Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Motorola Moto E6 Plus (4GB RAM) 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Motorola Mobiltelefoner (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  UPPDATERING 2020-05-14

  Problem återkom med signering via touch-id dagen efter uppd. 20-04-08...
  Luren fungerar fortsatt bra men tar bort en stjärna då den ej är värd 5/5.
  Märker att den är segare än jobbluren som är en iPhone 8.
  Är man 50 plus och mest surfar (ej spelar spel) och får den för under 1 000 kr så är det väl värt slanten.
  Är man 20/30/40 plus och vill spela utan bekymmer och måste betala runt 2 000kr som den kostar nu, så skulle jag säga 3/5 i betyg och kolla efter något annat blir mitt råd (-:

  ————————————————————

  UPPDATERING 2020-04-08.

  Problem löst med signering med touch via mobilt BankID. Behövde ta bort och göra om fingeravläsningarna i själva inställningarna i telefonen. BankID-appen gillar inte att dessa var gjorda innan nytt mobilt BankID utfärdas. Inte heller om man lägger till ex. ett tredje finger. Då får man ta bort alla fingeravtryck och lägga in samtliga man vill ha och sedan aktivera touch i BanID-appe på nytt.

  Ersätter dock ovan minustecken som försvann mot att NFC avsaknas. Google Pay blir inte lika intuitivt då :/ Överlever dock utan men hade varit skönt att ha.
  ------------------------------------------------------------------------------För under tusenlappen är denna lur ett KAP! Haft iPhone i åtta år men nu gått tillbaka till android.

  Hade 2011 en ZTE Blade som sög så hårt...

  Android har nu verkligen kommit ikapp med stormsteg! Nu erbjuds intuitiva informationsnotiser, bra prestanda för mycket lägre peng än dyra Apple samt anpassning mot Google Drive (uuuunderbar molntjänst) med fri lagring - FRI lagring, helt galet!

  Enda två minussträcken jag märkt av är att både sambon och bonusdotter kan låsa upp luren med ansiktsigenkänning fast mitt ansikte är det enda sparade (har sparat om ansiktet tre gånger).
  Men touchupplåsning fungerar lika bra.

  Andra minuset är att jag ej får till legitimering och signering med touch istället för lösenkod i BankID-appen... Irriterande men inte avgörande.

  KÖÖP! Stor skön skärm och snabb lur för hutlöst liten peng.