Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sonos Port

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sonos Mediaspelare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  4500 kr för denna produkten är ett skämt. Hade inte gett mer än 1000 kr. Bara rca och koax digitalt. Borde smällt in en hdmi ut.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Var först skeptisk till att köpa Port då den är dyr och jag redan hade Connect som jag inte var helt nöjd med. Ljudet på Connect lämnade en del att önska (Nad förstärkare och BW683 högtalare). Dock började jag verkligen tröttna på S1 appen.

  Jag fick 30% rabatt på Port och köpte den. ”Same same men svart” tänkte jag när jag stoppade in digitala kabeln. Jag kunde inte ha mer fel. Plötsligt vaknade stereon till liv och jag kan äntligen låta högtalarna blomma ut så som de var skapta att göra. Nu sätter jag mig mycket hellre i vardagsrummet och lyssnar på musik än stannar i något av de andra rummen med Sonoshögtalare. Att lyssna på akustisk musik känns som att ha instrumenten i rummet. Basen har blivit mäktigare och diskanten öppnare. Musiken känns mer närvarande. T o m min fru som inte brukar bry sig om ljud noterade en märkbar förändring och stannade upp för att njuta av musiken.

  Nu önskar jag att jag hade uppgraderat för länge sedan.

  Dyr, men faktiskt värd pengarna, speciellt om du redan har en massa andra sonos. S2 appen är mycket bättre än S1 dessutom.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Jag är normalt ett fan av Sonos men jösses vilken svag produkt det här är. Saknar vettiga funktioner trots en prislapp på 4800. Varning. Jag ångrar mig som attan att jag köpte den här.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Många nya funktioner jämfört med den gamla Sonos Connect. Som röststyrning, AirPlay, 12v trigger.
  Men saknar optisk utgång. Hur tänkte de där?