Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Fidelio X3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hörlurar (119)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Bra hörlurar och betyget är individuellt och beroende på vad du vill använda dessa till.
  I nuläget har jag mina X2 som används enbart för filmer när barnen sover. Jag vill ha sköna lurar, soundstage och inte för djup bas som överröstar andra ljudeffekter. Kunde X3 leverera bättre?
  Svaret är nej. Basen var alldeles för lamt för att få någon inlevelse på filmerna. Den finns där men saknar det lilla extra vid tex en explosion.
  Jag kunde höra mer detaljer med mina X2 än X3. Lite besviken eftersom mer detaljrikedom samt soundstage hade vägt högre än bas.
  Kvaliteten är bra men x2 är mer gedigna.

  Det blev en retur tills sist med hopp att X4 blir bättre för film.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Philips Fidelio X3
  Är en rent visuellt lur av typen öppen, vilket innebär att den saknar passiv dämpning av ljud utifrån, som i vissa fall kan påverka basåtergivningen negativt, men i gengäld får man en öppnare ljudbild med en naturligare och luftigare musikåtergivning. Alltså, Fidelio X3 är något mer krävande, både när det gäller musikkälla och omgivande miljö.

  Designen är den klassiska formgivande over-ear, utan funktionen av knappar, här gäller det kabelanslutning och där alla justeringarna görs på uppspelningsenhet. Passformen är mycket bra, har mjuka öronkuddar som ligger behagligt mot öronen och i övrigt high end produkt.

  Levereras i mycket fin förpackning med två st kablar på vardera tre meter. En obalanserad med 3,5 mm kontakt med adapter till 6,3 mm och en balanserad med 2,5 mm kontakt.

  Väl anslutna till min högkvalitativa uppspelningsenhet och utan nämnvärt störande ljud från omgivningen presterade Fidelio X3 så bra som jag förväntade mig av ett par hörlurar i 4 000 - 5000 kronors-klassen. Basen upplever jag som välbalanserad medan mellanregistret tillför en detaljerad närvarokänsla och diskanten toppar med rymd i form av luftiga distinkta övertoner. Här räckte inte mobilen för att man ska få ut önskat ljudupplevelse, de krävs alltså något form av bra hörlursförstärkare.

  Med det visar Fidelio X3 att produkten är för finsmakare. Det är en ljudupplevelse utöver det vanliga, framförallt med tanke på en attraktiv pris hos WH för 1490 kronor.

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Jag har aldrig varit någon större fan av tillverkaren Philips, det ska jag erkänna.
  Således har jag aldrig provat några lura alls från denne, men nu har jag läst och sett andra användare, verkligen lovordar hela segmentet av Philips lurar.
  Nu köpte jag iaf par X3:or för 1500:- från WH, jag har provat dessa här hemma med Spotify som primär ljudkälla (inte Hi-res).
  Kör med [HiFime dac] ansluten till tfn
  1+9 Pro.
  För 1500:- så skulle definitivt rekommendera dessa lurar, jag tycker dock att dom saknar en del i mellanregistret, och dom levereras med 2st kablar som är 3m?
  Jag undrar vad Philips spenderar på signal kabel?
  Dom sitter riktigt bra, har aldrig haft" öppna" lurar tidigare heller, men här har Philips lyckats riktigt bra, dock så saknar dom lite mer tyngd över hela registret.
  För 1500:- får du inga bättre lurar, rekommenderas att försöka provlyssna dom i någon butik, ljud är en upplevelse, således upplever och tolkar vi denna helt individuellt.
  Mvh Timmy
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Hade tidigare Beyer dynamik 770 PRO 250ohm. Men tänkte man skulle köra med öppna hörlurar och visst gör de skillnad. Kör dessa lurar med en series x med dolby atmos via en receiver. Har skruvat upp basen lite då den är rätt neutral. Men de låter fantastiskt bra tycker jag. För 1500-2000 är de givet köp tycker jag. Kör såna här lurar alla dagar i veckan istället för gaming headset. Används till 90 procent till spelande.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Köpte dessa lurar för 1500 kr utan egentligen några stora förhoppningar på ljudet. Men vad fel jag hade, dessa lurar tycker jag personligen låter bättre än Hifiman Sundara( lät tunna i mina ögon) och har en liknande ljudbild som Sennheiser 660s men med mer botten. De är lätt värda även ordinarie pris. Jag kör från pc med en Supra USB-kabel till IDAC 2 och vidare till ICAN SE.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  X3 har en helt annan ljudsignatur jämfört med föregångaren X2, gillar du en tung bas som färgar allt annat ljud så väljer du X2. Men föredrar du istället ett mer balanserat ljud så är X3 en väldigt bra uppgradering.

  Utöver ljudet så är dom riktigt komfortabla, definitivt en av dom mest bekväma hörlurar som jag har provat.

  Fick köpa dom för endast 1500 kr från webhallen, för det priset så är det helt outstanding.

  Kabeln är dock lite för lång, där måste tyvärr lägga lite pengar på en ny. Det finns prisvärda kablar på tex Aliexpress.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Mycket bra ljud och bra byggkvalitet (kommer dock från trådlösa innan)
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Ej värda sitt pris tyvärr. Ljudbilden är tunn och dålig närvaro. Föredrar helt klart Sennheisers öppna lurar över dessa. Dock bra byggkvalitet på dem.