Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Elite 75t

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (207)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.61)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Ett första intryck:

  Ja, det stämmer faktiskt som folk skriver i recensioner på nätet, lurarna har stort fokus på dom lägre frekvenserna.
  Jag kan tänka mig att dessa kan passa som handen i handsken för personer som tycker om musik inom kategorierna RnB, Hiphop, Pop, Dubstep eller liknande, vilket många av er tyvärr verkar lyssnar på :)
  Jag är dock en Rock/Metal-kille och gjorde mitt yttersta för att "tweaka" EQ:n i appen. Efter lite pillande så fick jag till det hyfsat, men ni får vara beredda på att EQ:n inte riktigt har inställningsmöjligheterna till att få det 100% rätt (utefter egna preferenser).

  Missförstå mig rätt, det är inga dåliga lurar, men dom är fortfarande lite väl tunga i det nedre registret och rullar inte riktigt av i tid.

  Exempel på undantag: Danzig + Jabra 75T = SANT!
  Mamma (Mother) Mia vad bra det låter!
  Vokalt och instrumentalt så är snäckorna långt mer "Hit" än "Miss"

  I övrigt så är dom små. RIKTIGT SMÅ! Min snusdosa ser gigantisk ut bredvid fodralet. Otroligt lätta att bära med sig.
  Trots detta så har Jabra lyckats att åstadkomma nästan 30h speltid (lurar + case).

  Tack vare deras ringa storlek, låga vikt och den väluttänkta formen så sitter dom som en smäck i öronen (för mig iaf). Det finns inte en tillstymmelse till att kunna tappa dom känns det som.

  Knapparna är lättanvända och man trycker inte in själva snäckorna i öronen när man trycker på dom. Trots detta så känns det inte som att man kan trycka fel. Man "belönas" med ett tillfredsställande klick när man trycker på knapparna.

  Sa jag förresten att det finns volymkontroll? Wink, wink Apple ;)
  Detta är något som jag absolut inte hade kunnat tänka mig att vara utan, såhär år 2019. Att ta upp telefonen för att höja/sänka volymen borde vara den tekniska motsvarigheten till den sabeltandade tigern. Ja, jag vet att man kan använda Siri, Alexa eller Google för detta via voice control, men inget slår fysiska kontroller enligt min mening.

  Nu kommer vi till punkten som gjorde att mitt val föll på 75T och inga av dom andra (4 fantasiljoner) trådlösa in-ear snäckorna på marknaden...

  Mikrofonerna!
  Jag vill kunna cykla och prata i telefon samtidigt. Detta kunde jag, utan problem, göra med mina Sennheiser Momentum Wireless M2. När jag sedan köpte mina Sony WH-1000XM3 så försvann den funktionen helt. Jag älskar mina Sony-lurar, men personerna jag talar med när jag cyklar hör inte ett jota pga vindbrus. Jag måste då stanna för att kunna fortsätta/avsluta konversationen.

  Denna möjligheten är nu tillbaka tack vare Jabra 75T fantastiska mikrofoner!
  Personer jag har talat med när jag har suttit på cykeln har svårt att tro mig när jag säger att jag susar fram i 30 knyck.
  Jabra är inte några duvungar när det kommer till mikrofoner och dom har verkligen lyckats återigen.

  Nu kommer säkert någon av er sitta och tänka, "lyssnar han på musik och talar i telefon när han cyklar? Är han inte riktigt klok?! Vet han inte om att bla, bla, bla..."
  Jo, det är normalt sett inte optimalt att göra detta, men med hjälp av medhörningen så är detta inga problem. Tryck en gång på den vänstra snäckan och vips så hör ni omgivningen OCH musiken. Du hör dock inte omgivningen lika bra under samtal då medhörningen och vind/brusreduceringen har direkt motsatta arbetsuppgifter.

  Utefter mina krav och förväntningar så kan jag verkligen rekommendera dessa. Har ni andra krav och förväntningar så avskriver jag mig ansvaret för ert köp :)

  Notera även att detta är ett första intryck. Jag fick hem lurarna igår och har inte lyssnat mer än ca 7 timmar på dom. Med andra ord så kan mina åsikter förändras pga inspelningstid etc. Gör dom det så uppdaterar jag mitt betyg. Gör dom inte det så står jag fast vid vad jag har skrivit.
  Och vad jag har skrivit är det enda korrekta omdömet på hela vida webben. Lita på mig och enbart mig ;)

  Ciao!
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Köpte dessa efter många genomlästa recensioner och videor på youtube i hopp om att få de bästa trådlösa in-ear på marknaden just nu men blev frustrerad och besviken.

  första intrycket var att basfrekvenserna var ganska överrepresenterade men det gick att korrigera enkelt med den användarvänliga appen Sound+ så att ljudet tillfredsställde mig.

  De är mycket väldesignade med bra batteritid, justerbar medhörning, smidiga, sköna, enkla att manövrera och du har din personliga assistent med ett knapptryck så du enkelt kan ringa, få väderrapporter, nyheter eller spela en specifik spellista på spotify (dock ej dina personliga listor).

  Däremot har Jabra utvecklat något typ av Master/Slave-system där den högra earbuden kommunicerar med bloutooth till telefonen/datorn och sedan skickar vidare L-kanalen till vänstra earbuden. I vilket fall så märkte jag av ett brus i vänstra earbuden som verkade förstärkas vid vissa frekvenser. Jag laddade ner en "frequency generator" och mycket riktigt kunde jag framkalla ett tydligt vitt brus vid 2-3, 5-6 och 16 kHz. Jag använde dessa i ca 10-15 timmar under en helg och kunde inte sluta störa mig på detta brus som gjorde sig påmind så fort en röst eller ett instrument genererade övertoner i dessa frekvensintervallerna. Det är en vanlig orsak till att folk lämnat tillbaka dessa om man söker specifikt efter det och Jabra påstår att det ska komma en firmwareuppdatering under Q1 2020 (inom 6 dagar alltså) som ska åtgärda synpunkterna på att man endast kan använda höger earbud som en enskild enhet.

  Jag lämnade tillbaka dessa och bytte till Jaybird Vista som inte levererar samma funktionalitet eller ljudkvalitet. Så jag kommer sannolikt avvakta och se om Jabra släpper en firmwareuppdatering som åtgärdar detta brus, då är dem absolut 5/5 och jag byter utan tvekan tillbaka!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  Imponerad av dessa. Äger sedan tidigare Sony WF-1000XM3 och dom får se sig slagna på alla punkter. Det enda Elite 75t saknar i jämförelse är ANC. Men jag upplever att det inte spelar någon större roll då dessa sitter bättre i öronen och således också isolerar bort bakgrundsljud väldigt bra. Man kan dessutom ha dom på sig länge utan obehag i jämförelse med WF-1000XM3 som skaver i öronen efter ett tag. Laddnings-caset är väldigt smidigt, ca hälften så stort som Sonys case.

  Har faktiskt inget negativt jag kan komma på i nuläget. Bra ljud, smidiga, bekväma, bra samtalsljud (WF-1000XM3 är inte ens i närheten), bra batteritid.

  Rekommenderas varmt.

  Uppdatering: Det enda problemet för mig efter 3-4 månaders användning är att det uppstår störningar i form att dom klipper ljudet ibland. Detta uppstår för mig endast när jag parat dom med min HTPC iofs. Kan därför ej utesluta att det är HTPC:n som är problemet. Parade med mobilen funkar dom hur bra som helst.

  Har nu också kommit ANC via mjukvaruuppdatering. Tycker dock inte att det är speciellt effektivt. Hjälper en aning. För övrigt mycket nöjd fortfarande.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 dagar sedan
  Kör iphone 12 å då bör ju valet falla på ett par airpods, men dom vanliga sitter inte alls bra i mina öron. Sneglat på airpods pro men varit mycket strul med dom tydligen och ny version är på gång.
  1290:- för dessa (under bf) så länge kändes taget.

  Wow vilket ljud! Basen går att dra på rätt bra i EQ och då låter de riktigt fett. Synkar precis lika snabbt som ett par airpods också vid tex samtal.

  Väldigt nöjd!
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Riktigt bra ljud och batteritid för pengarna
 • Utmärkt
  7 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Riktigt bra ljud och batteritid.
  Enligt mig är den riktigt prisvärd vid 1500kr. Köpte mina för 1700kr.

  Det är fantastisk att kunna koppla dem till två enheter samtidigt.

  Jabra har lagt till noicecanceling med en uppdatering som fungerar okej ibland. Däremot är den passiva ljudisoleringen bra.

  Det ända som är lite synd är att om man bara ska använda en av dem så måste det vara den högra.

  Överhuvudtaget riktigt nöjd efter drygt fem härliga månader med bra och smidigt ljud.
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Bästa lurarna jag ägt. Pratade i telefon med mössa över öronen i storm utomhus och den man pratar med hör mig mycket bra. Tycker även ljudet är bra för musiklyssning. Sitter som en smäck i mina öron. Har aldrig varit nära att trilla ut.
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Till en början väldigt buggiga men övertid har Jabra fixat dessa buggar och dessutom lagt till ANC vilket jag inte trodde var möjligt. Ljudbilden är för min musiksmak perfekt.
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Bättre än alla alternativ. Använt 8 månader. Behövs knappt att ladda den.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fantastiskt prisvärda. Har en mycket bra och lättanvänd app till telefonen som kan bland annat ställa in ljudprofiler med en 5-bands equaliser för attt få ljudet precis som du vill. Har kraftig, men väl kontrollerad bas som default ljusbild men det kan som sagt justeras. Över lag känns ljudet riktigt gediget, Jabran kan lugnt klassa sig som en av de mer exklusiva lurarna.

  Ibland så tapar hörlurarna signalen till mobilen om den är för djupt i vänstra byxfickan. Det är nämligen högra pluppen som är huvudmottagare mot mobilen och måste Bluetooth igenom huvudet och kroppen kan det bli glapp om man har otur.

  Med nya mjukvaran [2020-10-20] erbjuder dessa dessutom aktiv brusreducering dvs. "Active Noise Cancellation" eller ANC. Den verkar fungera faktist hyfsat bra, men jag har inte jämfört ordentligt med andra modeller.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Överträffade mina förväntningar.

  Uppdatering 20201020: ny uppdatering med ANC (gratis). Nu var dom ännu lite bättre! Full pott.

  Var orolig i början då jag upplevde ett stort obehag i ytterörat.
  Efter ett par dagars användning har jag kommit på att skruva in dem med lite lutning och obehaget har helt försvunnit.

  Medhörning ”hearthrough” är suveränt på långpromenaderna med hunden.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Över förväntan! För 1490 kr, så är dessa lurar klart bäst i "best bang for the buck" kategorin. Nu har efterföljaren 85t kommit, , men för 1000 kr extra. 75t uppfyller mycket väl mina krav på: bra ljud, fyllig bas, tydlig diskant, bra mikrofon då jag kör mycket teams och zoom möten på datorn, ansluten till både dator och telefon samtidigt, helt OK batteritid, sitter bekvämt, inget vinande vind ljud när jag cyklar, USB-C kontakt. Med den senaste uppdateringen finns det möjlighet att anpassa ljudbilden efter dina örons egenskaper, och senare ska det även komma ANC genom en uppdatering. Hur bra den blir återstår att se. Sedan tidigare hag har även ett par SONY WH-1000MX3 over ear som är helt fantastiska, ljudmässigt påminner de om varandra. Jag hade under några timmar även ett par samsung buds, lämnades tillbaka samma dag, värdelösa.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Mycket bra produkt!
  Bra ljud! Mycket bättre bas än i 65t som var dess nackdel

  Programmerbara knappar, en på varje hörlur. Nu kan man äntligen välja själv hur man ska byta låt eller påkalla Google Assistent

  De är så små att du kan ligga på sidan på en kudde utan att få ont!

  Fodralet är mindre än innan och med magnetfäste för både lurar och lock. Lådan ligger smidigt i fickan.

  Ryktet säger att ANC kommer som firmwareuppdtering. Blir väl inte lika bra som med de som har separat chip för detta, men en liten förbättring kan vara tillräckligt eftersom de isolerar ganska bra som det är.

  Appen funkar bra och equalizern gör ett bra jobb

  En fantastisk produkt som konkurrenterna får svårt att slå, speciellt med tanke på priset som nu var 1490kr.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Dessa är verkligen bra. Bra ljud och bas. Låter som over-ear headphone. De är också sma och jätte bekväma. Det var jag rädd för efter min 65t som trycker på nedre delen av mina öra. Dessa är lysande. Har inte haft något problem med det. Dock
  uppdaterar jag firmware så snart det kom ut.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft dessa i 2 mnd.

  Ljud till musik och samlat är riktigt grymt.

  De enda som är HELT VÄRDELÖST... är att du inte kan använda ENDAST vänster hörlur...
  (tillägg 1 månad senare... Du kan heller inte låna ut den ena hörluren till en brevid dig och titta på film tillsammans för exempel... För lurarna kan inte vara längre ifrån varandra än ca 20 cm... Trodde faktiskt de var ett skämt, men de är det alltså inte.)

  Vad fan tänkte de med...

  Utan de går endast att endast använda höger ensam...

  Vilket MÖG... Annars hur bra som helst.
  Så om du skiter i ovanstående fadäser, så är det bara att köpa.

  För mig är de en deal breaker.

  För er som springer, så funkar de bra att koppla upp mot Garmin fenix 6 OCH de går att ändra volym via lurarna och byta låt. Skönt att de är knapp och inte touch... Med tanke på att man har mössa eller pannband på sig 11 av tolv måneder i detta landet.

  Som sagt de mesta är bra, förutom de med vänster lur och att de inte kan vara längre ifrån varandra än 20 cm.
  /David
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Riktigt bra och är nöjd med dem. Har haft dem i ca 1månad och använder dem dagligen till allt från träning till att sitta på¨på balkongen och koppla av.

  (Inte testat att ringa med dem än så vet inte om mikrofonen är bra)

  +
  Storlek på etuiet (passar i den lilla fickan på alla mina byxor)
  Lätta och smidiga lurar
  Bra batteritid

  +-
  Medhörningen funkar kanon så länge det inte blåser
  Ljudet är väldigt fokuserat på de låga frekvenserna när man för startar dem
  Helt ok ljud efter man gjort inställning i Appen

  -
  Silicon kuddarna passar inte mig helt perfekt (behöver en storlek mellan Small och medium)
  Blir obekväma i örat efter några timmars kontinuerligt lyssnande
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Haft mina i lite mer än 2 veckor nu och är fantastiskt nöjd. Ljud och funktion är på topp. Rekommenderar att ni gör en ljud kalibrering som finns i appen då ljudet bli otroligt mycket bättre då. Förlorar aldrig kontakten och hear throu är magiskt bra på den med.

  Enda minus är väl den har lite sämre batteritid än andra i den här prisklassen men aldrig lidit av det än
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Riktigt riktigt bra!
  Jag behövde ha ett par bra lurar för framför allt telefonkonferenser, och inte bara musik. Främst använder jag Teams och Skype, och lurarna fungerar riktigt bra.
  Bra och tydligt ljud, ingen har klagat på att jag hörs dåligt. Förvånansvärt bra ljud vid musikspelning, något åt det "basigare" hållet.
  +Bra batteritid
  +Vilket etui! Litet, och många många timmar extra uppspelning
  +Sköna
  +Bra kompatibilitet med både Android och Win10 (multipoint)

  -När lurarna är kopplade både mot en telefon och dator så kan playback vara nyckfullt, ibland tappas ljudet i nån halvsekund. Löses genom att koppla bort den enhet som inte spelar.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Kommer från galaxy buds så inpulsköpte de här för träning/löpning. Sitter perfekt i mina öron och det är absolut viktigast för mig. Därför jag tog ett par nya även efter att min högra snäcka spelade ljudet extremt lågt efter två veckors användande. Kanske klarar de inte svett eller så är det bara dålig kvalitet. Tog ett par nya och får se om de pallar lite ordentlig träning. Kanske får testa något annat märke om de haverera igen. Så länge de fungerar är jag nöjd med dem. (då ger jag dem fyra stjärnor.)

  +Sitter bra i mina öron
  +IP55
  +Hyfsat ljud för att vara minis
  +Bra box som kan stå
  +Kan ställa in hur knapparna används i senaste uppdateringen.
  +Batteritid
  +Volymen fungerar med Garmin 245 music
  +Kan vara connectad till två enheter. Klocka och mobil.

  -något dyra för vad man får
  -slå ihop active och dessa. Larv att ha två.
  -lite frågande till IP55 om de klarar svett. Min ena hörlur tappade ljudet. Dock inga problem att byta.
  - laddar långsamt och ingen trådlös laddning
  -telefonsamtal fungerar mindre bra och ljudet hos mottagaren är som vanligt dåligt i minis.
  -kan inte connect om man inte precis tagit dem i boxen(verkar dock fixat i senaste uppdateringen)
  -bara högra snäckan kan gå solo(master slave) borde Jabra kunna fixa med en update Kan jag tycka.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Så köpte man då ett par Jabra Elite 75t.
  Äger även Sony WF-1000XM3, Elite 65t m fl. Ja Sony har ANC och även dem en bra app. Recensioner som lovordar dem och ja, de har bra ljud och en förhållandevis effektiv ANC.

  Men i slutänden är det alltid 75t som jag använder mest.
  Varför? Ja för att de är så jäkla kul att lyssna på.
  Tänk er en hemmabio utan subwoofer? Låter lite tamt va?
  Sedan går du och investerar i den där efterlängtade basen som du alltid velat ha som gör upplevelsen komplett.
  Precis så upplevs 75t.

  Ljudsmak är ju en väldigt individuell och personlig referens.
  Men för min del vill jag ha skir diskant, klart mellanregister och en bas som verkligen orkar plocka fram de lägsta frekvenserna. Och bra nära nog kommer 75t med en ren diskant utan att kännas för vass. Mellanregister som orkar separera toner och ljudlager på ett bra sätt. Sedan basen som går verkligen djuuupt. Härligt och otroligt skoj att lyssna på. Inte alls förmodligen något audiofilt ljud, inte neutralt eller liknande. Bara väldigt kul att lyssna på.

  Sen därtill kommer passformen. Mina Sony har jag inte fått till i mina relativt stora hörselgångar, trots att de kommer med 7 olika par pluppar. Köpt tom Complyfoam till dem och då blev det bättre. Men inte bra.

  75t däremot. Stoppa in dem och sedan sitter de som en smäck. Och inte alls obekvämt eller att de känns påträngande. De sitter där och nästan glöms bort. Inga korrigeringar för att få dem att täta hörselgången när man rör på sig. Sony måste jag tyvärr rätta till titt som tätt.
  Det är helt klart individuellt och beror på örats utformning.

  Sista saken som måste nämnas är det snygga och smidiga laddfodralet som är så lätt och med en perfekt magnet som håller lock och lurar perfekt på plats. Även appen måste få ett plus för alla de inställningar man kan göra efter eget tycke och smak.

  Glömde jag något? Ja, batteritiden är i mitt tycke mycket bra. Och håller nära nog de 7,5h som utlovats. I alla fall 7h som jag mätt till.

  Sammantaget är dessa bland de bästa på marknaden.
  Om inte de bästa.

  Bra jobbat Jabra! Hatten av för vad ni producerat!
  5 stjärnor från mig, utan att tveka.
  Vilken uppgradering ni gjort från 65t till 75t!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Efter att ha använt Jabra elite 65t flitigt i två år, och varit Mycket nöjd, så bytte jag upp mig till 75t.

  Förbättringar ifrån föregångaren 65t:
  - Bättre passform i örat
  - Mindre och lättare
  - Bättre batteritid
  - Laddningsfodral som håller hörlurarna på plats med starka magneter och magnet i locket.
  - Ännu bättre ljud än 65t
  - Förbättrad mic (65t fick knappt godkänt här) som klarar sig i lite bullriga miljö också.

  Försämring ifrån föregångaren 65t:
  - Svagt (men för mig störande) biljud I vänster hörlur vid samtal.

  Jag bytte en gång men samma problem fanns i det setet också. Efter att ha läst på lite så har jag sett att olika problem med vänster hörlur inte är ovanligt (troligen kopplat till att den är slav till den högra). Hittade inget om just problemet jag hade haft, men hade ingen lust att testa en tredje gång.

  Summa summarum:
  Marknadens bästa True wireless headset om det inte vore för missljudet. Jag bytte tillbaka till 65t.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Bra ljud, men det är bara höger snäcka som fungerar som headset. Fördelen med AirPods är att man kan switcha mellan snäckorna när batteriet börjar ta slut. Köp bara om du prioriterar ljud före funktion.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Jag har haft dessa snart i 1 månad.

  + Ljudet, fantstiskt
  + Bluetooth 5 (kopplar snabbt med luren)
  + Fungerar med Siri (jag har iPhone)
  + Bra batteritid
  + Lätta
  + Bra passform. (Tog ett tag innan jag vande mig vid dem dock)
  + Call Quality (hade ett par Sony WF-1000XM3 som jag lämnade tillbaka)

  - Största minus för mig är att det bara går att ha höger öra om man bara vill ha en i taget. Efter drygt 1 månad har jag nu rätt ont i höger öra då jag inte kan skifta emellan dem. Så fort jag tar bort höger öra för att vila örat så pausar den det jag tittar på.
  - De förlorar kontakten efter ett tag. Verkar vara ett vanligt fel. På telefonen står det att den fortfarande har kontakt men jag måste lägga tillbaka höger lur i caset och sätta tillbaka den igen för att återfå ljudet.

  Jag hoppas Jabra kommer med en Firmware uppdatering snart så att det ordnar dessa problem då jag gillar hörlurarna annars.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Bra passform.
  Lätta, känns knappt i örat.
  Bra funktioner med bara 2 knappar.
  Ramlar ej ur vid löpning eller gym.
  Riktigt bra ljud.
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Efter ha ägt Jabra Elit 65T hade jag stora förhoppningar på dessa, tyvärr blev det en besvikelse.

  Voi börjar med dets om är bra!
  + USB-C laddning
  + Storleken, känns knappt att man har dom i örat
  + Batteritiden har uppgraderats kot 65T
  + Storleken på etuiet är mindre och lättare att öppna än 65T. Väldigt behändiga att ha i fickan
  + Ljudbilden som många klagat på tycker jag är OK, utan att vara speciellt kräsen. Går ayt justera i appen så det blir helt ok
  + Dom jag pratar med hör mig mycket bra

  - Under samtal (ej musik) är ljudkvaliteten betydligt sämre i vänster hörlur. Ett brusande högfrekvent ljud hörs
  - Ljudet försvinner kort då och då under samtal när även vänster hörlur används, händer ej vid anv av endast högra luren. BT kopplingen är kvar och detta händer endast vid samtal.

  För mig är samtalskvliten otrligt viktigt och att ljudet skall vara sämre i vänstra hörluren är en besvikelse. Att ljudet dessutom kan förvinna sporadiskt i några sekunder är ohållbart.
  Dessa kommer bytas ut och om prohblemet är borta uppdaterar jag min recension.

  Det skulle även vara intressant att höra om någon annan har samma upplevelse som jag!
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Tyvärr är jag riktigt besviken med lurarna.

  Allt började bra, passform inga problem, enkel installation, uppdatering osv.

  Ljudet är som alla skriver som att gå på underground nattklubb I Berlin med tema techno. De låga frekvenserna är rejält förstärkta och lyssnar jag på edm är detta absolut ingen nackdel men att lyssna under längre tider med stark bas blir snabbare tröttsamt. Vid annan genre är de okej men eq är enligt mig då ett måste för att ge ett balanserat ljud, något som appen lurarna paras med är fullt duglig till.

  Sen kom problemet med uppkopplingens stabilitet, lurarna tappar konstant uppkoppling mot vad jag gissar är varandra. Vänster hörlur är framförallt problematisk vilket vad jag förstått är ett resultat av att Bluetooth kommunikationen endast sker med höger hörlur och inte båda. När kontakten bryts pausas musiken för att återupptas 1 sekund senare och för att sedan fortsätta i en ond spiral av hackande. Detta kan upprepas ett flertal gånger, ibland under flera minuter. Brukar av någon konstig anledning lösas genom att göra en norsk omstart (stoppa ner de I laddningsetuit). Jag har ägt några trådlösa lurar varav 3 olika par jaybird och ett par Sony. Ingen av dessa har haft detta problemet. Beslutade mig även för att testa Sonys motsvarighet wf1000xm3, dessa levererar otroligt mycket bättre signal stabilitet vilket om det inte framgått än är en definitiv deal-breaker.

  Lämnade därför tillbaka lurarna några dagar efter inköp. Hoppas endast det var mina lurar som var ett måndagsex och inte att alla lurar har samma problem.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Så det här är riktigt trevliga pluggar, hyfsat omgång som lutar lite åt det bastunga håller. Inget stort problem för mig. Återstår att se hur länge de överlever "i fält"
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Fantastiskt bra ljud och sitter riktigt bra.
  Kan bara rekommendera
 • Bra
  10 mån sedan
  Har nu ägt dessa hörlurar i några veckor nu för att få en känsla av vad dessa kan leverera. Jag köpte dessa med förhoppningen att Jabra skulle leverera på alla möjliga plan. Hade studerat många recensioner och YouTube. Ljudet gillar jag skarpt, speciellt den tunga basen. Batteritiden fenomenal och passformen faktiskt helt OK.

  När det kommer till det negativa så är det mikrofonerna, alla jag ringer säger att ljudet är burkigt och att hörlurarna plockar upp och förstärker förbipasserande ljud exempelvis bilar som åker förbi eller sorlet från kollegor som pratar i bakgrunden. Detta är en besvikelse då jag trodde jag skulle få det bästa av båda världar av dessa. Om någon som läser denna recension vet en lösning eller om jag har fel inställning för ni gärna skriva det. För jag fattar inte varför lurarna plockar upp alla yttre ljud istället för att få ljuset från mig att höjas.

  Men allt utom mikrofonen är fantasikt!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Sitter otroligt bra och ändå lätta. Förvånad över att de sitter kvar även fast man inte känner samma tryck i öronen som man hade med 65t. Det lilla etuiet och den tunga basen gillas skarpt. Även om man ändå var tvungen att sätta ner basen lite i equalisern.
  Mycket kvalité för pengarna.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Är väldigt kluven till dessa lurar, dom utklassar Sennheiser MTW på alla punkter förutom just ljudkvalite.

  * Ganska bra batteritid ca 7,5 timmar plus 3 extra laddningar i fodralet

  * Snabbåtkomligt Ambient/hearhtrough mode (viktigt)

  * Knappar istället för touch som kontroller, vilket är såååååååå mycket bättre, har inte misslyckas någon gång än så länge med något kommando.

  * Sidetone vid samtal (Feedback från din egna röst)

  * Bra App

  * Utmärkt samtalskvaltie

  * Riktigt bra passform, åtminstone för mina öron

  * Laddfodralet är litet och smidigt

  Som någon annan nämnde så måste man nästan dra en "puckel" i EQn, speciellt basen måste ner max. Efter detta så blir ljudet helt ok.

  Perfekta på alla plan förutom just ljudet, jag lär väl behålla dessa tills Sennheiser eller liknande släpper en ny version av sina True Wireless :)
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Har ägt ett par 65t i ~1,5 år, använt dagligen och varit jättenöjd. När de nu blev stulna sonderade jag åter terrängen och det åter ett par Jabra.
  Många andra lurar ser bättre ut i specifikationen men testa själv i butik först (nästan alla har ett gäng modeller uppackade för test bakom disken). 75t är förbättrade på väldigt många punkter och de känns som den "färdigtänkta" modellen av 65t.

  +- Ljudbilden har förändrats. Betydligt djupare/mer bas i 75t men det passar inte alla. Jag är kluven. Jag suppsksttar möjligheten att kunna få tillgång till den djupa basen men som fler skrivit är EQ = puckel i normalläge.

  + Storlek/komfort är bättre (65t började göra ont först efter ~5h).
  + Batteritiden är ca ~2h bättre (vilket är viktigt när man sitter på ett +5h tåg/buss/flyg).
  + Laddboxen är betydligt mindre och framför allt äntligen enkel att öppna. :)
  + Lurarna sitter nu bättre i boxen med magneter.
  + USB-C
  + Bättre isolering/passform, nästan för bra.
  + Hearthru-funktionen är bättre.
  + Knapparna på lurarna är omgjorda och smartare.
  + 65t känns betydligt plastigare.
  + Ännu bättre samtalsljud

  Kort sagt, fullträff, även prismässigt. Äger du däremot ett par 65t idag skulle jag nog väntat med att uppgradera.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Riktigt bra TWS lurar om man behöver kombinationen bra samtalskvalitet och bra ljud för musik. Det finns lurar som har bättre ljudbild, t.ex. Sennheiser MTW och även i mitt tycke Sonys wf-1000xm3. Men... båda dessa är usla när det gäller samtalskvalitet
  Tryckknapparna på 75t är en dröm i jämförelse med de som har tuschkontroll. Du "råkar" inte trycka fel, och knapparna är så lätta att du trycker inte in lurarna i hörselgången.
  Ljudbilden har (i min smak) alldeles för mycket bas i originalkonfigurationen, men equalizern kan rädda mycket. Trots den påtagliga basen så tycker jag ändå att mellanregistret är ok, men inte i närheten av t.ex. Sennheiser MTW.

  Det jag saknar är QI laddning av fodralet, hur kunde man missa det? Vet inte om jag märkt något på ljudbilden, men minst APT X tycker jag man kunde haft i dessa...
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Klockrena.

  De har mycket av det som 65t saknade.
  Bättre ljud (bättre Soundstage och bas), batteritid, storlek och laddbox. Passar perfekt för electronisk musik och metal. För metall låter de i mina öron bättre än många over ear

  Ett impulsköp jag inte kommer att ångra med två års garanti .

  Eftersom jag sitter i många möten kommer de att få bekänna färg när det gäller samtalskvalite

  Edit. Samtalskvalite :
  Verkar vara helt ok. Efter att pratat i ett par timmar på lite olika ställen via Skype och telefon är det färre än normalt som klagat på kvalitén. Det problem jag har är ljudet är lite för lågt under framförallt samtal via Skype, framförallt om man vänjer att enbart köra med höger snäcka.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd.

  Köptes av 4 orsaker.

  Slippa kablar som fastnar överallt.
  Vara smidigt och så små som möjligt, så att man kan ha mössa på sig och samtidigt ha dom i örat.
  Kunna lyssna på podcast och musik samtidigt som jag cyklar.
  Kunna prata i telefon samtidigt som när jag kör bil eller cyklar eller sitter på kontor med bra kvalitet.

  Det ironiska är att det är svårt att hitta earbuds som uppfyller alla krav ovan.
  Vissa har bra ljud men faller på att mikrofonen inte fungerar tillräckligt bra för samtal.
  Suger in för mycket ljud från omgivningen, typ vind eller buller.

  Jabra Elite 75T uppfyllde mina krav.

  Ljudkvalitet under samtal är både bra för mig och den jag pratar med.
  Det går även att ställa in hur mycket av ditt egna ljud som skall höras. Gör att du inte skriker
  så mycket utan automatiskt pratar i lagom volym.
  Det sjuka är att man kan cykla i motvind i 30km i timmar och fortfarande föra ett samtal via
  telefonen. Visst hörs det att det blåser brukar motparten säga men en normal konversation
  kan forgå. Helt otroliga att prata i telefon med.

  Ljudkvaliteten är bra tycker jag. Långt ifrån fantatiskt men ändå bättre än alla mina trådade
  handsfreen jag ägt tidigare. Är du inte audiofil, kommer du tycka ljudet är bra. Bra tryck, bra kvalitet.

  Batteritid, 28 timmar med fodralet med. 7 timmar utan att stoppa i fodralet.
  Galet bra för en sådan lite pryl.

  Sitter bra i örat, även vid kraftig löpning.

  Sjukt bra funktionalitet där man tryck en gång på vänsterörat så släpps bakgrundsljudet in via
  mikrofonerna. Bra om man vill höra sin omgivning. Stängs enkelt av om du klickar på knappen igen.
  Utan denna funk påslagen är dessa sjukt ljudisolerande.

  Summerat:
  Vill du ha en av det "bästa på det mesta earbuds på marknaden just nu" är det dessa som gäller.
  Söker du det absolut bästa ljudet när du lyssnar på musik, finns det bättre val på marknaden.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Passar mig som inte är audiofil mycket bra.

  Passform, komfort, funktioner och batteritid gör detta till de bästa för mig. Detta i ett väldigt litet paket där caset lätt får plats i fickan.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Hade stora förväntningar på dessa lurar då föregångaren 65t fick goda omdömen som jag dock inte testat. Tyvärr har jag återlämnat dessa och anledningen är att dessa lurar brister på det som är viktigast. Ljudkvalitet.

  Byggkvalitet, funktion, form, passform, batteritid, bekvämlighet m.m är bland det bästa som finns och gör att dessa lurar är värda 5 stjärnor. Men..

  Ljudet är inte alls bra, speciellt inte till priset 1990kr. Ljudbilden är kraftigt obalanserad med att EQ är en kraftig hängmatta, dvs hög bas och diskant. Vill man ha en mer balanserad ljudbild så behöver man göra en EQ kurva som är en puckel på mitten, dvs dra ner bas och diskant nästan i botten.

  Men det räcker inte för att få ett OK ljud och det ligger främst i att ljudbilden är väldigt smal, smalaste ljudbilden jag någonsin hört i ett par in-ear lurar.

  Mycket bas, mycket diskant men supersmalt ljud kan man sammanfatta dessa lurar till. OK om de kostat runt 900kr jämfört med vad som finns i övrigt på marknaden då hade jag sagt köp men inte nu.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Har testat flera trådlösa pluggar under senare år och skulle säga att de flesta inte kan tävla med Jabras teknik.
  Stickpropparna sitter tätt i örat och låter extremt bra.
  MySound-funktionen är utmärkt för att kalibrera din hörsel så att ljudet är perfekt för dig!
  Batterikapaciteten är överlägsen jämfört med liknande konkurrenter, här har du tillräckligt för en bra vecka med mycket musik.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Fantastisk produkt, förbättrad från den tidigare modellen på alla områden. Kan inte skryta tillräckligt med dessa, men om de är värda nästan dubbelt så mycket som 65h är jag lite osäker. 65t är också mycket bra öronproppar.

  Några av skillnaderna mellan 65t och 75t: 75t har mindre fodral, 75t har magneter i fallet för att hålla pluggarna, 75t har 7,5 timmars batteri mellan varje laddning (65t har 5 timmar), 75t är mindre, 75t har djupare och kraftfullare bas och rikare ljud, 75t har mer stabil Bluetooth-anslutning, 75t har bättre och mer praktisk knappdesign, 75t hörs bättre genom telefonsamtal inom områden med brus, 75t har USB-C.

  Enkelt uttryckt är 75t faktiskt en av de bästa på marknaden för trådlösa öronsnäckor, de är faktiskt helt enkelt bra. Och när du läser test ser du också att dessa kommer ut i topp 3 nästan varje gång. Jag älskar dem och har inget negativt att säga.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Elegant design - diskret och smart
  Bekväm passform - gör inte ont efter långvarigt slitage, både för arbete och fitness
  Ljudkvalitet riktigt bra - bra sortiment för olika musik och samtal
  Mycket känslig mikrofon - plockade upp röst
  Batteriets livslängd också bra - massor av användning innan du behöver ladda upp den
  Mycket nöjd med detta köp!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Elite 75T förvaras i det svarta plastfodralet som fungerar som ett laddningsfodral som är perfekt för när du är ute och går. Bärfodralet var kompakt för att passa i min handväska, fickor eller jackor och de magnetiska sektionerna för varje öronskyddslits var tillräckligt säkra för att inte tappa öronsnäckorna, särskilt när de krävde en laddningsökning. Den första installationen var mycket självförklarande och enkel, först laddade ned appen "Sound +", när den installerades en snabb och enkel minihandledning för att para hörlurarna med enheten, genom att välja headsetet och sedan ta ut hörlurarna från fallet för att aktivera Bluetooth-parningsläge, slå på Bluetooth och sedan se till att headsetet var ihopkopplat med din enhet. Det fanns så många användbara funktioner som jag tidigare tyckte saknade från andra liknande produkter. • HearThrough - Jag tyckte att jag alltid använde denna funktion när jag var ute i offentligheten, särskilt när jag befann mig i en upptagen, högt och livlig stormarknad. Bara genom att trycka på den vänstra öronskyddet gjorde det möjligt att slå på eller stänga av brusreduceringsfunktionen. Jag kunde bokstavligen inte höra några konversationer eller omgivningar, när det aktiverades. • Stäng av mikrofon - Om jag var på ett samtal, bara genom att trycka på vänster knapp kunde jag snabbt stänga av mig själv, vilket kom till nytta, särskilt om jag betalade eller ställde en fråga till en butiksassistent. • Starta om spår - Trippeltryckning på vänster knapp startar om en låt som jag gillade och om du triple trycker på den igen skulle den gå tillbaka till föregående spår. • Volym upp / ner - Tryck på & amp; Om du håller den högra knappen kommer du att stänga av volymen på spår eller samtal och göra samma sak på vänster knapp skulle minska volymen. Mikrofonkvaliteten var mycket tydlig när jag pratade med andra, den gav inte någon fuzziness, jag tyckte om att jag inte hade mina trådbundna hörlurar och lyxen att vara händer fri. Dessutom var basen som kom igenom när jag lyssnade på musik fantastisk, mycket kraftfull och stark vilket är vad jag letar efter i alla headsetenheter. Hörlurarna när de helt laddats för fortsatt användning skulle i genomsnitt vara cirka 4 timmar vilket inte är så illa att vara ärlig med tanke på att du kan ladda snabbt på 15 minuter för att få ett timmars batteri om du är på språng. En funktion som jag önskar att det hade var utbytbara knappskydd på öronsnäckorna, så att du kunde anpassa ditt headset. Om du letar efter ett trådlöst premium-headset utan den stora prislappen, skulle du kunna tillfredsställa att köpa dessa.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  verkligen glad att jag köpte dessa Jabra elite 75t trådlösa öronsnäckor, inga problem att ansluta till Bluetooth på min Ipod och inga anslutningsproblem med min telefon heller, ljudkvaliteten är väldigt imponerande, det finns en app som du kan ställa in dem för hur du gillar ..
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jabra Elite 75t är enligt min mening absolut fantastiska trådlösa öronsnäckor. Mitt första intryck var mycket positivt. Slick design, kompakt storlek, senaste specifikationerna - det som jag förväntade mig från £ 170 Earbuds. Ingen kompromiss med kvalitetsbyggnad, inga skärande hörn med ljudkvalitet. Den ursprungliga ljudsignaturen var lite boomig, men Jabra Sound + -appen är väldigt praktisk i den frågan, och efter att ha justerat EQ kan du enkelt uppnå en ljudprofil du gillar. Enkel parning med flera enheter, utmärkt sortiment, bra batteritid och IP55 damm- och vattentålig klassificering gör Elite 75t till en fantastisk följeslagare. För daglig lyssnande är de fantastiska. För sport / gym används ännu bättre enligt min mening. De är väldigt stabila i öronkanalerna utan att oroa sig för att tappa dem överhuvudtaget. Löpning, hoppning, träning - inga problem alls. Kan jag be om något mer ?? Hmmm Högre IP-betyg ?? LDAC eller APTx HD-codec-stöd? Bredare ljud scen och mer detaljerad ljudprofil ?? Bättre batteritid? Kanske, men även utan allt detta är Jabra Elite 75t helt fantastiska örhängen och jag kan rekommendera dem ärligt till alla. Bra gjort Jabra.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag fick den här produkten att granska som en del av Jabra Reviewer-programmet.

  Jag brukar bara använda de vanliga öronsnäckorna som kommer med produkter så jag hoppade på chansen att prova Jabra Elite 75t bluetooth-hörlurar. Nu ser jag vad jag har missat!

  För det första är det inte en enorm förbättring att ha kablar! Inte mer fastnar på saker och drar knopparna ur öronen eller står upp och drar min bärbara dator med mig!

  Hörlurarna var väldigt enkla att installera och börja använda, de fungerade direkt efter att ha parat ihop med min telefon. Jag hade problem med att få Sound + -appen att fungera. Jag kom i kontakt med Jabra-stöd som var väldigt enkla att kontakta (uppfriskande idag) och svarade. Det visade sig att min smartwatch och hörlurarna verkar krascha på något sätt och min telefon känner inte igen hörlurarna i Sound + -appen medan min klocka är ansluten. Detta är lite av en fråga för mig även om hörlurarna är helt tillräckliga utan appen.

  Ljudkvaliteten är exceptionellt, detaljerat, skarpt ljud med stark djup bas. Att också vara ordentliga knoppar i örat som passar rätt i örat innebär att volymen kan vara lägre när yttre ljud blockeras. Detta hjälper dig att inte skada öronen såväl som att förbättra lyssningsupplevelsen. Jag har kämpat för att få en bekväm passform med den här typen av hörlurar tidigare men jag har använt Elite 75t under längre perioder utan problem.

  HearThugh-funktionen är verkligen genial. Tryck helt enkelt på vänster hörlursknapp och mikrofoner spelar ljud utanför genom öronsnäckorna så att du kan höra vad som händer runt dig utan att ta ut dem.

  Batteriets livslängd har varit mycket för mina behov. Jag har lyssnat på musik medan jag gjorde något och laddat dem på laddning när jag är klar. Jag är inte säker på om de skulle hålla tillräckligt länge för någon som ville använda dem hela dagen för samtal under körning eller liknande.

  Sammantaget är jag väldigt imponerad och definitivt konvertera till trådlösa hörlurar! Högt rekommenderad!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Dessa öronsnäckor är fantastiska. Min man köpte Jabra Elite Active 65t för 6 månader sedan och han var kvällsmässigt nöjd med dem, jag testade dem inte riktigt och var inte så imponerad över dem men jag bestämde mig för att få Jabra Elite 75t på grund av hans råd. Jag kan inte uttrycka hur glad jag är med dem! Jag brukade använda ett annat trådlöst hörlurar i mitt arbete för att arbeta och efter att ha fått dessa använder jag inte hörlurarna längre. Jabra Elite 75t är väldigt lätt, lätt att använda, batteriet håller mycket länge och ljudet är mycket bättre än Jabra Elite Active 65t;) så min man är lite avundsjuk just nu. De är ganska enkla att länka till din telefon eller annan enhet och jag råder dig verkligen att installera Jabra Sound-appen i din telefon, det är riktigt bra! Du har alla inställningar för att välja ljudläge, du har olika inställningar beroende på dina inställningar för kontoret, pendlar, sportar ... väldigt imponerad av det. Som sagt kan jag inte se mig själv använda de gamla trådlösa hörlurarna längre, dessa är så mycket bekväma, mindre, så de får inte allt utrymme i din handväska !, de är de bästa, verkligen verkligen priset värt. Jag visste inte om detta märke innan min man köpte deras, men jag kan säga er att vi är så kär i våra öronskydd nu, 100% rekommenderas. Jag har laddat upp några foton som jämför båda öronskyddarna och eftersom du kan se 75t vinsterna;)
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Först och främst, Unboxing och förpackning för dessa är av hög kvalitet och ger en tillfredsställande unboxing med tanke på priset på dessa det visar i förpackningen.
  Laddarkåpan och hörlurarna känns väl byggda av premiummaterial och appen är välbyggd och gav mig inga problem med installationen och det var väldigt rakt fram. Jag använder en Bluetooth-insulinpump och glukosmonitor och var orolig för att detta skulle störa parningen eller operationen men jag är glad att rapportera nollproblem och inga Bluetooth-problem så ett tecken på en välgjord app.

  Dessa är otroligt kraftfulla hörlurar för storleken på dem. Eftersom någon brukade använda överhörlurar i full storlek för bas blåste jag bort basen och ljudkvaliteten på dessa. Ljudet är kraftfullt och djupt och basen är punchig och ren. Ljudisoleringen är mycket bra och hörlurarna ger en bekväm passform rakt ut ur lådan men kom med många tips och anpassningar som kan användas för olika öronstorlekar. Appen och ljudfunktionerna i den är enkla att använda och anpassa till exempel utjämnaren och om du vill att den ska stängas av när du tar bort den på öratelefonen.
  Totalt sett är jag väldigt nöjd med dessa och jag använder nu dessa hela tiden när jag är ute och gör eller städar i huset
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag är den typ som använder över hörlurar med trådbundna hörlurar. Men under perioden med Jabra Elite 75t var jag nöjd med ljudkvaliteten och passiv isolering av hörlurarna. De håller lätt upp till två veckors laddning med regelbunden användning och fodralet fylls på varje gång de dyker upp. Väskan är tillräckligt liten för myntfickan på mina jeans som är praktiskt. USB-C laddning är en gåva och en mindre kabel att bära. Jag hade inga anslutningsproblem med min telefon, men min Chromebook tappade fortfarande anslutningen vilket jag tror är nere till den bärbara datorn och inte hörlurarna. Appen har bra anpassningsalternativ men inte i den utsträckning det är nödvändigt. Att inte ha det skulle inte göra någon stor skillnad i användbarheten och funktionerna i hörlurarna. Den mest användbara delen av appen för mig var användarhandboken som inte ingår i rutan och gör det svårt att använda de komplicerade knappkombonkonfigurationerna. När knapparna är behärskade är de faktiskt ganska fullständiga. När jag faktiskt använder appen blir kontrollen över genomgångsfunktionen tillgänglig som jag älskade med att använda hörlurarna runt kontoret, på röret och hemma när jag också behöver höra vad som händer runt. Alternativet att använda bara en av öronsnitten är också väldigt cool för samtal och snabb ljud. Min öronpassning är ganska standard så jag behöver aldrig ändra standardtips men hörlurarna kommer med tre uppsättningar i fallet. Hörlurarna har redan fått två uppdateringar sedan jag fick dem men kan inte riktigt veta vad som uppdaterades eftersom den informationen inte tillhandahölls.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Jag fick den här produkten som en del av granskningsprogrammet i gengäld för en opartisk granskning.
  Mitt första intryck när jag fick den här produkten var ganska bra. Jag öppnade lådan, inuti var det 2 främmande ljusa öronknoppar med fast grönt ljus på och gör ett mycket vackert utseende på packning och öronknoppar. Jag har laddat dem fullt ut så att jag kan testa tiden utan att behöva ladda ärendet igen.
  Därefter laddar jag ner Jabra Sound + -appen som var ganska rak framåt.
  Se till att öronknopparna ligger nära smarttelefonen så att ljuset ändras till ett snabbt, blinkande blått.
  I appen kan du spåra dina öronknoppar om de går förlorade, genom att hitta My Jabra, ställa in ljudkvalitet för olika miljöer, som en resande, bullrig miljö, och mest avgörande justera de olika ljudnivåerna inklusive bas och diskant till
  skapa ett ljud mer efter din smak.
  När det gäller trådlösa öronknoppar är passformen allt. Jabra Elite Active 75t öronknoppar kändes riktigt bra i mitt öra och de stannade mycket bra. Om jag tappade något och böjde för att plocka upp det, kändes de bra och stannade på plats. Jag gick till gymmet och använde det utan problem. Den levereras med 3
  olika storlekar av silikon som du kan försöka passa bättre på örat. Och det hjälpte definitivt med
  Jabra-uppsättningen. Jag tyckte att de var så bekväma att jag skulle glömma att jag hade på dem. Jag gillade den mindre storleken och att de nästan försvann i örat när jag bar dem. Det beror på att de verkar gå mer in i örat när du bär dem, och om du inte tittar rakt på öronen,
  du märker dem nästan inte. De bor också i en väska; Det är fantastiskt att fallet kan ladda dem.
  Vid fulladdning varar det cirka 3 timmar plus och med laddningsfallet var det cirka 22 timmar vilket är ganska imponerande.
  När det gäller brusreducering var Jabra Elite Active 75t öronknoppar bra. Jag tyckte till och med att de var bättre på brusreducering än de flesta hörlurar som jag har provat. Men när det kom till musikuppspelning är ljudet inte tillräckligt högt, de lät bara tunna. Jag lekte med inställningarna på appen och försökte hitta några inställningar där ljudet kom tillbaka mer fullt och jag kunde inte hitta någonting.
  Jabra Elite Active 75t öronknoppar producerade bara inte bra kvalitet. Jag kunde höra musiken, men det lät mer som det du får från billiga öronknoppar. Och det var en besvikelse.
  När det gäller samtal var ljudkvaliteten inte utmärkt. En av dragbacken var antingen att jag kan använda öronknopp på höger sida eller båda kan jag inte bara använda öronknäpp på vänster sida, vilket var något jag blev riktigt besviken.
  Övergripande betyg Jag skulle säga att den genomsnittliga produkten inte är en mycket enastående och valuta för pengarna.

  Fördelar:
   Fin och smal
   Lång laddad tid
   Lätt att montera

  Nackdelar:
   Ljudet är inte av hög kvalitet
   Priset är högt
   Kan inte bara använda vänster öronknopp
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Ärligt talat är det de bästa hörlurarna jag någonsin har använt! De passar perfekt i mina öron och ljudet är imponerande tydligt. Brusreduceringsaspekten är lysande för min pendling och när jag är ute och går. Batteriet verkar hålla evigt, särskilt med hjälp av laddningsfallet - jag använder dessa varje dag och måste knappt ladda dem alls. Det enda riktiga problemet jag har med dessa hörlurar är att de inte ansluter till min bärbara dator, vilket är frustrerande när det gäller att ha konferenssamtal via min bärbara dator för arbete. Men det är detta som verkligen framhöll skillnaden i batteritid - jag var tvungen att använda mina gamla Bluetooth-hörlurar för dessa konferenssamtal ett par gånger om dagen och skulle behöva ladda dem varannan dag. Jag använder mina Jabra-hörlurar mycket längre varje dag och måste knappt ladda dem alls i jämförelse!
  Jag älskar det faktum att de är så diskreta och små. De tar knappt något utrymme i min handväska och du kan göra så mycket med en så liten enhet - ändra volymen, ändra låten, använda min röstassistent, svara på samtal och använda den genomgående tekniken allt med en knapptryckning .
  Dessa hörlurar är utmärkta att använda i alla aspekter av livet, oavsett om det är för telefonsamtal, slänga runt lyssna på musik, för pendling, till gymmet - jag tycker att de är fantastiska och rekommenderar starkt.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Jabra har ett stort rykte när det gäller röst och ljud för samtal och jag blev inte besviken över dessa. Dessa är solidt byggda med ett fall som ska matchas. Samtalskvaliteten är oklanderlig och människor som hörde mig hade inga problem med tydlighet, ingen feedback och kunde filtrera bakgrundsbrus för min röst riktigt bra. Jag gillade särskilt den genomgående tekniken som gjorde det möjligt för mig att höra vad som hände omkring mig, det var lätt att aktivera detta med ett tryck på en knapp i det vänstra örat.
  Jag upptäckte att även vid maximal volym med hjälp av viss videokonferenssamtal var ljudet jag hörde tystare än från andra öronknoppar och hörlurar som jag har använt tidigare. Men den största nackdelen för mig var passformen. Jag kunde inte bära dessa mer än ett par timmar innan jag behövde ta ut dem. Dessa kom inte med de medelstora / medelstora öronknopparna så jag satt bara kvar med de små öronknopparna att välja mellan. Avsaknaden av en medelstora / medelstora öronknopp kan ha varit en faktor men jag fann att passformen för den lilla filten var ganska tuff i alla fall.
  När det gäller ljudkvalitet älskade jag utjämnaren inbyggd i appen som gjorde att jag verkligen kunde anpassa ljudet så att jag tyckte om min musik som jag ville lyssna på den och inte hur tillverkarna vill att jag ska lyssna på den.
  Jag använde dessa för att arbeta hemma (ringa samtal och använda programvara för videokonferenser) och träna (där dessa höll sig bra och inte föll ut) och jag skulle definitivt rekommendera dessa hörlurar, de passade bara inte bra för mig .