Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ecovacs Deebot Ozmo 950

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ecovacs Robotdammsugare (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Grymt nöjd! Appen är suverän med att kunna avgränsa områden samt att städa enskilda rum. Väldigt nöjd efter genomförd städning
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  kört den nu i 2 månader, och är otroligt nöjd. Den städar väldigt bra jämfört med den jag hade innan, går tyst och kanontid på batteriet. Hinner köra 2 ggr på en laddning utan problem (ifall man vill köra först utan mopping för att få mattorna dammsugade och sen med ). Appen funkar kanon, mycket bättre än gamla ecovacs appen!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bästa roboten hittills! Enkel att installera, smidig app och framförallt ett riktigt bra resultat vid damsugning
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Hårdvaran är fantastisk. Den tar sig över höga trösklar och har bara kört fast ett fåtal gånger, när den t.ex. åkt in en friliggande sladd. Det är en stark motor som suger med extra kraft när den känner att den åker på en matta. Batteriet är jättebra och har kört i 2,5h innan den behövde åka och ladda. Det tar ca 6h att ladda upp batteriet. Det är väldigt lite, på gränsen till inget, trassel i borsten trots långa hundhår.

  Mjukvaran är dock under all kritik, därför får den inte mer än 3 stjärnor. Det tog sju försök att skapa en karta över hemmet. Språket i appen är engelska, men vissa menyer och meddelande är på kinesiska. Andra meddelanden är ibland på engelska, ibland på kinesiska, lite beroende på hur snabbt jag klickar i menyerna. Kartan är fortfarande bara temporärt sparad i appen, då spara-knappen ger ifrån sig ett felmeddelande. Det går dock att ad hoc-städa och skapa schemalagda städningar med denna temp-karta. I början hittade den inte alltid hem till laddstationen, så efter att ha provat olika platser i hemmet verkar den nu ha en plats som den är nöjd med. Det måste tydligen vara golv utan matta och andra möbler får inte vara närmare än 1 meter i radie runt laddstationen för att den ska vara nöjd.