Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 11 Pro 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (111)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utomordentligt nöjd såhär långt. Bytte från OnePlus 7T Pro McLaren Edition till Apple-lägret, vilket jag varit borta från i fem år. Mycket har onekligen hänt sedan dess. Till att börja med kan du "debloata" en ny iPhone mycket, mycket mer än vilken Androidtelefon som helst, Pixel inkluderad. Systeminstallationen tog upp 28 GB på min OnePlus, och 6-7 på iPhone. Batteritiden är oerhört bra, trots att detta är den lilla 11 Pro. Skärmen är fin, flytet är oslagbart (bara det att slippa framedrops när man bläddrar mellan appar, något som 7T Pro inte lyckades med, trots Snapdragon 855+ och 12 GB RAM) och kameran ljusår bättre än vad jag kom ifrån. Byggkvalitén är strålande, skönt att äntligen få en snabbladdare med i lådan, och Face ID vill man aldrig mer vara utan efter att han väl har fått det. Integreringen av andra tjänster än Apples egna har kraftigt förbättrats sedan sist (hade en iPhone 6 Plus 2014-15) och jag kan obehindrat köra kontakter, kalender, mejl, anteckningar och så vidare. Visst finns det fortfarande problem med Apples plattform - min Samsung Galaxy Watch förvandlades från smartklocka till halvdum, så en Apple Watch är på väg. Men i allt väsentligt är det här en utmärkt telefon. Det är kanske fel att säga att man får vad man betalar för, men det känns i alla fall inte som man har blivit lurad på pengarna.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  OBS! ÅTERKOMMER MED EN DJUPARE OCH RENSKRIVEN RECENSION:

  Har haft iPhone sedan den först kom till Sverige 2008.
  Har varit iPhone 3G 16GB, iPhone 5 32GB, iPhone 6s 64GB, iPhone SE 2020 64GB (gratis via jobbet) och nu slutligen iPhone 11 Pro 256GB.

  Sweet spot är 128GB.
  Ville egentligen köpa iPhone 12 mini 128GB, MEN den saknar den för mig viktigaste funktionen, nämligen telefoto-Linsen!

  Älskar SE, duger gott och väl, men vill så gärna kunna ha Ultra Wide och Tele. Funderade först på att köpa en kompaktkamera eller separata linser då kameran i SE är på Pro-nivå.

  Så har nu i princip enbart köpt iPhone 11 Pro för de två extra linserna, minnet och batteritiden. Skärmen och FaceID är plus, men det hela dras ner av storleken, jag har nog genomsnittet för kvinnliga händer, dvs. på den mindre skalan av manliga händer.

  Tycker att de är alldeles för dyra, är egentligen, därav att en stjärna dras bort. Bättre batteritid är 12:orna. Skulle egentligen vilja ge den 3,5. Men 4a får det bli.
  Kameran, samma hårdvara som 12:orna, men inte mjukvaran. Night-Mode har kommit till Tele, men

  Något stor, tyckte iPhone 6 modellerna var den perfekta storlek, om även de ibland var lite för stora.

  Har alltid haft jailbreak, men känns äntligen som att det börjar närma sig sitt slut med iOS14, fortfarande några funktioner jag saknar.

  Operativet är så Smooth, har försökt med Android två gånger, men lyckas aldrig mer än några dagar och saknar två appar som aldrig kommer att finnas på Android. Så visst är man fast i ekosystemet, på gott och ont.

  Köpt via Phonehero på rea för 7800 kr i princip nyskick!

  EDIT:
  MAN VÄNJER SIG VID STORLEKEN, behåller dock fortsat 4 stjärnor.
  För andra gången så måste jag erkänna att Apple har rätt, man vänjer sig med storleken.
  När jag först hade iPhone 3G och 5 så var steget till iPhone 6S obekvämt och motvilligt. Men när jag väl övertygade mig själv och provade den så blev jag såld efter en månad.
  Nu från 6S till 11 Pro så var jag också mycket skeptisk, men nu efter två månader så kan jag konstatera samma sak, man vänjer sig! Men man måste ha en fingerklämma baktill för att använda den med en hand, men det fungerar! Så nu är man glad till storleken. Större hade däremot inte fungerat och heller inte högre vikt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Grym mobil och riktigt snygg vilket jag inte tyckte innan jag såg den i verkligheten. Det finns mycket att nämna men går bara in på följande:

  Kanten i rostfritt stål ger bra grepp och känsla och Face ID är fantastiskt. Nä, jag saknar inte Touch ID alls och stör mig inte på notchen vilket jag gjorde innan jag ägde mobilen, kanske mycket pga. att Face ID är så bra.
  Som alla vet är kameran riktigt grym med fin stabilisering och schysst bild i svagt ljus. Gillar man att filma är det iPhone man ska ha och därför valde jag också 256 GB även om den är sinnessjukt dyr. Kan säga att alla kommenterar bildkvalitén på foton tagna med mobilen. Ljudet är också mycket bra med schysst bas och stereo, Dolby Atmos låter fantastiskt vilket hårdvaran stödjer. Testa amaze-trailern: https://www.dolby.com/us/en/guide/dolby-atmos-trailers.html

  Processorn är riktigt snabb vilket jag märker då jag editerar 5.7K video från en 360-kamera. Tyvärr är mobilen aningen tung och tjock med skal på eftersom den är lite tjockare och tyngre än tidigare modeller. Nu finns det ju tunnare skal att välja men själv har jag ett lite tjockare för bättre skydd. Utan skal är mobilen dock fortfarande smäcker och väldigt lyxig.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Testet Billiga och dyrare Android lurar i olika storlekar samt XS Max, 11 Pro Max och slutade med att jag bytte ner mig till 11 Pro då jag anser att det är den perfekta storleken - du kan helt enkelt använda denna med en hand mycket lättare än den större versionen. Nån enstaka timme mindre batteri gör inget då det ändå är bra och mycket bättre än i XS.
  iOS är enligt mig så mycket trevligare att uppleva än Samsung eller Huawei samt alla ’configs’ som android kan erbjuda är faktiskt något jag inte ens vill ha; med iOS fungerar alla appar och har generellt mycket högre kvalitet och användarvänlighet- gratis som betalda.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Letade efter en telefon med den bästa möjliga kameran.
  Efter mycket forskande landade valet på iPhone 11 Pro.

  Nej, den är inte bäst på allt, men den mest allsidiga kameran.
  Jag gillar att fotografera och har använt systemkamera i många år. Dock har den blivit liggande i lådan mer och mer.
  Så till slut bestämde jag mig för att gå över helt till mobilt.
  Den bsäta kameran man har är den man har med sig.

  Tillsammans med PolarPro Litechaser känns detta som en väldigt vinnande kombination i min värld!
  https://www.polarprofilters.com/products/litechaser-pro-builder

  Jag har mycket Google hemma och har kört såväl Oneplus som Pixel 3A men är inte så låst i vilket OS telefonen har utan ser mest till kameran. Har inga problem att hoppa till och från Android/iOS

  Stora förväntningar och förhoppningar på min nya kompanjon.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Har bytt från iPhone 8 till denna iPhone 11 Max 256GB. Måste erkänna att det är ingen wow effekt, allt är likadant. Inget wow jämfört med iPhone 8. Denna telefon tyngre, avlång, saknar ytterligare en komponent (hemknappen) och kameran är lite bättre.

  PLUS

  + Telefonen känns snabbare.
  + Kameran tar bättre bilder men långt ifrån vad Apple lovat i sin "wow"-presentation.
  + Face ID: Fungerar utan problem hittills.
  + Batteriet är lite bättre.

  MINUS
  - Storleken & greppet: Den känns avlång och smal, vilket gör att tummen inte når "uppåt" i skärmen. När man ska förflytta sig med handen, är det lätt att mobilen glider ifrån handen (och man troligtvis tappar den).
  - För tung: Jämfört med iPhone 8, är denna mobil för tung. Att hålla på med den ger mig ont i handan (samma effekt/smärta som i "mushand").

  - Hemknappen: Man både saknar den och saknar den inte. Ibland reagerar inte mobilen när man trycker på skärmen (alla har ej perfekta fingeravtryck, det är lite som på gym när man ska ha fingret på läsaren och den inte alltid vill funka). I mörkret har jag tryckt på skärmen och saknat lite hemknappen - allt känns bara... blankt
  - Fortfarande saknas en bit av skärmen, att Apple inte snyggar till ovankanten som exempelvis Samsung eller andra märken gjort är lite märkligt.
  - AppleCare+ för iPhone: Under Inställningar kan man inom ett viss antal dagar (från när man köpt sin nya dyra iPhone), köpa till AppleCare+ försäkring för iPhone. Läser man noggrant om vad denna försäkring egentligen ger, sammanfattar med hur många skador man tidigare haft på sina tidigare telefoner - så är denna försäkring lika bra som extra försäkringar handelskedjor säljer till en. Dyr är den, har du en bra hemförsäkring är denna värdelös - enligt mig (ej lika bra försäkring som för Mac -datorer t.ex.)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kommer ifrån Galaxy s8 plus. Helt otroligt flyt i iOS. Otrolig batteritid. Otrolig kamera. Porträttläget är fantastiskt. Nu deep fusion också. Köpte till AirPods som är ljusår bättre än galaxy buds. Dyr som fan men youtube gotta pay to play.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Har kört på en XR för att jag inte gillade batteritiden på XS. Varit väldig nöjd med det valet.

  Nu är iPhone 11 Pro här, bl.a med löfte om en brutal kamera och bättre batteritid.

  Så hur är det då?

  +Batteritiden. Äntligen bra. 62% kvar kl. 20.00 på kvällen. Inte dumt alls.

  +Skärmen. Skärmen. Skärmen.

  +Face-ID fungerar fortfarande klockrent.

  +Lagringsutrymme. 64gb minimum. Det är ok. Jag tar alltid ett steg upp. 128gb hade fungerat, men med 256gb är man kung i baren.

  +Kameran. Hahaha. Seriöst, testa och njut! :-)

  +/-Priset. Vi kan väl sluta klaga på priset snart? Smakar det så kostar det. Har du inte råd så köp något annat. XR t.ex är ju fortfarande en fantastiskt bra iPhone.

  Kan vara bästa iPhonen sedan skivat bröd.