Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Adidas RPT-01

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Adidas Hörlurar (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Supernöjd!

  Har letat, läst och jämfört massor av hörlurar som passar till träningspass/löpning/promenad och de här levde verkligen upp till förväntningarna.

  Smidig knapp för att styra musiken
  Sitter bra (lite hårt från början, men man vänjer sig och de går till sig.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Låt er inte luras av varumärket Adidas, dessa är gjorda av vår svenska stolthet Zound.

  Efter att länge letat efter de perfekta löparhörlurarna har jag äntligen funnit dom. Sitter som en smäck, inga störiga ljud från rörelser, relativt svala, saftigt ljud med djup bas och fin stereobredd och extremt lång batteritid. Användarvänligt gränssnitt också.

  Kan inte bli något annat än 10.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Dessa bekväma headset från tyska Adidas är av modellen Adidas RPT-01. Få med dig bland annat equalizer och strömindikator med appen Adidas hörlurar från antingen App Store eller Google Play. Power Service TIDAL låter både med bra bas och mycket tydligt ljud. Och du kan faktiskt tvätta de innersta 2 headsetkuddarna i din tvättmaskin i 30 grader, eftersom dessa Adidas ROT-01-headset är utmärkta för styrketräning och jogging. du hittar knappen för att aktivera Siri och du kan be Siri att pausa musiken eller hoppa till nästa önskade låt. Och på den högra headsetkudden hittar du en liten joystick som styr till exempel volym, paus och uppspelning av låten igen och nästa låt. Dessa Adidas RPT-01-headset är definitivt värt priset på drygt 1300 kronor. Observera när dessa headset behöver laddas, så använd en CE-certifierad väggladdare och en USB-C-kabel. Ja, jag rekommenderar den här produkten. Med en poäng där 10 är högst kommer jag antagligen att ge 10 i poängen till dessa Adidas RPT-01-headset. Ja, jag skulle rekommendera den här produkten.