Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tile Pro (2020)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tile Bluetooth-trackers (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Helt ok. Har min till min katt som fortfarande är ny med att vara ute i ett bostadsområde.
  Jag har hittat honom när han sprungit lite för långt och gömt sig, hade nog varit svårt utan denna.

  Dåligt: när man trycker på "find" så spelar den automatiskt melodin, önskar att man kunde välja själv ifall den ska spela upp melodin, dels för att det såklart tär på batteriet + det för oväsen när han te.x sitter utanför någon annans fönster på natten eller tidig morgon. Man kan försöka vara snabb med fingret och direkt trycka av den, men det är svårt att hinna vara så snabb. Jag vill egentligen bara se ringarna så jag ser hur nära han är, i värsta fall skulle jag kunna behöva spela upp ringsignalen..

  Appen tycks ha hängt sig iaf en gång.. då såg det ut som att han var precis utanför (alla ringar var gröna) men i själva verket hade han försvunnit en lång bit iväg..
  Den är pålitligt ungefär 7-8 ggr av 10 skulle jag säga, dvs den har täckning, den har inte hängt sig eller något annat skumt.

  Det mest positiva som jag ser det är att man inte behöver byta batteri eller ladda. Jag skulle inte stå upp med att göra det på en sådan proffstracker (som visserligen har extrem räckvidd). De är även dyrare och kräver ofta abonnemang.