Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Watch Series 5 4G 40mm Aluminium with Sport Band

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Smarta klockor (84)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra produkt, Apple watch 5 har nyare funktioner, men om du inte ska ha EKG och SOS funktioner med fall, köpa serie 3? SOS funktionen i 5 fungerar globalt, serie 3 & 4 fungerar bara i landet man bor i, en viss skillnad.

  Tänkt på att den inte fungerar med Iphone 5, 5S, 6 eller 6 plus, du måste ha SE eller 6 S eller högre för att det ska fungera. Ändring skedde i september 2019 enligt Apple hemsida. Du ska ha IOS 13.x idag, samt watchOS 6.x.

  Varför 4 av 5, nja det suger att det inte längre supportar Iphone 6... Och har man råd med denna klocka, så har man säker råd men en ny telefon...
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Grym klocka. Ingen större skillnad mot 4an. Men riktigt Nice med skärmen som inte stänger av sig.

  Nackdel: pris som vanligt med Apple
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Klockren motivationshöjare för träning och den har många andra praktiska funktioner.
  Jag använder den bl.a. till att automatiskt låsa upp min MacBook och analysera min sömn, och den får även sköta diverse uppgifter som min mobil tidigare gjort (men som klockan gör bättre/smidigare), som t ex butiksbetalningar med Apple Pay, väckarklocka, timer i samband med matlagning, Shazam när man vill kolla nån låt som spelas i omgivningen, m.m.

  Wifi-utgåvan har egentligen mer eller mindre allt man behöver, men jag tycker det kan vara värt en dryg tusenlapp extra för att kunna ta emot samtal och meddelanden samt streama musik/podcasts utan att behöva ha mobilen med sig.

  Drar av en stjärna av två anledningar:

  1. Batteritiden. Jag klarar mig en hel dag med ett visst överskott (jag har normalt 20-30% batteri kvar) men jag skulle gärna slippa ladda klockan dagligen eftersom den är obrukbar under själva laddningsperioden. Jag önskar helt enkelt att den haft längre livslängd per laddning.

  2. Att det enda dagliga målet man kan redigera är kaloriförbränning.
  För att fylla den blå ringen/mätaren krävs det att man står upp i minst en minut vid 12 olika timmar under dagen, och för många personer är det något som är praktiskt omöjligt att uppfylla. Jobbar man t ex i industrimiljö finns det av säkerhetsskäl ofta förbud mot klockor, armband och liknande (eftersom de kan fastna i maskiner och därmed skada användaren), och det finns många andra yrkesgrupper där man helt enkelt inte har möjlighet att stå upp varje timme under arbetsdagen.
  Räknar man ihop den aktivitetstid man förlorar genom att inte kunna stå upp under arbetstid samt den tid som krävs för sömn varje dag så är den kvarvarande tiden för lite för att fylla den blå ringen/mätaren. Man kommer aldrig kunna fylla den de dagar man arbetar, och då går mycket att motivationen förlorad. (Faktum är att man lätt kan börja tänka att "eftersom jag ändå inte kan fylla den blå ringen så orkar jag inte bry mig om de andra heller".)
  Hela detta problemet hade varit väldigt enkelt för Apple att lösa genom att låta oss sänka stå-målet till exempelvis 8 timmar istället för 12, men de verkar tro att alla Apple Watch-ägare är kontorsarbetare som kan ställa sig upp vid sitt skrivbord varenda timme och därför har de inte brytt sig om att anpassa funktionaliteten efter andra.

  På det stora hela är jag iaf väldigt nöjd, och om Apple ser över punkterna ovan i framtida klockor så kommer jag troligen lämna full pott!