Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tile Pro (2020)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tile Bluetooth-trackers (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Helt OK. Har min till min katt (bostadsområde med kringliggande skog).
  Jag hittar honom relativt lätt, man får ta en liten promenad och titta ner i mobilen. Detta är
  också min första kritik; varför kan det inte spelas upp ett litet "pip" när föremålet man letar efter dyker upp? Det hade underlättat något extremt så man slapp titta på skärmen medans man går på promenad för att hitta det man letar efter. Dåligt att man inte tänkt på det, är ju en struntsak att lägga in i appen..

  Också lite dåligt, när man trycker på "find" så spelar den automatiskt melodin, önskar att man kunde välja själv ifall den ska spelas. Dels för att det såklart tär på batteriet + det för oväsen när han te.x sitter utanför någon annans fönster på natten, el. tidig morgon.

  Det mest positiva som jag ser det är att man inte behöver byta batteri eller ladda. Jag skulle inte stå ut med att hålla på med det varje dag som med många andra trackers (som visserligen har extrem räckvidd). Dessa är även dyrare och kräver ofta abonnemang.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  9 mån sedan
  Varning!
  Läs på tillverkarens hemsida. Översatt till svenska: "Vattentät. Klrar stänk och ett kortare dopp i vatten". Nej. Efter 7 dagar hängandes på en katt - som i princip hela tiden ligger inne o sover - har det läckt in vatten två gånger så batteriet gått sönder. Vattntät och batterilivslängd på ett år. Nja, inte alls! Jag har varit i kontakt med tillverkaren och dom är helt oförstånende. Deras svar var att det var ju kanon att den fungerar nu igen efter att jag tvättat och satt i ett nytt batteri. Skräp!

  Sak nummer två. När katterna väl tagit sig ut så har jag försökt spåra dom. Jag under denna veckan, två katter (den andra inte Pro utan Mate) så har jag ALDRIG fått någon tracking utanför tomten. Så istället för 120 meter räckvidd som det ska vara så skulle jag vilja säga ca 10 meter - utomhus. Jag har iPhone 12 Pro. Jag har kontaktat supporten även med detta och fick bara en länk till deras supportsida där det står att den ska klara 120 meter. Skräp!

  Den andra jag har är en Mate. Den har inte läckt in vatten än - vad jag vet men räckvidden är minst lite värdelös.

  Varning!