Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vivoactive 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (138)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 dagar sedan
  Haft klockan i drygt en månad nu, och vad gäller alla fitness-funtioner så funkar den kanon! Batteritiden är också väldigt imponerande, och Garmin pay är himla smidigt.
  Men varför jag bara ger den 3/5 är pga att musiknedladdningen via Spotify inte har fungerat så bra som jag hade hoppats. Ibland lyckas jag inte ladda ner spellistor och poddar, och ibland kan jag inte ens öppna appen. Musiköverföring via datorn funkar dock alltid, och kopplingen mellan klockan och mina hörlurar (Jabra Elite 65t) har funkat felfritt. Men för mig var klockans USP att man kunde ladda ner från Spotify, och när inte det funkar som Garmin påstår är det lite av en besvikelse.
  Men jag kan ändå rekommendera klockan, då den gör det som förväntas av den (bara inte så bra och smidigt som jag hade hoppats)
 • Mycket bra
  21 dagar sedan
  Väldigt nöjd med denna klocka som jag nu haft i en månad.

  Har innan denna haft Vivoactive 3 och innan det en Vivoactive HR, så jag är van vid Garmins gui på klockor och deras app.

  + Bra batteritid. Gör jag inga aktiviteter som använder GPS så verkar den förbruka ca: 10% per dag. Har konstant pulsmättning på, men stängt av pulsoximetern (mäter syremättnaden i blodet)

  + Går snabbt att ladda, särskilt om du jämför med traditionella "smartklockor".
  + Snabb och stabil uppkoppling mot mina BT-Hörlurar.
  + Tydlig och lättnavigerad skärm.
  + Två knappar mot tidigare Vivoactive 3 som hade en knapp. Mycket smidigt då man kör intervaller.
  + Garmins app är riktigt bra. Tydlig och mycket data! Deras alternativ på webben som man når vi datorn är också jättebra!

  - Skärmen är tyvärr konvex så det finns inga skrämskydd av glas som man kan köpa till. Köpte ett mjukt (tpu) skärmskydd men fick det inte att sitta som det skulle.
  - Laddkontakten. Garmin har en egen specialkontakt. Hade hellre sett USB-C tillsammans med trådlös laddning.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Har varit Fitbit trogen sedan flera år och bytte till Garmin från en Fitbit Charge 3 SE.
  Det som fick mig att byta var att jag ville komma åt fler funktioner, och att jag ville ha en klocka snarare än ett aktivitetsband.

  Jag tycker att alla trackingfunktioner är bättre än fitbit, steg, promenader, puls, trappor osv känns mer riktiga. Har man inte varit uppe och gubbsprungit på toaletten så vaknar man med 0 steg, någon man aldrig gjorde med Fitbit.
  En stor del av att jag valde Garmin är PulseOx, för att jag ville ha koll på min syreupptagningsförmåga under sömn, som en apnékoll.

  När våren kommer så ser jag fram emot att kunna använda den som golfklocka. Och det finns mycket funktioner och appar som man kan använda till allt möjligt, back2start gps blir perfekt till svampplockningen i höst tex.

  Batteriet, om man inte använder GPS för att logga något pass, så drar den för mig ca 10% från morgon till kväll, och sen ca 10% under en natts sömn med Pulseox, så ca 5 dagars batteritid med de funktionerna. Jag laddar den ett par morgnar i veckan medans jag duschar, det räcker gott och väl.

  Nöjd med köpet, den känns stabil och pålitlig, och lagom nivå av smartklockefunktioner.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Den kan allt som den lovar utom en viktig sak. Batteriet... Möjligtvis kunde man få ut 8 dagar om man stänger av allt som går och inte startar någon som helst aktivitet. Vid normalt användande är det snarare 3 dagar som gäller.
  Ändring 26/1... Något har hänt. Kanske en uppdatering.... Batteriet står nu på 77% efter drygt 50 timmar👍🏼
  I övrigt en nätt och mycket kapabel klocka. Garmin pay fungerar utmärkt, nedladdade spotifylistor fungerar också bra men med lite svag bluetoothsignal. Vad det gäller aktiviteter saknar jag bara simning i öppet vatten. Jag tycker vibrationen för larm är lite i svagaste laget.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  Uppdatering: Batteriet varar nu en hel vecka. 52% efter 4 dagar, utan hjärtfrekvens.

  Mycket lycklig, men batteriet håller inte i 8 dagar. Utan puls både dag och natt får jag bara 3 eller 4 dagar batteri. Annars är allt bra. Spotify är väl integrerad. Garmin IQ fungerar bergen och har noll problem med att ladda ner appar eller widgets.