare hört att IPS-skärmar inte är optimala för gaming men det stämmer helt enkelt INTE.

  1ms fördröjning, inbyggt sikte i skärmen (kanske ej fair play) och mjukvara för Windows för att växla mellan presents och inställningar.

  Det ENDA negativa jag kan komma på är något IPS-glow (ser ut som svagare backlight bleed) som bara märks i väldigt mörk bild och omgivning.

  Eftersom priset är var det är och IPS-glowen är så pass svag så drar detta inte ner betyget.

  PS. Jag förstår inte varför andra recensenter ger minus för 1080p när det är en 1080p-skärm. Är det inte bra att specifikationerna är korrekta?
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fantastisk!

  Köpte denna för ca: 3 dagar sedan för 2800 kr och är så nöjd man kan vara! IPS panelens färger är fantastiska, och känslan av att spela FPS spel som t ex overwatch i 144hz är underbar. Har sett vissa som säger att 1080p kan se suddigt eller pixligt ut på en 27-tums skärm, men personligen har jag inte haft ett problem med det alls. (sitter oftast strax under 1 meter ifrån skärmen) Också värt att nämna att stället till skärmen också är fantastiskt och skysterbart på alla möjliga håll och kanter!

  Jag har bara haft ett litet problem, och det är backlight bleed/IPS-glow, men det är inte mer än förväntat och märks bara när det är väldigt mörkt i omgivningen.

  Jag skulle definitivt rekomendera denna över alla andra skärmar i prisklassen!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft hem 2 exemplar nu för att den första led av orange backlight bleed i ett utav hörnen. Fick hem den andra idag och den lider av ännu mer bleeding, nu i båda nedre hörnen. Hoppas att jag är till hjälp om ni är kräsna över att cut scenes i spel och att se på film blir förstört av detta.

  Uppdatering:
  Har valt att behålla mitt andra exemplar då jag tycker att priset kontra bilen man får är rimligt. Skärmen är bra, det som drar ner betyget är backlight bleed.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Riktigt bra skärm. Perfekt skärpa, mycket bra kontrast för en IPS-panel och som väntat fantastiska färger.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Köpt för 2390:-
  Bytt från 10år+ TN-skärm med 60hz, så allt är en uppgradering. Små detaljer avslöjar att det är en billig skärm men ger gott kvalitetsintryck vid användning. Hade utan att vetat gissat på en prislapp ~4000:-.

  +Bra färger och svärta
  +Ljusstyrka låg på pappret men bländande vid max
  +Tunn ram, modernt utseende, kvalitativt plastchassi
  +Stabilt skärmfäste med goda justeringsmöjligheter
  +Medföljande DP/HDMI kablar
  +Tvingad G-sync verkar fungera med mitt RTX2060 super
  +Noll pixelfel på mitt ex

  -Usla högtalare, mobilen låter som HiFi jämförelsevis
  -Kabel för inbyggd usb-hub medföljer ej
  -Funktionella men uråldriga inställningsmenyer
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Det var dags för 144 HZ 1ms IPS-paneler att komma ut på marknaden till ett rimligt pris. I slutet av 2019 och 2020 verkar det vara året för dem, med många på marknaden. Den här från AOC gör ingen besvikelse. Med över 96% spelvolym för sRGB och relativt lågt delta i skärmens olika kvadranter kan skärmen faktiskt också användas för foto- och videoredigering. Rätt från rutan är färgerna "OK" kalibrerade, med en lätt vridning mot det gröna. Bilden är levande med rik detalj och imponerande variation. Det finns många inställningar för MBR (Motion Blur Reduction, endast tillgängliga med FreeSync inaktiverad) och Overdrive (Av, Svag, Medium och Stark). För spel som är "pixelerade" rekommenderas det att överdriva medium till stark för minst "oskärpa". Efter att ha testat både VA- och TN-paneler har TN hittills inte överraskande varit utmärkt med låga responstider. Detta är det första IPS-testet som enligt min mening kan matcha den gamla Acer KG251QF - en av de snabbaste TN-panelerna. En nyans var dock att skärmen dök upp med två döda underpixlar, så den går förmodligen tillbaka i utbyte mot en ny. Detta är en skärm värd att ha.