Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Watch Series 5 44mm Aluminium with Sport Band

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Smarta klockor (61)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag använder den nästan varje dag men den duger inte till något. Det enda positiva jag kan säga är att den gör sitt jobb under gym passen. Den räknar kalorier, puls osv och man kan byta låt istället för att ta upp mobilen osv. Att svara med klockan osv är löjligt, du är ju inte direkt någon agent. LoL spara era pengar!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  I början tyckte jag att den var bedrövligt ful, väldigt ”nördigt” utseende... Men jag har vant mig nu och är nöjd med den. Den verkar ha lite problem med hur batteritiden visas, för ibland står den still superlänge och sen rasar den ner väldigt snabbt. Men jag laddar varje natt så det är inga problem för mig egentligen.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Mycket nöjd såhär långt. Man mer eller mindre tvingas välja Apple Watch om man vill ha en smartklocka i kombination med iPhone. Hade tidigare en Samsung Galaxy Watch, som fungerade utmärkt till Android, men som förvandlades till en halvidiot med iPhone. Nu är funktionaliteten tillbaka, i och med bytet till Apple Watch, och den känns mycket funktionsrik. Batteritiden är klart sämre, men jag kan acceptera att få ladda varje kväll, så länge den håller hela dagen. Aviseringar rullar in som de ska, träningsfunktionerna, pulsklockan och EKG är klock(!)rena och AoD vill man förstås inte vara utan. Priset är väl, som alltid hos Apple, något högt, men som sagt, så har du inte så mycket att välja på, egentligen. Intressant att det går att köpa band som kostar dubbelt så mycket som själva klockan, och även andra material på själva enheten gör att priset kan dra iväg högt, högt över 10k. Onödigt dock, eftersom alla klockor är identiska på insidan, oavsett om du väljer aluminium eller keramik.

  EDIT: Efter några dagar har batteritiden "satt" sig. Får nu ledigt ut två dagar, med cirka 20 procent batteri kvar. Då talar vi 6-18-dagar med träning, notiser, samtal, meddelanden, musikstyrning och mobila betalningar. Givetvis med AoD påslaget. Bra!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Bra klocka, men tycker det är synd att fler utveckla inte har satsat och dragit nytta med att utveckla appar till iwatch.

  En sak är dock mycket dålig med klockan.
  Den grafiska visningen av hjärtslag under dygnet är rent patetisk. Består av någon form av plottriga punkter som i princip är omöjliga att tolka. Fitbit och andra märken jag haft är trots sitt mycket lägre pris långt före i grafisk hantering. Varför kan inte Apple bara dra ett sträck mellan avmätta punkter, alltså göra en interpolering!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bästa klockan just nu :)
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Synd att klarar bara 18 timmar men ändå grymt bra smart klocka