Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6GB RAM) 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Redmi Mobiltelefoner (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Fantastisk mobil till detta pris.
  Inget lagg eller annat som stör.
  Har lagt min Oneplus 7 Pro åt sidan...
  Fantastisk bra batteritid.
  Jag tycker att ni ska köpa denna mobil om ni vill ha en bra surfkompis till rimliga pengar.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har nu haft min Note 8 Pro i några dagar och är hittills extremt nöjd med den i förhållande till priset.
  Den känns bra i handen med de sluttande kanterna bak. Den stora 6,53 tums skärmen passar mig perfekt och telefonen känns inte alls så stor som den är.
  LTPS-skärmen är ovanligt ljusstark som funkar bra utomhus och är ögonvänligare för just mina ögon än AMOLED.
  Den har bättre mottagning med 4G och WiFi än någon jag haft tidigare.
  Den känns riktigt rapp, så processorkraften är mer än väl i alla läge.
  Batteritiden är fantastisk och slår alla mina förväntningar.
  Ljudet vid samtal och högtalare får även fullt godkänt.
  Kameran har jag ännu inte utvärderat fullt ut men är hittills absolut inte missnöjd iaf. tvärtom. Den har även potential att bli ändå bättre med uppdateringar och GCam som börjar komma ut en del.
  Det var det positiva.

  Dom negativa småbuggar och annat som säkert finns på denna relativt nya telefonen som inte fått så mycket uppdateringar ännu har jag hittills inte haft nån olägenhet av. T.ex. Gmail har en egen bugg just nu som inte har med telefon el. MIUI att göra.

  Sammantaget ser jag Note 8 Pro som en otroligt prisvärd telefon i den storleken med generell prestanda på allt som räcker till de flesta i vardagen.

  Jämförelsen är gjord från erfarenhet med ett antal Xiaomi såsom senare MI 9, MI 9SE, RMN 5,6,7 och nu 8 Pro. Samt några Huawei där jag har en P 20 Pro kvar som jag fortfarande gillar. Några Samsung Iphone m.fl. har det även funnits.
  Återkommer när/om jag hittar negativa egenskaper/buggar för mig personligen. För andra är svårt att uttala sig.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpt januari 2020. För 2500 är jag fullt nöjd med denna telefon -- dock efter att ha debloatat mängder av onödig skit som Xiaomi skickar med.

  Jag är speciellt nöjd med batteritiden och att allt flyter på mycket bra. Android 10 sägs vara på väg men har dröjt, vilket inte skänker så mycket förtroende. Även lite drygt att kameralinserna är förhöjda eftersom jag är expert på att tappa mina telefoner. Än så länge är linserna repfria i alla fall.
  ---
  Uppdatering efter cirka ett år:

  Sammanfattningsvis:
  Överlag nöjd med telefonen. Den är rapp, har bra batteritid och stor skärm. Bra med hörlursingång. Den funkar helt okej (se kritik) trots att jag tagit bort bloatware. Skulle ge den 7/10. Om jag köpt telefon idag hade jag valt en med så lite dubbla appar som möjligt och bättre kamera om möjligt för samma pris. Kanske någon med Android One.

  Kritik:
  Hårdvaran:
  • Det har hänt att skärmen betett sig märkligt hårdvarumässigt vid något tillfälle, flimrat och haft sig, som om något varit glappt. Sannolikt var det i samband med att jag drog ur laddaren någon gång. Oroväckande, men den håller än.

  • Oklart om det är mjuk- eller hårdvara men ibland, sällan, scrollar telefonen iväg flera sidor av sig självt.

  • Kameran tar bra bilder vid ljusa förhållanden, men gör inte typ alla det idag? Vid mindre ljus märks större skillnad i kvalitet och här presterar denna telefon inget vidare. Grumligt blir det, men utifrån prisklass är det antagligen inte sämre än andra.

  Mjukvaran då.

  • Xiaomis Android, MIUI, är okej men batterioptimeringen är för aggressiv och kräver justeringar för att inte avsluta en massa appar och krångla till det med notifikationer. Jag använder f ö en annan launcher.

  • Jag är tveksam till Xiamois egna appar och hur de samlar info. Finns ens opt out? Det här problemet med integritet kommer man knappast undan oavsett leverantör idag, men det räcker väl med Google kanske. Och Kina litar jag mindre på med tanke på deras styrelseskick och brist på transparens.

  • Bloatware (Xiaomis förinstallerade appar) är bara i vägen enligt mig. Drygt med dubbla appar, t ex batteriappar, browser, energisparning. Helt överflödigt och bara förvirrande.

  • För mig som är lite nördig är det lite trist att de har ett SoC (MediaTek) som begränsat modding. Jag spelar inte heller tungt på telefonen så det chippet lär ha onödig grafikprestanda för mig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Varför köpa iphone eller samsung om det finns Xiaomi?
 • Bra
  1 år sedan
  En rätt så stabil telefon.
  +Batteri & batteritid
  +RAM
  +Android version
  +Lagringsutrymme
  +Väldig stor skärm
  +Ett flertal kameror

  -standard kamera appen & musik appen är rätt så dåligt gjorda, buggar. Men kamera appen kan bytas ut till GCam (Googles egna) dock fungerar i video.
  -Ett mellanrum mellan uppdateringar (men mycket bättre än Huaweis).
  -en del skräp appar (som man kan ta bort).