Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips PH805

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hörlurar (126)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hade ett par Bose 700 innan och kommer jämföra dem med denna. Använder dem inte för samtal, men en vän tyckte ljudet var acceptabelt vid ett kort test.

  ANC:
  Bättre hos Bose, känslan man fick när man hade full ANC var magisk. Får inte den känslan när jag använder Philips, men den tar bort brummande ljud och kan jämföras med nivå 5 hos Bose (där 10 är max). Med andra ord är ANC hos Philips tillräckligt bra, men inte magisk. Mina Bose gav ifrån sig ett störande ljud efter ett par dagars lyssnande som bara uppkom när ANC var igång, vilket gjorde att jag tappade förtroendet för Bose 700, särskilt med tanke på priset (gav 3500 för dem). Philipsens ANC ger ifrån sig ett visst ljud, men det är inte alls störande och kommer från båda sidorna, med Bosen var det ett klickande störigt ljud från höger sida som jag inte stod ut med
  Vinnare: Bose om det fungerar som det ska, men vågar inte lita på att det ska fungera efter att garantin löpt ut

  Anslutning:
  Irriterande hos Bose, felfri hos Philips. Appen appen appen, som folk nämner hela tiden.. man måste använda appen hos Bose, och ibland ville den inte ansluta.
  Vinnare: Philips

  Användarvänlighet:
  Båda har touchfunktioner på högra kåpan. Med Bosen kan du styra allt med touch (förutom ANC), med Philipsen allt (inkl. ANC) utom att pausa och byta låt. Störigt hos Philips är att man ibland kommer åt touchen som ändrar ANC-läge, och ibland även röstkommando. Som tur var gillar jag inte röstkommando och har stängt av den funktionen i mobilen.
  Vinnare: Bose

  Ljud:
  Bose har balanserat ljud, Philips mer åt det livliga hållet med kraftigare bas. Båda har bra mellanregister, men jag uppskattar basen i Philipsen och att det inte känns så platt.
  Vinnare: Philips

  Bekvämlighet/passform:
  Att använda hörlurarna länge är inga problem med någon utav dem. Bosen passade min huvudform aningen bättre (har normalstort huvud och öron) men Philipsen är inte långt därifrån.
  Vinnare: Bose med liten marginal

  Batteritid:
  Bosen håller inte lika länge som utlovat, men är inte dålig heller. Har inte räknat så noga men får känslan av att Philipsen håller längre.
  Vinnare: antagligen Philips

  Tillbehör:
  Båda har snyggt hårt case som jag föredrar, men med Philipsen får du med flygplansadapter. Andra nödvändiga kablar medföljer båda, Philipsen har micro-USB och inte USB C som Bose, men inget som stör mig.
  Vinnare: Philips

  Byggkvalitet:
  Svårt att hitta plastbitar på Bosen, men lätt att hitta Philipsen. Philips andas också kvalitet men inte lika mycket som Bosen.
  Vinnare: Bose

  Slutsats/prisvärdhet:
  Jag gav drygt 1300 kr för Philipsen, och för det priset är det inte någon mening att titta åt något annat håll om man är ute efter vettiga trådlösa over-ear hörlurar med god ANC. För 2000 kr hade jag kanske sneglat åt Sonys hörlurar och lagt till ca tusenlappen för att få tag på WH-1000XM3, men efter att ha provat Bose, som ska vara kvalitet, ville jag inte lägga för mycket pengar på ett par hörlurar och slog till när priset sänktes så kraftigt för Philipsen. Vill du spara en tusing och ha det mest prisvärda så är Philipsen inte en dålig hörlur även vid fullpris.
  Vinnare: Philips
 • Alla omdömen

 • Bra
  8 mån sedan
  Bra ljud. Låg maxvolym. Anc fungerar bra. Man råkar byta läge när man ska justera volymen.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Första intrycket Philips PH805 ANC Wireless är bra.
  Ljudet helt ok med skön bas.
  Sitter bra på huvudet, dock för stora att ha när man ligger.
  Lite irriterande lätt att råka växla läge när man kommer åt högerlurens touchkontroll.
  Lång batteritid.
  Hade aldrig köpt dom för fullpris dock, då jag tycker uppåt 2000 är för mycket att lägga på ett par lurar.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En stabil hörlur med goda funktioner. Rekommenderas till den som
  Söker ett par snygga hörlurar med god brusreducering och grym batteritid. Är grymt imponerad över brusreduceringen och den snygga men nätta designen. Kåpornas storlek är alldeles lagom. Det jag skulle säga är minus är användarvänligheten, jag kom ofta åt knappen som bytte låt (som är under kåpan mot ”axeln”), känns som att denna hade kunnat placerats bättre. Allt som allt en riktig bra hörlur som passar designmässigt både män och kvinnor .)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Testat hörlurarna i ungefär en månad nu och måste säga att jag är väldigt nöjd med dom.
  + Batteritiden är ett superplus! Håller hur länge som helst.
  + Brusreduseringen funkar väldigt bra i de miljöer jag använt dom, har däremot inte flugit med dom ännu.
  + Ambient sound är oxå bra. Men hade varit bra om det fanns högre volym på anbient sound som man kan sätta på-
  + Väldigt bekväma. Går att använda på gymmet och på jobbet. Går utmärkt att springa med, men inte när brusreduseringen är på. Då skapas det ett konstigt ljud när man sätter ned foten.

  - Tar lång tid att stänga av hörlurarna. Irriterande!
  - När man drar upp maxvolym säger en röst att man nått maxvolym. Lite störande, hade räckt med ett litet pip.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag är jättenöjd med hörlurarna! Har använt dom varje kväll i ca 1 månad för att komma ner i varv när jag ska sova. Sååå skönt att kunna stänga ute alla störande ljud och Min sömnkvalitet har verkligen förbättrats. Mycket hörlurar för pengarna!
 • Bra
  1 år sedan
  Väldigt sköna lurar att ha på sig. Man märker knappt att dom sitter på. Brusreducering fungerar klockrent, har dom ofta då jag kör bil. Väldigt skönt att slippa motorljudet som blir under körning. Nackdelen då, dom är väldigt känsliga om man använder dom ute då de regnar eller snöar. Touchknapparna ändrar sig själva hela tiden. Brucreducering på och av, ljudet åker upp och ner. Men om man inte är ute då de regnar så rekommenderar jag klart dessa hörlurar.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Hörlurar med bra ljud och ljudfunktioner men tyvärr helt värdelösa att ringa med.

  Ljudet är kanon, funktionerna jättebra. Du kan lätt ta bort oljudet från kollektivtrafiken eller kontoret med brusreduceringen. Du kan även lyssna på musik men fortfarande vara med i trafiken mes hjälp av medvetenhetsfunktionen. Sitter bra på huvudet och är sköna.

  Touchpanelen är stökig och överkänslig. Det är alldeles för lätt att råka komma åt så att ljudfunktionen byts och att justera ljudet är inte smidigt. Då är det enklare att ta upp mobilen och göra det genom den.

  Sen är det riktigt synd för microfonen är så dålig att det inte får att ringa. Den du pratar med hör enbart miljön runt dig om du är utomhus eller som att du har en tjock filt över microfonen om du är i ett tyst rum.

  Så söker du bara bra ljud är det bara att köpa men om du är som jag där du letar efter en helhetslösning är det tyvärr inget bra.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Lätt att hantera men sitter inte så bra på huvudet. Det var också dumt att det var touch då man lätt kommer åt/snuddar vid lurarna när man tränar.
  Okej ljud
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har använt dessa hörlurar i ca 1 månad. Tyvärr är det enda som är bra med dom det klara ljudet.
  Det som är negativt är maxvolymen är låg, de sitter jättedåligt på huvudet, man blir galen på att man kommer åt touchpanelen som stänger av ANC och sätter på Ambient sound.
  Skulle jag rekommendera dessa hörlurar? Tyvärr inte, det finns andra hörlurar i samma prisklass som sitter bättre och har bättre komfort och har samma klara ljud.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd med mina Philips lurar. ANR funktionen tillsammans med bra ljudkvalitet ger hörlurar som står sig bra om inte ännu bättre mot konkurrenter som Bose.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har använt dessa hörlurar i en månad ungefär och blev väldigt imponerad av brusreduceringen. Det är första gången jag testar hörlurar med brusreducering och blev imponerad hur bra det funkar. Jag åker ofta buss och brusreducering så utesluts all omgivning väldigt bra. Med den långa batteri tiden så behöver jag nästan aldrig ladda hörlurarna.
  Hörlurarna har en väldigt smidig design för sin storlek och fodralet som medföljer är väldigt bra att använda så dem inte skadas. Det är även väldigt smidigt att använda funktionerna med ett lätt tryck på höger sida av hörlurarna.

  Det jag skulle se som negativt är volymen. Jag hade önskat att max volymen var lite högre.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra lurar, enkel att hantera och förstå. Är dock inte jätte imponerad över ljudet. De stänger ute ljudet sjukt bra men att tex prata i telefon i dessa är ganska så värdelöst då de tar upp minsta lilla vindpust för den du pratar med även om de är bra ljud i hörlurarna går de ju inte att prata i dem då mottagaren inte hör dig. I övrigt helt ok men inte för de pengarna.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Letade efter ett par trådlösa hörlurar för att komplettera mina Philips Fidelio X2 som jag verkligheten gillar ljudet på. Ville självklart hitta ett par som låter lika bra. Dessa når i princip ända fram.

  + Mycket ljud för pengarna!
  + Helt ok ANC för pengarna.
  + Bra och lättförståeliga kontroller (Touch och knapp med flera funktioner)
  + Bra byggkvalitet.
  + Går att fälla ihop.
  + Medföljande halvhård väska. Väskan har även ett litet nät inuti där man kan förvara laddkabel m.m.
  + Sitter bra på huvudet och känns bekväma även efter lång lyssning.

  - Något för dominerande bas för min smak men ställer man ner den lite i telefonens equalizer blir det mycket bättre och ljudbilden blir balanserad.
  - Ibland kommer man åt Touch-kontrollen oavsiktligt när man tar i hörlurarna.

  Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med dessa hörlurar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Prisvärda Hörlurar med bra bas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket hörlurar för pengarna!

  Jag har varit en trogen följare av Philips hörlurar som alltid levererat toppkvalitet rent ljudmässigt!
  Sedan några år tillbaka har jag ett par Fidelio X2 som jag verkligen älskar, så gick in med högt ställda förväntningar när det gäller bygg- & ljudkvalitet.

  Fördelar:
  + Priset (Rimligt pris för ett par ANC hörlurar)
  + ANC (Bra noice-canceling)
  + Designen (Känns gedigna och stilrena)
  + Ljudkvaliteten (Spelar riktigt fint!)

  - Laddar via Micro-USB (Hade önskat USB-C)
  - Knapparna (Power knappen känns lite plastig)

  Summering:
  Spot on! Philips har lyckats riktigt bra med dessa hörlurar!
  Sitter bra över öronen och ser stilrena ut.
  Låter riktigt bra för normalt lyssnande (Spotify, Youtube). Snabbladdningen som ger tillräckligt med speltid för resa från och till jobbet. NC som levererar en behaglig känsla i kollektivtrafiken eller när man bara vill ha lite ensamtid.
  Full pott från mig!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra ljud när brusavbrott är på, en lite känslig pekskärm som man lätt kommer in i, men det är bara en vana. Perfekt för resor plus ett förvaringsfodral. Mycket bra batteritid.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra ljud och brusavbrott. Trevligt att enkelt kunna växla mellan brusreducerande, regelbundet och "omgivande spond". Generellt mycket lätt att byta låtar, kontrollera volym och liknande med hjälp av lättillgängliga knappar och beröringsområde. Lite obekvämt med glasögon. Har bara provat det i situationer där jag är i vila, till exempel på tåg, tror inte att jag skulle använda den för träning på grund av storleken. Bra batterikapacitet!
 • Bra
  1 år sedan
  Ljud- och ljudavbrottet är mycket bra. De sitter bra på örat. De är förmodligen bäst lämpade att sitta still eller gå tyst och inte lika bra för träning / aktiviteter. Verkar också att knapparna är snabba att komma undan. Ganska irriterande.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Stora hörlurar med bra ljud och bra brusavbrott! Designen tilltalade både husets ungdomar och oss vuxna. Bra att bära, lätt att "paire" och god batterikapacitet. Rekommenderas!
 • Bra
  1 år sedan
  Bra ljud, lite stort i storlek. Inte riktigt optimalt för träning, men är bra för att resa. Enkel kontroll av olika ljudfunktioner, kanske lite känsliga, allt i stort nöjda!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Sitter utmärkt på huvudet och läckra ljud. Stänger inte helt ljudet helt utan helt ok. Superb med upp / ner-ljud på hörlurar och switchpanel etc. lättillgängligt. Inte ett problem att komma in, tänkte jag. Otroligt bra batteritid och mycket bra Bluetooth-sortiment!
 • Bra
  1 år sedan
  Betalt headset. Inte hundra procent nöjda med ljud. Spelar tillräckligt bra och bra bas, men gillar inte ljudbilden. Kan fjäderprovningsväska. Sitter bra på huvudet. Omgivande ljud fungerar bra.
  Irriterande höger pekskärm. Fungerar bra när den används, men har också en nackdel att det snabbt görs för att komma över detta.
  Bekväm mapp och bra batteritid drar upp.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra ljud, gräver utseendet. Och sitter bra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra ljud, omgivande ljudläge fungerar bra, inte upp till det bästa, men definitivt relevant vad gäller pris! Förpackas i en väldigt fin mapp med allt du behöver!
  Batteriet är som förväntat och ingen avvikelse från tillverkarens information!

  Annbefales +!