Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue Play HDMI Sync Box

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Styrenheter för smarta hem (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Grymt känslig för fältstörningar. Kräver bra kablar och runtflyttande av lådor tills man hittar ett stabilt läge. Då imponerar den i någon timme, tills bilden försvinner igen.
 • Usel
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Uppdatering: Första boxen tappade ingående signalen vilket betyder att bild och ljud försvann. Efter flera veckor fick jag en ny från Philips. Denna tappade ljud. Helt obrukbart. Uppdaterar betyget till en 1:a då detta är mycket mycket tveksamt om det är hårdvara eller mjukvara eller båda.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Jag har kunnat testa detta i samarbete med Philips Hue och jag har haft mycket nöje med det och det är så mycket bättre att titta på TV och film när du har ljuset på. det förstärker effekten på filmer. Ett tips är att följa bruksanvisningen när du installerar så att allt kommer att vara korrekt med anslutningen till wifi-systemet.
 • Mycket bra
  25 dagar sedan
  I samarbete med Philips Hue har jag haft turen att testa Sync Box. Ljusen är synkroniserade med vad som visas på skärmen och fungerar mycket bra! Att titta på TV kommer att bli en helt ny upplevelse! Systemet fungerar också för spel och multimedia. Det kan konfigureras för att passa ditt vardagsrum perfekt 😊 #phillipshuelights #phillipshue #sony #sonytv
  #phillipshuesync #philipshuesyncxbuzzador
  #hueyourentertainment
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Vi är strålande nöjda och har inte ett enda minus att komma med. Både vi vuxna och barnen i huset tycker att det är riktigt coolt att spela spel och titta på filmer med ljudeffekterna från HUE! Allt fungerar smidigt 👌
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Har HDMI Sync Box parat med Bridge, Hue Play Light Bar och Hue LED-remsor. Först och främst måste det betonas hur lätt det var att installera systemet. Appen ger god vägledning och det fanns inga problem att ansluta enheterna till Hue Bridge. Stora tummen upp!

  Ljusen och effekten som Hue Sync Box ger bakom TV: n är mycket spännande och jag rekommenderar definitivt alla att ha ett sådant system. Det enda som drar ner är priset. Det är en stor investering att köpa allt från Sync Box, Bridge och olika belysningsprodukter.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fungerar som förväntat mest av tiden. Är bra när vi har filmkväll eller bara vill lyssna på musik med ljuseffekterna. Att bli en helt ny upplevelse att titta på TV och inte förstå hur jag levde utan den förut.

  Kan lägga på ibland men händer sällan, då drar man bara ut sladden för att ansluta, då är allt ok. Det enda verkliga problemet jag hade med den här var att den vägrade att arbeta med en Apple TV HD, men det fungerar helt fint med Apple TV 4K. Tror att det kan ha något att skicka 4K-signal men bara ta emot 1080 från Apple TV HD.

  Har haft mitt nu i tre månader och skulle rekommendera det till alla som överväger.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Smidig som helvete för de utan TV-TV-apparater!